“Bizi kimse anlamadı, biz de kimseyi anlamıyoruz...” Oğuz ATAY - Günlük, 74. Syf

Fotoya cevaben: Ben de gittikten sonra bana dönen kadın gördüm.
Soruya cevaben: Hatanın boyutuna bağlı. Eski sevgilimdeki gibi affedilemez türden bir hataysa bende gidişler tek yönlüdür. Eğer bir hata yaptıysa fakat beni sevdiği için yaptıysa (bazen böyle extreme durumlarda olabilir) ya da affedilebilecek türden bir hataysa tolerans gösterip dönebilirdim. Sonuçta sevdiğim insana karşı acımasız değilimdir ki en küçük bir hatayı ayrılık sebebi göstermek saçma olur. İnsanız biz. Hepimiz hata yapabiliriz. Bunu unutmayın.
Beni hayatından çıkartanı ben bir daha geri dönmemek üzere çıkartır yolumda yürümeye devam ederim. Umarım üzenler ve yarı yolda bırakanlar bunu misliyle öderler.. en çok sevdikleri insan tarafından yarı yolda bırakılmanın tadını er ya da geç yaşayacaklar..Çünkü yaşattığını yaşamadan ölmez insanoğlu.. ama bugün ama yarın..üzdükleri kadar üzülecekler..
Biz bı ayrıldık bı barıştık biz sürekli boyledydik sonra o koştu pesimden olmadı sonra ben koştum yine olmadı olmadı olmadı smdi gelse keşke gelse pişmanlık özlem aşırı özlem çok her şey ya yeniden başlasa ya da yarım kaldığı yerden devam etse keşke ama imkansız
Bu döneceğim kişi eski sevgilimse hayır dönmem eğer bende büyük bir yıkıma neden olmadıysa giderken saygılı ve nazik gittiyse ortada büyük bir kötü bişey yalan vb yoksa ihtimali olabilir dönmenin
Cevap
14Cevap
kimin neyi hakedip haketmedigine bağlı bu biraz ya gitmisimdir ama giderken bana ne bıraktığına bakarım eğer bana kapisini aralık bıraktıysa dönerim ena zindan hatır adina kiyamam birine. ama kapali kapıyı tekrar yüzüme vuracağını biliyorsam tek yönlüdür
Her insanın onuru var yapılan bazı şeyler kapıyı geri açılamaz derece de kapatır her ne kadar can acıtsa da...
Ne kadar sevdiğimin önemi yok, bir insanın hayatından çıkmışsam zaten ortada ciddi bir neden vardır demektir ve çıktığım kapıyı kapatmayı bırak üstüne sıkı bir kilit vurur daha da geri dönmem.
Ciktiysam ya da cikarttiysam zaten kimin kaybettiği belli yani pekde umarsamam aradığını bende bulamayan başkasında da bulamaz.
Birinin hayatından çıkmış isem bana bir yalnışı olmuştur muhakkak. Bana yalnışı olduğu için ben hayatıma dahil etmekten vazgeçmişimdir ya da . Bu yüzden eski limana geri dönüş olmaz.
Tek yönlüdür kardeş. Giden birdaha gider o el alışmış ise tekrar gider. En ufak sarsıntı da bile dayanmak yerine gitmeyi tercih eder..
Ölmek var dönmek yok.
Biri hayatıma kolay kolay giremez ama giren kişiyide kolay kolay çıkarmam elimden geleni yaparım ama çıkartmışsamda dönüşü olmaz.
Birini hayatımdan kolay kolay çıkarmam. Eğer çıkardıysam artık ona dair umudum kalmamıştır. Umudun bittiği yerde de ipler kopuyor malesef.
En son iguanalı patiklerimi hayatımdan çıkardığımda böyle hissetmiştim
Detay iyi geldi😂
Herkesin bir hakkı var bu hayatta
Bütün gidişler korsan bir eylemdir. Bir kadın senden gitmeyi tercih etmişse asla dönmez ama seven bir adam sevdiği kadından fazla uzağa gidemez
Dönmem, hayatında yerim yokmuş ki çıkmışım. Daha sonra dönmenin bir mânası yok o yüzden..
Her gidiş tek yönlüdür. Ben Atatürk'çü bir insanım. Her zaman ileri.
Seviyorsam dönebilirim🤔 benim için aklımın değil kalbimin ne söylediği önemli. ☺️
Gidip de dönen var mı ki hiç? Bence kimse geri dönmez, dönecek olsa gidemezlerdi.
Dönmedim, dönmem de. Bir kere olmadıysa ikinciye de olmaz.
hayatımdan çıkardıysamda vardır bir bildiğim hiçbişey için pişman değilim iyikide çıkarmışım
Hak ediyorsa evet ama genel olarak tek yön her zaman iyidir
Ben bitti demem kolay kolay ama bitti dediysem o bittiden sonra geri dönüş asla yok
Geride dönme ihtimalim olan dönse de yoluma eşlik etme ihtimali olan kimse kalmadı, sevgi her şeye yetmiyor
Tilki miyim ben geri döneyim? Ben de her şey bitti ise asla geri dönüşü olmaz.
Ya donmeyiz falan tarzinda buyuk konusuluyor bazen de hadi insallah
İnsanlar değişmez anlaşamıyorsam yine anlaşamam ama ne kadar sevdiğime ve neden ayrıldığımıza bağlı bu durum
Dönmezdim, cünki gitmemek icin cok ugrasir kalmak icin bahaneler bulmaya calisirim, ama gittiysem dönmemek üzere olur
Dönülse bile ben sağlıklı bir şekilde devam edeceğini pek düşünmüyorum. Aslında burada ayrıldıktan sonraki süreç çok önemli.
Tek tekkkkk bıraktım ben hep tekkkkk
Umrumda olmaz
Yaptığı hataya bağlı ama ben duygusal bir saf olduğum için dönerdim ama sen dönme
Gittim şu an daha yeni hafif bişey olduğunda döndüğüm oldu fakat güvenim sarsıldı şu an yalvarsada ağlasada güvenimi kazanması çok zor ikilemde kalırım çünkü çok seviyorum
Giden gitmiştir, gittiği an bitmiştir.
Dönmem ama eğerki benim için değerli biri ise sonuna kadar çabalarım onu kazanmak için
Eģer onu ben sevdiģim halde terketkysem bir daha onunla birlikte olma çünkü onu kalbiyle ve duygularıyla oynamak istemem sonuçta onu seviyorum
Gidersem artık sevilmediğimden ya da sevmediğimden gitmişimdir
Geri doneyim, geri donsun duygusunu yaşamadım bilmiyorum...
O nası oluyor sen gittikten sonra sana dönen kadın?
Büyük konuşmak istemiyorum 🙄
Gidişler tek yönlüdür.
Gidişler sonsuz
Dönüşü olmayan sonsuzluk
cok zor çıkartırım geri dönüşü olmaz..
Gidiyorsam bir sebebi vardır.
Gidişler tek yön, dönüş yok.
Yaptık oyle bir hata bakalım nolcak
Buyuk konuşucam. Hayatta dönmem ona :))
Benim gidişim tek yönlü, kimseye dönmem.
Aynı ırmakta iki kez yıkanılmaz
Duruma ve araya giren zamana bağlı biraz
Dönmem , soğumuş oluyorum zaten.
Donmem diye dusunuyorum
Tek yönlü demek isterdim
Tekrar barıştığınızda birşeyler düzelmiyor
mezar teslim siliyorum..
Ben katiyim bu konuda
Donulsede hisler ayri kalmaz ki.
Hayir donmem
Dönmek salaklıktır
Tek yönlü