Mental yani zihinsel yorgunluğunuzu nasıl geçiriyorsunuz neler iyi geliyor?

Mental yani zihinsel yorgunluğunuzu nasıl geçiriyorsunuz neler iyi geliyor?
Düzenli meditasyon yapmak zihni sakinleştirerek stresi ve kaygıyı azaltabilir. Egzersiz, endorfin salınımını artırarak stres ve kaygıyı azaltabilir ve zihni tazeleyebilir. Düzenli uyku düzeni, zihnin yenilenmesine ve yorgunluğun azaltılmasına yardımcı olabilir.
Sosyal destek: Yakın arkadaşlarla veya aile üyeleriyle zaman geçirmek, stresi azaltabilir ve zihinsel yorgunluğu azaltabilir.
Kendine zaman ayırma: Kendinize zaman ayırmak ve zihninizi dinlendirmek için hobiler, kitap okuma veya yürüyüş gibi aktiviteler yapmak, mental yorgunluğu azaltabilir.
Danışmanlık veya terapi: Profesyonel bir terapist veya danışman ile görüşmek, zihinsel yorgunluğun altında yatan sorunları ele almanıza ve stresle başa çıkmanıza yardımcı olabilir.
O yorgunluğa neden olan o sorunların çözülmesine sorun halledilir bu sorun o sahadan uzaklaşıp kafanı dinlendirmek ve doğru karar vererek çözülür iki tarafta iyi niyetli ve çözüme olumlu yaklaşması iyi olur
biraz karanlıkta oturma
bazen yürüyüş
bazen müzik
bazen kısa bir kaçamak uzaklaşmak
Kedilerimi seviyorum
Şarap içiyorum
Eig için teşekkürler🙏
Ricalar
Cevap
12Cevap
Önce kendimi görseldekine ilaveten masaj kese köpük, üzerine duble ıhlamur, en az 45 dakika uzun oturuyorum (her cumartesi akşamı)
Filtre kahve zihni güzel açıyor bir de ayakları soğuk suda yıkamak.
hayatımdan çıkaramadığım şu olay, genelde mental sorunum yıllardır olduğu için mutlu hissetmem gerekirse spor, dans, yemek ve tatlı yapma tarzı şeyleri deniyorum
her şeye amaann boş ver dıyedeksın , kıbarcasını soyledım ((:
Mental uyumak, müzik sigara keyif vs ama fiziki için görsel havuz masaj
Zihin bosaltıcı egzersiz. yuruyus açık hava ve kokular
Allah aşkına mental yorgunlukla foto ne alaka
Kedime sarılıyorum❤️🩹
İçince herşeyimi alıyor 🙃
@Heyulala kafam güzel olunca hiç bir şey düşünemiyorum
@Heyulala o zamanda kendimi yorgun hissediyorum bazen çalışmak bile istemiyorum, mesela bu hafta hiç çalışmaktan zevk almıyorum haftaya kendimi hazırlıyorum 🙃ayıldığımda yine yorgunum
Hobilerimle uğraşmak ve uyumak
Rutininden çıkmak en iyi çözüm bence
Güzel bir tatil iyi gelebilir.
Kesinlikle spor yapmak
müzik dinleyip yürümek
Duşta müzik dinlemek.
Yalnız kalmak ve doğa
Spa tabiki
Cinsellik gelir
hamam da kese
Deniz
seks?