Yaşayış, düşünce, hayat tarzı, karakteristik özellikler vs size uymayan taraflarını eleştirip bunu değiştirmesini bekler misiniz?
Çok enteresan, size uymayan biriyle devam etmemek yerine değiştirme zahmetine girmek nedendir?
Yaşayış, düşünce, hayat tarzı, karakteristik özellikler vs size uymayan taraflarını eleştirip bunu değiştirmesini bekler misiniz?
Çok enteresan, size uymayan biriyle devam etmemek yerine değiştirme zahmetine girmek nedendir?
Hayır tabi ki hayatıma aldığım kişiyi olduğu gibi severdim değiştirmeye çalışmazdım. ama eğer kendisine zararı olacak bir davranışı varsa bunu ona söyler hatta vaz geçirmek için elimden geleni yapardım tabi ki. ama hiç bir şekilde kısıtlamam ya da yönetmeye çalışmazdım. sadece tavsiyeler verir ya da birlikte bir şeyler yapardık daha çok
Herkes neyse odur. Kendi kendine düşünceleri değişirse değişir. Hatası, yanlışı varsa farkına varır düzeltir. Ama birinin uyarısıyla göstermelik düzeltme olur. Değişeceği varsa da değişmez. İnada bindirir 😂
Hayatıma alacaksam zaten razıyımdır ondan. 🤔 Çok gözüme batan huyları varsa zaten hayatıma almam. Ancak teğet geçer bana 😂
Nokta 😂
Ona zararı olacak davranış veya olayları söylerim tabi ki ama asla değiştirmesi için zorlamam. Onu olduğu gibi sevmesem zaten ayrılırım. Uyarmamın sebebi daha güzel ve doğru bi yaşantıya sahip olmasını istememdir. O istemedikten sonra bana laf söylemek düşmez
Öyle bir şey yapmak mümkün olmaz herkesin yaşam şekli karakteri ve sevdiği sevmediği şeyler farklıdır insanların hayatını müdahale etmek sevmem ama hoş görmediğim bir durumlar olursa gerekli uyarısını yaparım
Cevap
10Cevap
İnsan tanırken aşık olur hoşlanır bağlanır bunlar normal şeyler ama ilerledikçe her gün yeni bir seyini öğrenir bir ilişki ciddi ise zaten yavaş yavaş birbirinize benzersiniz birbiriniz gibi davranır onun gülüşü konuşma stilini benimsersiniz benim ona karşı bir yanlış hareketim tavrim varsa tabiki yön vermesini isterim
Yanlışı varsa düzeltmesi için rotayı gösteririm..
Sen rotayı bulda
Ahahaha hay Allah da seni güldürsün emi:D
jsdjsjdj Amin
Bu kadar neşeli olmanı neye borçlusun?:D
birisi için kendini değiştiren erkek etek giysin
Birisi için kendini değiştiren kadın ne giysin?
jartiyer giyebilir aşırı güzel 😋
Ne kadar eşitlikçisin öyle gözlerimiz yaşardı 🤣
Kısaca dıs görünüş ve geniş güzellige kanmak gibi bir şey bu flash ufak tefek uyuşmayan noktalar giderilebilir ya da insan bu durumu kabullenmeli... 🥂
Eğer hayatıma aldıysam doğru yöndedir zaten. Değiştirmeye çalışmam olduğu gibi kabul ederim.
Hayır boşuyom ben
en güzeli idolümüzsün 🤣
biliyom, canım kendim. Ben <3 Ben
kıskandıkkkk aşka gel 🤣😂
Bebeğimsin benim (kendime diyom)
Tamam şımartma kendini sonra sen, senden yüz buluyosun 🤣🤣
sdklfşdsf
Asla kimsenin bebek bakıcısı değilim.
Evet benim kriterlerim var
Hayır değitirmeye çalışmam neyse o
evet verilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?