bi erkek neden jinekolog olmak ister anlamıyorum başka bi meslek yok mu neden bu mesleği seçer ki
Cevabın nedir?
1.Tıp bir bilimdir ve bu bilimi icra eden bir erkeği jinekolog olduğu için ya da bir kadını ürolog olduğu için yargılayamazsın.
2.Bu bir gerçektir ki tıp ta ki uzmanlıklar arasında en çok gelir getiren uzmanlıklardan birisi de jinekoloji dir.
3.Eski eşimden ve sevgililerimden biliyorum kadınların bir çoğu erkek jinekologları ve kadın doğum uzmanlarını tercih etmektedir çünkü erkekler kadın meslektaşlarına göre hastalarına daha nazik ve özenli davranmaktadırlar.(söz meclisten dışarı)
Bir örnek vereyim üniversitedeyken kız arkadaşımın başına gelen bir olaydır bu.Jinekolojik muayene sırasında kadın jinekolog birden ve haber vermeden parmağını kız arkadaşımın cinsel organından içeri sokmuş.Tabii kız bu duruma tepki gösterdiğinde kadın jinekoloğun cevabı aynen şu olmuş: "Erkek arkadaşının ki girerken böyle tepki vermezsin tabii dimi" diye bir de pispis sırıtarak ima da bulunmuş.Bunu bir erkek jinekolog hayatta yapmazdı.52 Yorumla- +1 yıl
Hizmet kelimesi para kazanma kelimesi aydinlatici degil bence erkeksin sen neden doğumu seçiyon bence hepsinde aşiri cinsellik var sonrada fazla ilgilendikçe pişmanlik bakiş açisi değişiyor anlattiği gibi gordukce tiksiniyor
- +1 yıl
Bu insanin bir içseliği vardir ve hayalini kurar o yuzden bu mesleği seçer bunu yok tıbbi ddğil hissi bir seçimdir
jinekolokluğun iyi kazandırdığı dönemlerde girenler para hırsından diğer dönemlerde görenler ise uzmanlık konusunu çok önemsediği halde puanının başka yere yetmeyişinden tercih eder. sapık da değilse başka anlam aramak yanlıştır. bi jinekoloğun problemi olmayan vajina görmesinin en azından mesleği itibariyle mümkün olmadığını düşününce bir jinekolok acınası bir kişidir bile.
00 Yorumla
Bir insan neden adli tıp uzmanı olmak isterse ondan ister tabii ki, kadınlar da 40 erkekle aynı sınıfta okuyarak makina mühendisi oluyorlar
Buna kadın ya da erkek olarak bakamazsın, gözlüklerini çıkar kafandan ki etrafı görebil.
Doktor o yaptığı da işi, mesleği para kazanıyor adam ondan.
Tıp okumuş en iyi para kazanılan bölümlerden biri ve kadındansa erkek jinekoloğu tercih ederim daha nazik oluyorlar.00 Yorumla
+1 yılHiç bu konuyu yadırgamadım şahsen. Neden olmasın ki? Hatta tanıdığım en iyi jinekologlar hep erkek.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
jinekologluğu sürekli 18-25 yaş aralığında bayanların muayne olmak için geldiği ve bacaklarını açarak kontrol yaptırdığı bir meslek olarak görürler ve yaşları biraz ilerleyince bunun öyle olmadığını anlayarak vazgeçerler bence saygı duyulması gereken bir meslek neticede kadınlar kutsaldır ve onları iyi etmek de kutsal bir görevdir!...
10 Yorumlabi atasözü var '' yediği önünde yemediği arkasında '' diye bu atasözü jinekolog için söylenmiştir diye düşünüyorum
20 YorumlaBizim arkadaşlarda Jinekolog.Hepside çok düzgün beyefendi arkadaşlar...
Hiç sakıncası yok neden olmasın.10 YorumlaKadınlar okumadığı için mecburen bize kalıyor ihale
20 Yorumlaevet ya insanların en pis yerlerini görmek :)))) şaka şaka insanların en pis yerleri ama en lezzetli yerleride orası imiş dogrumki ...!
00 Yorumla
+1 yılBende bir erkek olarak ne jinekolog olmak istedim nede oldum.
21 YorumlaOkurken sorular çalıştığı yerden gelsin istiyordur.
30 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılParası iyi. İstediğin müşteri ile ilgilenebilir istediğinle ilgilenmez. Karşı cins olduğu için, kadınlar iyide davranacaktır.
10 Yorumla Bir erkek neden çöpçü ya da neden eczacı ya da neden bir başka alanda doktor olmak isterse, o nedenle jinekolog olmak ister.
10 Yorumla
+1 yılnedense kadınların çoğuda erkek jinekoloğa gidiyor.
10 Yorumla
+1 yılTamamen saçmalık, yasaklanmalı.
Kadının en mahrem yerine erkeklerin bakmasını normal karşılayanların nasıl bir genişlik seviyesinde olduklarını tesbit etmek mümkün değil.
50 Yorumla
+1 yılDaha çok görebilmek için :) Tövbe tövbe neden olacak mesleğinde gelecek görüyordur ondandır herhal.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kadın neden sünnetçi olmak istiyorsa erkrkte jınekolog olmak ister:)
10 Yorumla
+1 yılAbazalıktan, ama merak etme 1-2 sene bırakır o işi
22 Yorumla- +1 yıl
para kazanmak varken neden para ödesinki
Allah yazdıysa bozsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevdiği ve istediği için.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsiz kızlar sık sık gittiğiniz için..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçoğu da yakışıklı oluyo
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhepsi yakısıklı degil.estetikciler bide jinekologlar yakısıklı
neden ? olamaz mı :)
10 Yorumlafantezisi vardır :D
20 Yorumlaiğrençlik benceee:)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem