Bir konu hakkinda iki cumleyi bir araya getiremiyorum tutuluyorum.:(((
Böyle birini sevebilir misiniz?
Böyle birini sevebilir misiniz?
Bence kitap okumak yeni kelimeler edinmene, güzel cümle kurmana faydalı olabilir. Duygularını, düşüncelerini kendi kendine yazabilirsin. Sonra yeni şeyler öğrenmeye çalış, yeni ilgi alanları edinmeye çalış. Erkeklerin cevaplarını okudum. Hepsi gerizekalı. Erkeklerin seni sadece "et" olarak görmesini engellemelisin işte. Kendin hakkında iyimser ol, ancak o zaman gelişebilirsin. Kötümser olursan daha da kötüye gidersin. Bilinçaltını programlıyorsun..
Evet çok haklısın yorumun icin tesekkur ederim :) Erkekler konusunda ben de senin gibi düsünüyorum zaten cok ilgi cekici biri degilim. Ne yazık ki böyleleri cok var
Rica ederim.
İşte! İlgi çekici değilim deyip geçmemelisin. Eminim seni de diğerlerinden ayıran bir şey mutlaka var, sadece kendini keşfetmemişsin. Halbuki kendini keşfetsen özgüvenin de düzelecek, her şey de güzel olacak :)
Kendini mal gibi hissetmenin çaresi yok öyle hissediyorsan oylesindir oyle olmamak için birseyler yap iki cumleyi bir araya heyecandan getiremiyosundur bu mallik degildir ama erkeklere kendini kullandiranlara mal denir kendini bu şekilde isimlendirme bence çünkü baksana yine beyin tümörluler bel alti yorumlar yazmış.
Hahaha tesekkur ederim :))
Sevmek asik olmak senin icin ne anlam geliyor? :) sevmek 2 elmanın yarisi gibidir :) bir yarisi sen öbür yarisida sevdiğin kisi... 1 elma 2 yarim birlestiginde bütün olabilir.. sen ve sevdigin kişi de birbirinizin aciklarini kapatirsaniz ozaman bütün olabilirsiniz.. yani sevmek böyle biseydir.. o yuzden bir problem yok icin rahat olsun zaten seven insanin gozune dahi görünmez boyle seyler..
Çok güzel açıklama tesekkurler :))
Cnnturk haber turk vesayire gibi siyasi kanalları izle siyasetle ilgilen cidden faydası cok
Ben okulda tahtaya soru cözemeyecek kdar utangac birisiydm siyaset sayesinde şimdi kalkıp 1 milyon kişinin önüne cıkıp konuşma yapabiliyorum :)
İnsallah utangacliktandir sagol cok iyisin
:))))
Cevap
37Cevap
Kitap oku bol bol kendini ifade edemeyen biri cok da hos olmaz sahsi gorusum :)
Ifade edebiliyorum ama aptalim.
Neden olmasın ki tatlım,
Ben seni sevdiysem gönülden baglandiysam her turlu yardımcı olmaya hazırım demektir.
Birlikte bununda üstesinden geliriz ALLAH im izni ile
Öyle mi tesekkurler :))))
Sağol sana da aynı sekilde :)))
acılırsın.. zamanla sana senın acılmanı sağlıyacak doğru ınsanı bulmak kalıyor.. sosyan hayatla daha ılgılı ol sanal ortama takılmayı azalt...
Sagol cok tatlısın
(ulan çok büyük konuşuyorum her zamanki gibi hadi hayırlısı..)
mikseler sevmem.
Yapma beeeee :((( evde kaldik o zaman tüh ben boyle sansin...
Hangi konuda mesela? Ne yapıyorsun peki bunu aşmak adına?
Bir konu hakkinda konusuyoruz bana bir sey siruyorsun o an fikir yurutemiyorum tutulup kaliyom
Bilgim oldugu konularda da her zaman boyle degil bilmiyorum cok sosyal bri degilim onun da etkisi var belki
Arkadaşların yok mu senin, biraz sosyalleşsen. İlla ki dışarılarda orası senin burası benim dolaşmak zorunda değilsin. Kültürlü insanlar olsun etrafında mümkün olduğunca. Kitap okumuyorsan bu alışkanlığı kazandır kendine. Her gördüğün bilgiyi kapmaya çalış, kaptığın her bilginin de doğruluğunu sorgulama alışkanlığı edin. Zeka bakımından sorun yaşadığını sanmıyorum ama şunu unutma, çevrendeki insanlar kadar zekisin, onlar kadar kültürlüsün.
Fazla yok valla :(( tavsiyelerini uygulamaya calisacagim cok iyisin sagol :)))
Boyle birini sevemem imkansiz. ama biraz kendine guvenmelisin, bu durumun sebebi ne?
:/// haklisin bilmiyorum galiba ufak seyleri cok buyutuyorum
heyecanli bir yapin da olabilir. :)
İnsallah öyledir ilgin icin tesekkur ederim :)
rica ederim. :)
Karşındaki de iki cümleyi bir araya getiremiyorsa olabilir
Yaaa olmadi bu :(((
İçmiyom ki
Necip fazıl a kadının akıllısını nerden anlarsın demişler
NF: konuşmasına bakarım
@@ ya hiç konuşmuyorsa
NF daha o kadar akıllısını hiç görmedim demiş
yani sen çok akıllı bir kadınsın seni de akıllı biri seçer rahat ol
Sagol :)))
Heyecanlı bir tipsin anlaşılan çok sempatik görünür bana böyle insanlar :)) halledemeyemeğin bir sorun değil bence
Sagol çok iyisin :))
Sevmek.. iki kelimeyi bir araya getiremeyen birini sevmek hmmmmm.
Şöyle yapalım sen bir kelime söylersin ben ikinci kelimeni söylerim ve seni tamamlamış olurum olmaz mı :)
Olur cok mantıklı :)
:)))
Bol bol kitap oku. kurslara falan git canm kendible barışık ol en önemlisi de :)
Sagol cok iyisin
Bazı insanlar bilgili olmasına ragmen utangaçlıktan konuşma da sıkıntı çekiyor sevmişsem düzeltirim o yönünü
Sagol cok iyisin
Lisede bol bol çıkma teklifi alan güzel kızın hazin sonu...
Yalnis cevap :))))
O zaman şöyle anlatayım,
Bir konu hakkında iki kelimeyi bir araya getirememen, kendini geliştirmen için herhangi bir engel teşkil etmiyor. Bu durumdan rahatsızsan kendini geliştirirsin olur, biter.
Böyle birini sevip - sevememeye oranlarsan bu zaten gerçek değil, şartlı sevgi olur. O yüzden iki kelimeyi bir araya getiremek ile sevginin herhangi bir alakası yok.
Şahsi fikrim de ben konuşmadığım, muhabbet etmediğim bir hatunla neden beraber olayım? Çizgi roman okusun, korku filmi izlesin üzerine konuşalım. Ben Green Lantern diyeyim o Lex Luthor desin aşık olayım.
Haklısın tesekkurler :))
Severim ve onu bu dertten kurtarırım her gün birlikte kitap okuruz :))
Okuyalim o zaman sagol cok tatlisin
Aşk romanları okurum agatha ciristi fazla kitap okumuyom aslinda
:)))(
Tamam sagol
Ben se... Sen.. Seniiiii seee sevii.. Seviyorummm böle konuş çok sempatik :D
Kekeme degilim kardes beyin yok
:(((
bende malım güzel anlaşırdık
Mesaj atıyom o zaman cok tatlisin
Bak dün hoca bni kaldırdı bana bir soru sordu, sonra otur dedi yoksa kendine küfür edeceksin:) rezil etti bni allahsız :)
Bosver rezil olmadin bence her soruyu bilcek dgiliz :(((( kufur ettin mi
Yüzüne demedim ama sonradan ettim :) yine zararlı bn çıktım cehheneme odun lazım zaten :)
Takma bosver uyuz ögretmen cok :))
İşte ne yapacan hayat boyle :)
:)))))
iki cümleyi bir araya getiremesen bile, göğüs dekoltenle , bir çok erkeğin bakışlarını üzerinde toplayabilirsin.)
O olmaz iste bakislari napiyim ben gercek sevgi istiyom
o bakışların içinden , gerçekten seven biri çıkar belki :)
Belki sagol
sende sağol, herşeyin hayırlısı.. sıkma canını...
güven eksikliği var büyük ihtimalle yaşın kaç 17 18
Olabilir 23:(((
belki de gerçekten malsındır. insan görünümlü mal:)
:((((( kalbimi kırıyon sende ruhsuzsun o zaman
Sagol cok tatlisin
eksin bu
artın ne?
sevilebilmen için eksin den çok artın olmalı bence :D
Cok sevecen tatliyim.
