mesela ne gibi özelliklerin var bende ilgiliyim o konularla
174 Yorumla
Soran10 ayYa ailemden gelen sifacilik soyu var 4 nesilden fazla anne tarafi baba tarafında büyükbabam oyleymis babamin dediğine göre bilmiyorum birden iyi hissettim ve kendimi olduğum gibi kabul ettim
Soran10 ay6. his
Soran10 ayNe hmm
Soran10 ayShahahaha haklısınız da biraz şüpheliyim kendim konusunda emin olduktan sonra güncellerim durumu
Soran10 ayRüyada oluyor genellikle örneğin yılan düşmanıdır ailem Zor günler geçirdi onu gördükten sonra
Soran10 ayDeneyeceğim kesinlikle ilgim var ama korkuyor insan sahtekarlar yüzünden kendi sesjmi dinleyip maneviyatimi yükselticem hala ego ve kibir var herkesi affedip iyi bir insan olmak başında geliyor sanırım
Soran10 ayBen sürekli rüya görmem saçma şeyler dışı önemli görürsem bir süre rüya göremiyorum
Soran10 ayGerçekten cezbedici neyde bir korkuyorum bilmiyorum bazıları bir şeyler söylüyor o bu su hesabı yani ben Hidayete ermek istiyorum psikolojik olduğunu soyleyende oldu
Soran10 ayGörmedim hiç
Soran10 ayPsikolojik şeyler elbette atlattım ama o kadar delirmedm ailemde gordu ben kesinlikle inaniyorym böyle şeylere doğru diyorsunuz yani büyü vs ritüel işim olmaz ben çok küçükken ritüel diye büyü yapmıştım başıma gelmeyen kalmadı sanırım herkese inanmamak lazım 3 senedir derdini çekiyorum başıma gelmeyen kalmadı
Soran10 ayHiç sormayin annemden bana geçtiğini söyledi bizim gittiğimiz aile dostu onemli bir şeyh inanır mısınız bılmıyorum ama gerçekten ablam ben ve aneanem çok çabuk etkileniyoruz her şeyden banada öyle şeyler oldu metafiziksel manada onu atlattim şükürler olsun Allah'a ama yaşadığım enteresan bir olay var bizim çiftligimiz var bir gece çiftlikte kalirken babamin hayvanlarindan birine yem verdik ailece sonrasinda oturma odasına geçtik ben değişik şeyler yasiyorum öyle böyle değil yani fenalaştım vesaire gece bir şeyler oldu hayvanin can çekişmesi resmen bana yansımış gibi ben acı çekiyorum sabahlara kadar ailem dua ediyor Kur'an açıyor geçmiyor ağlıyorum hayvana bakin diye ama dinleyen yok normalde bakarlar ama yok bunlar beni dinlemiyor sabaha uyanınca atın olduğunu gördük ben uyarmistim geceden bakin diye
- 10 ay
Evet ailede var böyle şeyler teyzem ölüme yakın deneyim yaşamisti ( ölüm ötesi deneyim ruhu filan çıkmış boyut degistirmis doktorlari görmüş ) ben rüyamda görmedim hic ama sadece 1 kere deneyim yasadim o da şöyle oldu gece bir anda odamda uyandim 3 tane uzayli 1.50 boylarinda beyaz tenli minyon tiplilerdi baş ucumda olanın elinde bir tablet benzeri bir sey vardi tuslara basiyodu sanki vucudumu kontrol ediyodu diger ikisi bana bakiyodu ama hic korku yoktu icimde ve odam yeşil ışıkdaydı sonrasini hatirlamiyorum vücudumda her hangi bir iz veya agri olmadi ama rüya değildi eminim
Soran10 ayÇok garip bende garip şeyler yasadim inaniyorum niyeyse şu an bir ürktüm yanii dünyada sadece biz yokuz veya koskoca kainatta ruh çok öte bir sey olur böyle şeyler inanıyorum
Soran10 ayArapça yazilarmis ama bu olay bende cok önceden vardi aileme onun karmasini yaşadım 16 yaşında falandım baya pişmanım yaptığıma tövbe ediyorum hala ondan karma aldım aileme büyü vsde yapılmış ablam ve bende o yüzden bu tarz şeyler var birde ata soyuylq alakali olduğunu düşünüyorum
Soran10 ayÇok korkunç ötesi bir sey Allah yardımcımiz olsun bir yasadigim olay daha var benim dedem olduğu gece üstümde baski hissettim sanirsam ablama sorduğumda oda aynisini yaşamış resken uzerime bir şey baski uyguluyordu
- 10 ay
uyku felci gibi hareketsiz kalma uyanamama konuşamama olayını çok kişi yaşıyor benimkisi sıkıştırıyor ses uğultu acı elektrik çarpma hissi gibi bundan ne okuduysam ne yaptıysam kurtulamadım taki bir psikiyatr ilaçla tanışana kadar o ilaç benim o sıkıştırılmamı kesti ve cinler, o tarz metafizik açılara olan korku olayımıda kesti korkuyu kesmesi zaten onlara karşı en büyük koruma duvarı yani bir nevi onların o aşağı frekansından uzaklaştırdı beni. kimi insanın frekansı o boyuta daha yatkın oluyor sennde öyledir
Soran10 ayDoğru diyorsunuz Allah kurtarsın bizleri ben beyaz duman gördüm bir kaç kez ya gözümde
Soran10 ayHic bir seu olmadı rüyamda gormedim bizzat beyaz duman gördüm bir kaç kez birisinde kesik yarim yamalak diğerinde tam
Soran10 aySigara dumani gibi
- 10 ay
soran: evet sigara dumanı gibi görünürler. sen olmadık işle uğraşınca perdeyi aralamışsın. ben canlı görmedim ama varlığını hissederim gelse vs rüyada uykuda görmüşlüğüm var ya da biri bana ufak çaplı büyü yapmıştı o sıra daha kötü şeyler olmadı değil pmzuma dürrtme kapı açılma esinti falan
- 10 ay
mrr7: hayır iz bişey yoktu zaten onlar müdahaleyi izsiz yapıyolar. şu şekilde oldu kaç kez gökyüzünde ufoları gördüm 2 tanesinde gemi yakınıma yaklaşıyor ve beni çekmeye çalışıyor ben direniyorum öyle gördüm belki çekildim belkide hiç çekilmedim etkileşimimiz oldu birinde dünyaya saldırıyolardı ne kdar kaçsamda yakalanıyordum kimisinde griyi karşımda gördüm ve enerjisiyle beni etkisi altına alıyordu son zamanlar yine ufolar gördüm hökyüzünde hepsi rüyamda uykumda
Soran10 ayBen gerçekten canli şekilde de gorudm kurtuldugum dönem çok korkunçtu Allah kurtardi beni gerçekten seyh demiştim onun yanina gittigimiz dönem oldu kuyruklu siyah bedeni olan bir şey... Dine sarılmaya basladim
Soran10 ayNasıl unuturum travma kaldı yaşadığım şeyler yüzünden
Soran10 ayBüyü yüzünden değil anneme ölüm büyüsü yapılmıştı bizim bütün ailemiz etkilendi ben kurtuldum hatamdan dolayı
Soran10 ayKarma yaşadım ben öyle şeyler değildi alakası dahi yok ben o diğer yaşadıklarım 11 yaşında diğeri karmayfi
Soran10 ayHiç bir şey geçti yani duzelicem daha da mistik olduğumu düşünüyorum spiritüel değil xe
- 10 ay
uğraşmasığım şey kalmasada uzundur ilgilenmiyorum o tarz şeylere ne kadar yoğunlaşırsan gerçek hayattan soyutlanıyorsun leyla oluyorsun. ama son zamanlar 2 şeye biraz yoğunlaştım birinin fotoaunda gözlerine bakarak ondan bişeyler okumaya ve birinin dokunduğu eşyada parada bıraktığı enerjiyi okumaya çalışıyorm
Soran10 ayDoğru diyorsunuz ben akisina bırakıcam her şey olacagina varir anın tadini cikaricam varsa bu özellik atadan gelen elbet beni bulur takarsam siyiririm uzak duruyorum dua edip ibadetlerimi yerine getirmeye çalışip iyi vur insan olucam akisina bırakıyorum ama aklim hala vu konularda enerjide nasıl fark ettiniz ya
Soran10 ay+ olarak son bir olay yasamistim geçen sene dedem olduğu gece ağırlık çöktü üstüme
Soran10 ayKanserden öldü rahmetli dedem severdim iyi adamdi olucegi belliydi yani enerjide nasıl okuyorsunuz yani öyle
Soran10 aySiz daha bilinçlisiniz bu konuda bunlardan uzaklasicam dedigim gibi ama aklim yaşadığım korkunç şeylerde ne yapsam umursamam çok takiyorum ben her şeyi
- 10 ay
odaklanarak mesela gözlerine bakıp nasıl biri olduğunu okumayı istiyor odaklanıyorum tamamen o sırada sana bazı akışlar hisler geliyor tabi bu hemen olacak bişey değil odaklanmak gerek ve epifiz bezini aktif etmek gerek yani bunun için yöntemler var uzun mesele önliceleri bu açan şeyleri vs yaptığım zamanlar daha ilerideydim bu işler epifiz beziyle ilgili iiler o bez ne kadar aktifleştirilirse o kasar yetenek hissiyat artıyor mesela birinin dokunduğu nesneye dokunup odaklanacaksın bişey okumaya hissetmeye yakalamaya çalışacaksın yani bu şeyler odaklana odaklana kullanıla kullanıla gelişecek şeyler
Soran10 ayTeşekkürler 🌸🌸 gerçekten Ayetel Kürsi okurken abdestli olmak şart mi bazıları değil diyor ve saffat suresi, Felak, nas ihlas okuyup şükür etmeye çalışıyorum ben psikolojik oldugunu düşünüyorum baya kötü günler geçirdim kafami dagitinca dediginiz gibi hiç vir şey olmuyor dizi izliyorum her şeyi unutuyorum rahatlıyorum bazen hiç korkmuyorum yalan yok
Soran10 ayBazen insanlarin ne olduğunu aninda anlıyorum bazilari sır perdesi oluyor gözümde niyeyse doğrudur yani dedikleriniz
Soran10 ayÇok doğru diyorsunuz günde 21 defa okumak hem bana hem zihnime iyi gelecektir maneviyatim artar belki kim bilir
Soran10 ayİnşaallah her şey zamanına göre olucak öyle hissediyorum ama. akisina bırakmak benim için daha iyi
Soran10 ayTeşekkür ederim size bir kaç gün geçti ama Ayetel Kürsi okuyunca çok iyi hissediyorum maneviyatim arttı sanki duzeliyorum korkularım geçiyor
Soran10 ayŞimdi fark ediyorum sakinleştim hemde 21 defa okumadim 3 defa geceleri okudum ona ragmen iyileştim sanırım korunuyordum ama daha çok korunmaya ihtiyacım varmis tekrardan sağolun 🙏🏼
En İyi Cevaplar
O doğuştan geliyor bendede spiritüel bakıyorum
134 Yorumla
Soran10 ayAy cidden mi ailemde var beyefendiye yazdığım şeyler hassas bir insanim kalabalığa girince yorgun hissediyorum enerjisel anlamda
Soran10 ayBen düğünleri mesela sevmem sanki bitiriceklermis givi hissediyorum sürekli dugunede gitmem mesela kalabalığa girince değişim hissediyorum
Soran10 ayReenkarnasyona pek mantıklı bakamıyorum ya ama ruhlar alemine vs inanıyorum müslüman olduğum için sonuçta dünyaya bir kez geliyoruz neden tekrar gelelim ki yani mantıklı gelmiyor pek
Soran10 ayAslında bir yanim inanmak istiyor ama mantıksız geliyor bir yandan da bilinç altiyla alakalı olduğunu düşünüyorum niyeyse ben sadece bilinç mükemmel ötesi bir sey
Soran10 ayBakisiniza saygı duyarım
Soran10 ayKesinlikle katılıyorum mesela belki bilirsiniz void state yapıyorum nadiren saf bilinç onun sayesinde bir istedigim olmuştu elimi kıpırdamadan buda benim yaşadığım bir deneyimdi sıfır bilgiyle birden fazla kez girdim bıraktım ardından en
Soran10 ayDenemedim hiç
Soran10 aySizce spritüel miyim? Konuştuklarımiza göre sizde de var bu özellik anladığım kadarıyla
Soran10 ayBirisi mistik olabilirsin dedi daha ne olduğunu bile bilmiyorum ama bunun gelişeceğini söylüyor içim daha cok
Soran10 ay18 yaşındayım bulur elbet inanıyorum diğer beyefendi aksine siz daha kibar cevap vermissiniz söylemek istedim
Soran10 ayKesinlikle astrolojiye inanır misiniz bu arada
Soran10 ayBen inanıyorum ya en azindan karakter vs yönünden kendimi tanımak için kullanıyorum mesela yukselen ikizler hareketlidir bana çok uyuyor ay burcu vs diye
