Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Hayır tabi ki de. yani eğer beni seviyorsa onun için zorluklara elbette katlanırım yeter ki o mutlu olsun.. ama beni sevmeyen bir kadının hayatında işim olmaz.. çünkü sevmeyen kişilerin peşinde koşmam bazıları gibi.
Zorluklarda sevgili eşe destek olmak gerekir ve olurumda oldum da. Hayat müşterek yarına sağ çıkacak mıyız? Diye bilmezken hastalık, kaza, ekonomik sıkıntılar her şey olabilir hayatta yanında olmak gerek. Sürüneceğizde sefasını da süreceğiz. Bunlar tabiki nankör olmayan kıymet bilen partner için geçerli durumlar. Kıymet bilmiyorsa parmağımı dahi oynatmam çoktan terk ederdim.😌
Her zaman destek oldum, yanındaydım. Kendini iyi hissetmeye başlayınca da başkasına gitti. Körün gözü açıldığında bıraktığı ilk şey bastonu oluyor. Çok da değer vermemek lazım
Hayır artık değil. Ben hayattan çok yorgunum o yüzden beni daha dibe çekecek birisini değil beni motive edecek, güler yüzlü, birbirimize neşe oluo ışık saçacak birisini seçebilirim. Sürükleneceğim kişiden kaçarım.
Bu sürüklenmek değil, onunla beraber savaşmak bence.. ve ben onun sevgisini, bana olan güvenini hissettiğim sürece, varlığım ona gerçekten güc veriyorsa, iyi geliyorsa, kendi haricinde, hiçbir zorluk elini bırakmama neden olamaz..
Ben sevdiğim insanı kendimden ayırmam yaşadığı zorluk sıkıntı her neyse bizzat benim sıkıntımdır her zaman her zorlukta yanında olurum, düşerse kaldırırım kaldıramazsam onunla düşerim.