Iyi o zaman ölüyüm ben
Offff :(( ne yapiyon yaaa
Çirkin bir ten de güzel bir ruh kalbi bağlayamaz mı demiş şair..
Çok tatlisin sana asık oldum galiba
Bir soru sorucam rica ediyorum 16 yaşındayım kendimi mal gibi hissediyorum bir erkek olarak neden sizce
Birini konuşmasıyla sevmezsin ki :)
Ama aptali kim napsın ki :((
Sagol cok iyisin
Anladım insallah öyledir sağol :)))))
Kitap oku kardeşim konuşman düzelir
Sagol cok iyisin
birde ayna karşısında pratik yap konuşma pratiği düzelir
Cok tatlisin seni seviyorum.
peki sağol :D
memeler güzelse neden olmasın
çapkın kuru fasulye olmak zor tabi :D
konuşmanı geliştır cok kıtap oku
Faydasi olur mu ki ya beyin yoksa
Sagol cok iyisin
güzelsen neden olmasın
Degilim :(((
haza demeyi unuttun :)
O ne?
güldür güldür de varya.
olum. bakışların haza bir malı anımsatıyor :)
:(((((
heyecan denir buna sanırsam :)
Sagol cok iyisin
:))))))
Tamam sagol
:)))))))
Peki heyecanli degilim
İyde o dediğin özellik ben dede var
O zaman tam bana goresin
Bunu şakası hic hoş değil evet bende iki kelimeyi bir araya getiremem birinin karşışın da kas katı kalırım yutkunamam bile gözlerimi kaçırırım üzerinden bakama başka biyere bakarım ya da elimde bişe varsa onla oynarım
Saka degil ki cok tatlisin bence :)))) sen de heyecan var ben de beyin yok
Dalga geçiyon bu zamana kadar baba tatlı diyen ilk insansın
Hayır niye dalga geciyim :((
Sen ciddisin tamamlarmıyım seni ne diyom ben bu kalbimdekibe ihanet olur tamam sen çok tatlısın ama ben seni tamamlıyamam ben safım konuşmayı hiç sevmem şiir yazarım sıkıntıya girersem gerçi her gün yazıyom ama neyse benle çıkmak istemezsin çün ki ben doğalım lafları süsleyemem
Cikmak isterdim kendine haksizlik etme bazen bir bakıs da yeter hala cok tatlisin :)))
Bazen bakış bile fayda etmez ağzından çıkab kelimeleri seçersin onu kıracak bişe yapmak istemezsin öyle dikkatli olursun ki tıpkı elindeki gül gibi güle dikkat edersinki onu tutan ellere dikeni vatmas8n die
:))))))))
İsmini bahşedermisin
Merve
Merve neden mesaj lar da konuşmuyoz senle
Uygun bir zamanda degilim cok tesekkurler
Okuyon mmu çalışıyonmu merve
Okuyom
Hoşlandığın ya da sevdiğin biri var mı
Var
:)))))(
Çıkamıyaz desene
Evet ama sende cok tatlisin insallah istedigin gibi birini bulursun :))
Merve başta sölesende şefkimi kırmasan
Hayata hep gülümsüyerek bak gözünden yaş akmasın asla sen hak ediyon biz başaramadık senin gülüşünü görmek için bak güneş doğmak için sabahı bekliyor iple çekiyor sabahı
Ya şampiyonlar ligi finalindeki Atletico Madrid e çevirdin beni 89 Real Madrid gol yiyoz
Telefonun başın da çaresiz bekliyolur bekliyom ama çalmayacak biliyorum
sen sus gözlerin konuşsun dermişim :)
Zaten genelde öyle oluyo :)))
bakımm valla m.. l :D:D:
Gonusma leyyn
Zaaaa xD
23 :( gerzek gibi mi gozukuyom
Böyle durumlar başıma gelince...
Tamam sagol
Sapıksan atmam :(((
Tamam atarim o zaman sagol
Güzel ve seksiyse neden olmasın ;)
Sen simdi beyinsiz oldugunumu iddaa ediyosun?
Degil ama digerlerine gore... ezik oluyorum boyle olunca
Sacmalma lutfen kimseden eksik bir tarafin yok en yakin piskiyatriye git bunu kotu anlamda anlama durumunu anlat duzeliceksin ozguveninde gitmis senin
Sagol cok tatlısın
Rica ederim ozeldende konusabiliriz herzaman
Tamam musait olunca atarim sagol
Nedemek
çok sempatik.. *_*
Öyle mi sagol cok iyisin
belkıde öylesın :D
Cok iyisin sagol
gerçekler acıdır malesef :))))))
Sende cok acimazsizsin.
hayat acımasız bn deql...
Hayatı acımasız yapanda bizleriz...
belkıde ama herkeze eşit şartlarda davranmıyor ama hayat :(
O zaman benim sucum ne niye sevmiyonuz
ben seviyorum kım dedi sevmedimi :))
kım dedi sevmedimi :))
Tamam sagol
sende saol knka :)
:)))))
:))) kendını sıkma bir derdin sıkıntın varsa mesaj at :)
Tamam atarim sagol
sende saqol :)
malın kalitesine baglı
nefes alsın yeter
severizz
ayrıca bol bol kitap oku roman falan.. kitap okumak konuşmayı cümle kurmayı geliştirir güzelleştirir sen bile şaşarsın kendine
Ben de seni askım
Sagol cok iyisin
ama ben daha çok aşkımm :))
yanlışlıkla yazdığını biliyorumm :)) ama bir an doğru olsun istedim.. nerde bende o şaaannsss :))
Hihiiii biraz da gercek :))))
nasıl yani :))
Cok tatlisin hoslandim senden
teşekkür ederimm :)) bende senden hoşlandımm :)) heycanlandım şimdi :))
:D:D
Sağol dalga geçtiğin için... hem sazan hem mal olduğum tescillendi bir defa daha
Hayir dalga gecmedim gercekten ama sanaldan sıcak bakmiyorum bir de psikolojik yonden sıkıntılarim var zaten sen de beni begenmezsin.
sanaldan bende sıcak bakmam.. yüz yüze görüşmek varken.. hem neden beğenmeyecekmişim.. neyin varmış... kuruntu yapma
:))))))
ayrıca psikolojik yönden sıkıntısı olmayan insan yok bu devirde.. neden kendine güvenmiyorsun beğenilmek konusunda... kilolumusun.. bende çok hoşlanırım kilolu bayanlardan
Degilim. kimse begenmiyor ondan
neden beğenmiyorlarr.. halt etmiş onlar.. ben beğenirimm
Cok tatlısın :))
sen benden daha tatlısınn.. ayrıca güzel olduğuna eminimm
:)))) ♥
sevsende sevmesende... sevmeyi istemesende.. isteyipde sevmesende.. ben sana söylüyorum.. seni çokk seviyorumm
Ben seni daha çokkkk :)) ♥
ozaman neden bu ayrılık hasret :(
:((( cidden uygun bir zamanda degilim
ne açıdan nasıl yani tam anlamadım
Psikolojik olarak :))
Sorunlarim :S
peki :( öptüm o güzel dudaklarından vuslata kadar :(
ne sorunun var anlatabilirmisin sakıncası yoksa.. bu durumda arkamı dönüp gidemem sana
dalga geçiyosun yaa bende mal gibi atlıyorum ortada olan tek sorun bu aslında
Hayır yaa:((( gercekten kotu bir durumdayim anlatamam ama hoslaniyorum.♥
kendini iyi hissettiğindede beni arayıp sormazsın
gençsin güzelsin elini sallasan ellisi.. şurada bile iki satır yazdın yüz kişi düştü peşine.. banamı bakacaksın hıh hiç sanmam
:((((((((((( ben de senin dudaklarından öpüyorum kendine iyi bak
öp kurban olurum o güzel dudaklarına.. ama seni bir daha göreceğimi sanmıyorum aramaz sormazsın beni.. iki satır yazıdan ibaret kalırım geçmişinde
Güzelse olabilir
Değil :(( zaten güzellik icin sevem olmaz
Seven
Fiyatın nedir söle
Ne diyon beeee :@
Arkadaşin fiyati nedir acaba sende bunu sor gizli
Çok ayıp.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar