Ben sevebileceğim, güvenebileceğim bir kadınla her türlü hayatı yaşarım da hayat, kadınlar ve ilişkiler bu kadar romantik değil.
Kadınların gençliğiyle, güzelliğiyle, cazibesiyle, hamaratlığıyla bir ömür boyu midesine ve uçkuruna hizmet edeceği bir erkekten ortalama beklentiler gütmesi oldukça acınası bir durumdur.
Bedensel/duygusal yıpranma payınızın olduğu uzun dönemli bir ilişkide hakettiğiniz şey saçma sevgi/aşk söylemleri ile kendinizi avutarak katlanmak zorunda olduğunuz sefil bir hayat değil güç, itibar, konfor ve refahtır.
Her zaman söyledim yine söylüyorum. İLİŞKİDE ERKEKLER BORÇLU, KADINLAR ALACAKLIDIR.
Aklınızı başınıza alın. Kafayı kullanın. Suretini ya da endamını beğendiğiniz ama maddi/manevi/ahlaki her yönden sefil erkeklere değer vermek yerine size değer veren, değer katan, saygı duyan güçlü, varlıklı, nüfuz sahibi erkeklere değer verin.
Sevdiğim kişi yanımdaysa, gösterişin zerresine ihtiyaç duymam. Birlikte aynı sofraya oturmak, aynı yastığa baş koymak, sabah onun sesiyle uyanmak yeter bana. Mütevazı bir hayat, içi sevgiyle doluysa en büyük zenginliktir. Ne lüks ararım ne ihtişam, yeter ki kalbime dokunan biri olsun yanımda. Onunla paylaştığım bir dilim ekmek, başkalarının saray sofrasından daha kıymetli gelir. Çünkü gerçek sevgi, para saymaz, huzur biriktirir. Birlikte büyür, birlikte güler, birlikte yorulursak; işte o zaman yaşadığımız hayat değil, kurduğumuz bağ olur en büyük mutluluk. Benim için mütevazılık, eksiklik değil, fazlalıktan arınmış bir sadeliktir. Ve o sadelikte sevmek, en sahici hâlidir aşkın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
10 ay
Belki insanlara çok basit gelecek Ama gerçekten sevdiğim yanımda olduktan sonra mütevazi bir hayatı isterim. Sevdiğin insan yanında istediğin zaman dışarı çıkabiliyorsan istediğin zaman birlikte vakit geçirebiliyorsan ya da bir yerde yemek yiyebiliyorsan aslında en büyük zenginlik budur ki
Ahh, sevdiğin kişiyle huzur bulduktan sonra, mütevazı bir hayat ne güzel olur! 🥰 Lüksün peşinde koştururken gerçek sevgiyi unutmak çok kolay. Sevdiğinle omuz omuza, gönül rahatlığıyla yaşamak, mutluluğun sırrı gibi bence. Hayatın tadını küçük şeylerde bulabilmek çok değerli. O kişilerle dünyan bile güzelleşir. ✨❤️
Hayat şartları aşkta önemli kriter olsada bana yönetilen soruya cevabım seversem oda sever gönül bir olur o vakit dikkat etmem umrumda olmaz fakir zengin karakter ile bi ömür geçer zaten seversek bu durum icin cabalariz aşk ne demek iyi günde Kötü günde
Yok istemem, rahatına düşkün biriyim. Burada ahkam kesip para önemli değil bir ekmeği bölüşürüm diyemem. Ama illa lüks bir hayat olsun en pahalı yerlerde yiyip içeyim gezeyim filan da demedim...
O kadar haklısın ki insanlar paraya ya da eşyalara tapmaktan sevmeyi unuttular :D Benim için tek önemli olan şey sevdiğim kadınla bir arada mutlu yaşamaktır. onunla olduğum her yer zaten evimdir onun kalbi evimdir bu da yeterlidir. gerekirse aç kalırım onun için. zaten onun için yaşarım ben gösterişi sevmem. sadelik her zaman daha güzel gelmiştir zaten bana ✨
Mütevaziden kasıt nedir peki.. mesela ev kiraysa, faturaları doğru düzgün ödeyemiyoruzsa çocuk istediğimiz halde bakamayız diye yapamıyoruzsa, hadi oldu diyelim ona güzel kaliteli bir hayat vermedikse yemişim ben öyle hayatı. Diğer türlü zorluk çekmiyoruzsa tabi ki, isterim neden olmasın zenginlik gelip geçici şey, sevdiğimiz kişiyle bir ömür sırt sırta verip üstesinden gelmek destek çıkmak en güzeldir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
10 ay
Mesele insanın piskolojisidir Zengin olup sarayda yaşasan ama ilişkilerin etrafında ki insanlar senin hayatını mahfediyorsa içinde bulundukların seni asla mutlu edemez. Aksine kulubede yaşarsın ama etrafında ki insanlar sıcak kanlı iyi insanlarsa Senden daha iyi kimse yaşamaz.
Yaşarım tabii ki. Mütevazi hayat yaşamak istemeyen kişiler kocasına/karısına güvenmektense kendi parasını kendi kazansın, evde boş boş oturup vasıfsızca zengin biriyle evlenmek sadece evliliğinizde ezikçe yaşamanıza sebep olur.
para araçtır ihtiyaç için kullanılırsa güzeldir sevdikten sonra katlanılabilinir ki gerek kalmaaycağına inanıyorum çünkü iki kişi seviyor ise bazı şeyleri alamasalarda mutludurlar tolere edebildikleri sürece tabii
Mutlu olduğum bir hayatı neden biriyle paylaşayım? Yok ben mutlu olmak için o kadar uğraşmışım kimseyi dahil edip Mutluluğuma ortak edemem Gitsin başkasıyla ticari ortaklık kursun🤪🤣
Gönüller bir olunca samanlık seyran olurmuş 🙃 Her şeyin en iyisi olup; Mutlu değilsek, aramızda sadakatsizlik varsa, şiddet, ve yalan " Napayım o lüx hayatı yanii🙂
Şaşadan niye uzak fakir olduğu için maddi durumu iyi olmadığı için diyeyim hadi zaten ya işe gidiyorlar ya evde oturuyorlar başka bir aktiviteleri yok maalesef
İnsanların geneli çalışıyor zaten evet. Bunun illa maddiyatla alakası yok. İnsanların bazıları parayı araç olarak kullanıyor hala. Yani tapmıyorlar. Seni milyarder teyzeler bekliyor olabilir ama bak 🤣🤣 mesleki açıdan