ya da en çok hangi yanınız sizi cezbediyo
Karakter
Dış görünüş
Ruh güzelliği
Hoşgörü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ya da en çok hangi yanınız sizi cezbediyo
Insan olmak suçu suçların en güzeli en özeli en kıymetlisi olmalı Ve insan yaşamı boyunca bu suçu işlemeli diyordu bir sözünde Ruhi Su Usta Fransız Yazar Voltren İnsan dünyada yapamadığı tüm iyiliklerden sorumludur demişti Rahmetli Recep Yazicioglu Gidemedigin yer dokunamadığın insan senin değildir demişti yine Rahmetli Tayfun Talipoglu usta Bu ülkede ulaşmak için insana gerek yok cok zaman ya da paraya yürekler açık is yola çıkmakta siarinin yaşayan bir özetiyim 68. kusaginin Önder ismi Deniz Gezmiş in son mektubunda dediği gibi İnsanlar doğar büyür yaşar ve ölürler önemli olan çok yaşamak değil yaşadığı süre zarfında iyi ve güzel şeyler yapmaktır as olan budur kalplere yüreklere dokunmaya çalışan bir insanım
46. yasindayim ve bekarım
Kızılaya yaptığım kan bağışları ile plaket almış Afrika da suya hasret insanlar için su kuyusu acmis Doğu ve güneydoğu Anadolu da ki köy okullarına yardım etmiş
Yine Kizilayin Türk Kök hücre projesi kapsamında bilgileri bende saklı bir genç kıza ilik nakli ile hayat sunan bir insanim
İyilik iyidir siarinin yaşayan bir özetiyim
Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni
Rica ederim
Begeniniz beni onure etti
Eksik olmayin
Genelde herkes karakterimi beğenir hatta beni tanıyanlar görünüşümün bana güvenilmeyecek biri olduğunu söyleyip sonradan da hiç göründüğün gibi soğuk biri değilsin diyerek şaşkınlıklarını dile getiriyorlar genelde
Cevap
15Cevap
Dış gorunus ama sırf boyle dedigim icin karaktersiz sanıyorlar beni sadece dıs gorunusum daha agır basıyor karakterimde guvel
Genelde şeffaf birisiyim bu özelliğimi çok seviyorum
Ne demiş şair bir insanın en büyük sermayesi büyük bir servet değil mükemmel bir karakterdir..
Yanlız bişi diyeceğim profil resmin süper 👍
Ricaederim
Karakter diyelim.
Şıklar arasında hiç bana uygun olan yok kfkakxm
Komple hepsi ama biraz da psikopat bi yonum var😋
Dis görünüş işaretledim
Biraz karakter biraz hoşgörü
Romantik ve kibar oluşum
Bacaklarina gezdirebilir miyim
Düşünmek
Efendi
Karakter ve görünüş.