Umudu olan olmayan herkese selam olsun 😅
Gelecekten umutlu musunuz?
Umudu olan olmayan herkese selam olsun 😅
Güzel hayalleriniz ve amaçlarınız var mı?

Ben pek umutlu değilim gelecekten. ama yine de olumsuz düşünmüyorum daha doğrusu beklentiyi düşürerek yaşıyorum.. bir şeyler kesin olacak demek yerine olursa olur olmazsa da alıştık diyorum.. gerisini de zamana bırakıyorum.
Gelecekten de umutsuzum, kendimden de umutsuzum, toplumdan da umutsuzum.
14-28 Mayıstan beri bütün bir toplum tükenmişliğe, çürümüşlüğe ve yok oluşa doğru gidiyor. Bu cehenneme sürüklenişin en büyük müsebbibi, 14-28 Mayıs'ta bu gidişata destek veren kimisi cehaletin, kimisi üç kuruş menfaatin, kimisi de nepotik ilişkilerin kurbanı olmuş çomar sürüsüdür.
Mukaddes kitapta yazan hiçbir günah, bir toplumun geleceğiyle oynamaktan daha büyük değildir. Mukaddes kitapta yazan hiçbir haram bir halkın kaderiyle oynamaktan daha ala değildir.
Sabahtan akşama kadar yandaş medya ve ona bağlı sanal mecralarda duyduğu okuduğu yalanlara en başta kendisini inandırmış patolojik manyakların ülkesi...
Dinden çok dinci, devletten çok devletçi, kraldan çok kralcı, kuraldan çok kuralcı ama özünde menfaatçi, özünde şahsiyetsiz, özünde namussuz insan yığını...
Her zaman söyledim yine söylüyorum.
ZALİM OLSAYDIM İNSANLARA ZULMETMEK İÇİN ONLARCA DEĞİL YÜZLERCE DEĞİL BİNLERCE SEBEBİM VARDI. MAZLUMUM AMA KİMSEYİ SEVMEK İÇİN BİR SEBEBİM YOK.
Ben inanmasam da umutluyum ve geleceğini kestirebiliyorum bugün küfür edenler yarın dua edecekler, buraya yazıyorum. İnanın çocuklar biz kaybettik siz onu kaybetmeyin, inanın.
Güzel hayallerim ve planlarım var. Gelecek konusunda idealist birisi gibi davranıyorum ve planlarımı şimdiden harekete geçirmeye başladım bile ancak bunu başarıp başaramayacağımı tamamen hayat gösterir. Kadere inanmıyorum ama ölümün varolduğuna inanıyorum. d ölmediğim sürecede gelecek planlarımın arkasından koşmaya devam edeceğim.
Cevap
59Cevap
Umutluyum evet bütün olumsuz giden şeylere rağmen umut vardır
Her şeye rağmen hala umudum var.
Evet hala umudum var Allah büyük
Evet umutluyum.. Çünkü iki güzel nedenim var.. Onlar var olduğu sürece umut hep var demektir.. 😄
Valla aşkım kendimi kariyerime adamayı düşünüyorum. Gelecekte paracıklar beni bekliyor djjdsh
Yaa ne güzel 🥳
🤭❤️
Hayatta planlarımın olmadığı hiç bir anım olmadı. Birini başardımmı hemen başka planlara koyuldum. Umudumu asla yitirmedim. Umudunu yitirmiş bir insanın kaybedecek bir şeyi kalmamış demektir. Umudunu yitirme...
Tek bir hayalim kaldı onu da gerçekleştirirsem hiç bir beklentim kalmıyor hayattan. Gelecekten umudum var ama bu insanlarla hiç bir gelecek düşünülemez
Hayata bağlayan umutlarımız değilmidir zaten. Belki bir gün olur. cümlesi bile ne kadar umut barındırıyor. Belki bir gün ✌️
Güzel hayallerim ve amaçlarım var. Umudumu bu hayallerimi gerçekleştirmek için elimde tutuyorum sıkıca.
Umutlu değilmiş gibi davranıp umut ediyorum gizlice. Çünkü umut edenlerin umudunu sömüren insanlar var etrafımda
Bu biraz da beklentilere bağlıdır, ben zaten şu anda istediğim her şeyi yapabiliyorum, geleceğe yönelik özellikle bir planım yok...
Umudum felan kalmadı, ne hayalim var ne hevesim. Hepsi kursakta kaldı ve ne kadar çabuk boylarsam diğer tarafı o kadar iyi.
Umutluyum hâlâ çalışıyorum bir şeyleri başarmaya elde etmeye inşAllah kazanırım elde ederim istediklerimi
Ülke adına hayır hatta daha dibe batıyor ama kendi geleceğime karşı evet çünkü yurt dışı planlarım var.
Her şeyden umutluyum ya çıkmadık candan umut kesilmez diyorum hep
Umutluyum ki mücadele veriyorum herşeye rağmen yoksa çoktan bırakmıştım kendimi
Herzaman.🤗 Çünkü umudunu kaybedersen herşeyini kaybedersin
Çok umutluyum. Seneye inşaallah hayatım daha farklı olacak.
Umutluyum. Bir sürü amacım var. Gelişmek, yeni beceriler edinmek, öğrenmek istiyorum
Eh biraz umarım umudumuz artar. Umut olmadan zaman geçirmek inan çok zor.
Pek değilim ama son bir umudum kaldı o da olmazsa herhalde...
Maalesef artık umutlu değilim yaşadıklarımı kaldıramıyorum
Ne kendi , ne Türkiye nede Dünya geleceğinden umutlu değilim.
Umudumu asla kaybetmem nefes alabiliyorsak umut hep var..
Kendi geleceğimden baya umutluyum, her şey istediğim gibi ilerliyor
Gerçek anlamda mutluluk sorusunun herkesteki karşılığına göre değişir
Umut ruhun ışığıdır. Umudu olmayan karanlıktan medet beklemesin.
Umutluyum hedeflerim, planlarım var enerji topluyorum gerçekleştirmek için.
Bir Nuh tufanından sonra hayatta kalırsak olabilir. 🤔
Evet umutluyum. Ölümüme kadar hedeflerimi belirledim. Ölüm yaşımı 75 olarak belirledim bu arada 😂 sonra hayatta başarmak istediklerim belli. Ahiret için yapmam gerekenleri dünyada yapmak istediklerimin içine yedirdim. Bir taşla iki kuş.
Umut her zaman vardır 🌸
Yarın ölmeyeceğim garanti değilken gelecekten banane
arada sırada yapıyorum öyle çılgınlıklar gldlglflvlflg
Ben anı yaşıyorum geleceği düşünmüyorum artık.
Bende de var bundan 😅
Hayatımda biri varken Türkiye diyorum , ama yokken ben yurtdışına gidicem diyorum , o kadar umutluyum 🤧
Umutlu olmayi bırak gelecegimi bile dusunemeyiroim sanki gelecegimi goremeyecekmis gibi hissediyorum
Umutlu olmak için kör olmak lazım.🤦
Ya da fazla pozitif
tabii ki, umut her şeydir umut olmaz ölüsündür zaten, sadece gömülmemişsindir.
Bugünden bıkkın geçmişten canı sıkkın olduğum için
HAYIR
Ortadoğu coğrafyasında gelecekten nasıl umutlu olunabilir ki?
Umutluyum ve hayallerim için de çok çalışıyorum.
İçimde kendimden sakladığım bir umudum var hanımefendi
Maalesef karamsar bir yapım var
Benim de öyle
🤷
bılemedım var mı masmavi umutlarımız
Hiç bilmiyorum
Hayallerimi gömeli çok oldu...
Aleyküm selam, umutluyum hala.
maalesef değilim
Evet, kendi adıma umutluyum.
Umutsuz yaşanmak çok zor, umut hayal her zaman…
Bizim gelecegimizi çaldılar maalesef
Gecmisim gelecegimin aynası ama o ayna kırık
Bir geçmişim yok gelecekte hep karanlık
gelecekde bi gun gelecek
Değilim lanet olsun ölmeyi bekliyorum
Pek değilim
Bu yaşa kadar yaşamam bile mucize
Psikolojik durumumua göre değişiyor 🤦🏻
Planlarımız var ileriye dönük bakalım
umudu olmayanın yarını olmaz. @askioldurmek
Var Bi umudumuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?