Kişilik & Karakter Zihinsel yorgunluğa ne iyi gelir? KαΙbims Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok çalışılıyorum galiba ve beynim pert gibi 😅 kendime gelemiyorum hep halsizim sizce ne iyi gelir? Güncellemeler+1 yıl ……. Zihinsel yorgunluğa ne iyi gelir? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Mutlu olmak stresi azaltmak iyi gelir 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Balık tutmaya gidiyorum. aciliyorum. denize bana o iyi geliyor. 0 0 Yorumla
Samurai1251 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Duş almak sonra Yorganı bürünüp film izlemek 0 0 Yorumla
mervecevapliyorrr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 507 cevap paylaştı. Xanax çok iyi geliyor 0 0 Yorumla
a101kekspr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı. Ilık bir duş ve tabiki uyku 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Piknik alanı hava güzel ise 0 9 Yorumla KαΙbims +1 yıl Çok soğuk 😕 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende bugün sıkıldım piknik yapasım var buralarda yağışlı evde et pişirip götürecektim ahşap masam sandalyem var güzel olurdu Yorumla KαΙbims +1 yıl Pişirip nereye götürecektin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ormanlık alana Yorumla KαΙbims +1 yıl Ayılarla mı paylaşacaksın etlerini ormanda? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendimle ayı ne gezer yayla gibi düşün Yorumla KαΙbims +1 yıl Hmm anladım iyi eğlenceler o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oynamaya gitmiyorum yemek yemeye eğlence ne Yorumla KαΙbims +1 yıl Evde ye o zaman Yorumla
Yağmurseventosbik Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Tatil gibi bir motivasyon yapabilirsin. 0 2 Yorumla KαΙbims +1 yıl Haklısın ama şu an hiç izin alabileceğim bir dönem değil 😕 Yorumla Yağmurseventosbik +1 yıl O zaman kısa vadeli sevdiklerin ile piknik gibi birseyle yapabilirsin. Ruhun yorgunluğu uyku ile geçmez ölüm gibi uyu derdim ama sonra depresif ruh hali oluyor bir hicsizlik Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Dinlenmek. 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Doğa yürüyüşü 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. İyi şeyler düşünmek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Mutlu olmak stresi azaltmak iyi gelir
Balık tutmaya gidiyorum. aciliyorum. denize bana o iyi geliyor.
Ben öyle olunca tekme yumruk motivasyon uyguluyorum
güzel bir masaja ihtiyacın var
Duş almak sonra Yorganı bürünüp film izlemek
Xanax çok iyi geliyor
Ilık bir duş ve tabiki uyku
Nefesine odaklanarak nefes al
Piknik alanı hava güzel ise
Çok soğuk 😕
Bende bugün sıkıldım piknik yapasım var buralarda yağışlı evde et pişirip götürecektim ahşap masam sandalyem var güzel olurdu
Pişirip nereye götürecektin?
Ormanlık alana
Ayılarla mı paylaşacaksın etlerini ormanda?
Kendimle ayı ne gezer yayla gibi düşün
Hmm anladım iyi eğlenceler o zaman
Oynamaya gitmiyorum yemek yemeye eğlence ne
Evde ye o zaman
Tatil gibi bir motivasyon yapabilirsin.
Haklısın ama şu an hiç izin alabileceğim bir dönem değil 😕
O zaman kısa vadeli sevdiklerin ile piknik gibi birseyle yapabilirsin.
Ruhun yorgunluğu uyku ile geçmez ölüm gibi uyu derdim ama sonra depresif ruh hali oluyor bir hicsizlik
Uyumak
Dinlenmek.
Doğa yürüyüşü
İyi şeyler düşünmek
Seks.. ...