Soran10 ayBaşak burclari kararlıdır Analiz eder yanlış değilse, yükselen akrep ise hirs kıskançlık gizem doludur kendinden bile kıskanır sevdigini benim gozlemlerime dayanarak söylüyorum ve çok kindarlar saatiniz doğru ise 15 dakikada bir kayma oluyor çünkü astrolojide
Soran10 ayYükselen akrepler, yaşadığı şeyleri unutmaz güneş başaklar ise eleştirir ve hizmet etmeyi yardimci olmayı sever
Soran10 ayYükselen doğru değildir o zaman bilemiyorum yani retifikasyon yapılmalı
Soran10 ayEvet belli elestiren birisi olduğunuz yardmci olmayifs seviyorsanız yani uyuyor hemen hemen ama haritanın tamamına bakılmalı
Soran10 ayVedik haritasında yükselen ve burcunuz farklıdır o hâlde benim mesela vedikte burcum koç batida burcum boğa
Soran10 ayDoğrudur normal
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🙋♂️🙋♀️
Spritüel hissediyorsan, sebepsiz değildir; içinde bir şeyler seni bu yola çekiyor demektir. Bu hissini kucaklaman çok doğal. Herkesin ruhani deneyimleri ve algıları farklıdır, ama önemli olan senin içinde hissettiğin ayak seslerine kulak vermen. Belki bu yolculuk, seni kendine daha yakınlaştırır. Küçük bir tavsiye; anlamaya çalışmadan önce o hislerle biraz kalmayı dene. 🌌✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı.
u 10 aydeğildir
01 Yorumla
Soran10 ayNeden ki
10 ayBenim hakkımda ne hissediyorsun nasiplenelim sjdsjdj
16 Yorumla
Soran10 ayÇok tatli bir kişiliğiniz var doğru mu çevrenizde seviliyorsunuz
- 10 ay
🌸🌸
Soran10 ayDoğru mu bildim😌
- 10 ay
Evet canım ama düşman da çok sjs
Soran10 ayShahahaha aynı annem gibisiniz o halde sevmeyeni çok çok. seker bir kadin oylelerini sevmezler zaten ama siz devam eğer sevmiyorlwrsw vardir bir yaptığınız
- 10 ay
Aynen canım devamke 😄
- Diğer konusunda 618 cevap paylaştı.
10 ayölülerle iletişim kurabilirmisin
07 Yorumla
Soran10 ayKorkarim o tarz seylerden ben ya içinde vwr ise ben hiç girmem baştan
- 10 ay
vwr ne demek?
Soran10 ayVar yazdım üzgünüm 🙂
- 10 ay
Spritüel derken senin kast ettiğin ne peki
Soran10 ayİslamda hidayete ermek kısaca özel birisi olduğumu hissediyorum rüyalar hisler vs
- 10 ay
gerçekten böyle biri olan bunu söylemez
Soran10 ayBilmem herkesin yolu farklidir spiritüellikte birde Müslümanım o yüzden
Gizli Üye(36-45)10 aySpirütüel yaşam koçluğu alanina yönel
01 Yorumla
Soran10 ayBilmiyorum ki bakacagin hayat bana ne fırsatlar veriyor diye
10 ayNe gibi
013 Yorumla
Soran10 ayÖyle hissettim birden
- 10 ay
Ne hissettin tam olarak
Soran10 ayYa ailemde cevap olarak anlattığım şeyler vat ablamfa hisleri çok güçlü benimde yaş aldıkça öyle olucak belki onun kadar belki orta seviye bunu hissediyorum hislerimin güçlü olmasi anlaminda
- 10 ay
O zaman olabilir bir şeyler yönel buna bence
Soran10 ayNasıl ama danışmanlık almam lazım ya iyice araştırıp
- 10 ay
Evet önce hangi yön olduğunu öğrenmen lazım
Soran10 ayOgrenicem ne zaman bilmiyorum ama yakında olucak sanırım
- 10 ay
Umarım doğru hissediyorsundur hem insanlara faydan olur hemde güzel kazanıyorlar hahaha
Soran10 ayBen genel yardımcı olmayifs severim para olmasada olur başta kendime ardindan insanlara yardım etmek hem dinen hemde benim. icin iyi olacaktır
- 10 ay
Evet insanı çok rahatlatan bir şey bende seviyorum
Soran10 ayKesinlikle Hidayete ermek istiyorum bunun için inşaallah Allah nasip eder
- 10 ay
Amin inşallah
Soran10 ayİnşaallah 🙂🌸
Gizli Üye(18-24)10 ayNiye kız?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası