+1 yılherşeyden önce kendime çok saygı duyarım. Karşımdaki insandan da en az ona duyduğum saygıyı beklerim. Azimli ve kararlıyımdır. Kıvrak zekaya sahibimdir. Çok çabuk kavrarım. birşeyi yapmayı veya ona sahip olmayı gerçekten istiyorsam sonuna kadar mücadele ederim, fakat sınırlarımı ve nerede durmam gerektiğini de bilirim. vicdanlı ve merhametliyimdir. uysalımdır. sopbet etmeyi seven ve karşımdakini dinlemeyi severim. samimi, espirili, eğlenceli ve güleryüzlü bir mizacım vardır. Genelde bu özelliğime bağlı olarak sevilir ve sayılırım. çevremdeki eş, dost saf olduğumu söylerler. Buna tezat cin gibi olduğumu da bilirler :) az biraz dik kafalıyımdır. heyecan yaparım. zaaflarıma yenik düştüğüm çok olmuştur. çabuk alışıp zor vazgeçenlerdenim. beni ben yapan benliğimle yüzleşip konuşurum. hiç kimseciklere anlatamadığımı kendime anlatır dinlerim onu. çünkü o gerçek benim. ruzgarin estigi yone eğilmeyip, ruzgar estirebilirim :) (çok sözcüğünü çok kullandığımın çok farkındayım. çok mu çok oluyorum ehuehue :))
22 Yorumla- +1 yıl
Mavi'nin sloganı :)
En İyi Cevaplar
+1 yıl* Ben sevimli ve yetenekliyim.
* Ben kendimi sadece kendi tarzımla tamamen kabul eder ve inanırım.
* Ben tek ve özel bir insanım. Dünyada benim niteliklerimde başka birisi yok.
* Ben kendimin farklı bölümlerinden hepsini kabul ederim.
* Ben zaten değerli bir kişiyim. Bunu kendime ispat etmek zorunda değilim.
* Benim duygularım ve gereksinimlerim önemlidir.
* Tamam, ne istediğim hakkında düşüneceğim.
* Kendime zaman harcamak benim için iyi olacak.
* Pek çok iyi niteliğe sahibim.
* Ben kapasiteme ve dünyaya sunulabilecek biricik yeteneklerimin değerine inanıyorum.00 Yorumla
Gazeteciler sarmıştı etrafımı... Flashlar patlarken üzerimde, o anın tadını hiçbir şeye değişemezdim.
Daha sonra... Genç, güzel ve bakımlı bir kadın yaklaştı yanıma doğru. Mikrofonu uzattıktan sonraki sorusu...
Hangi beyinsiz düşünmüştü bu kıstırmaca gülünç soruyu? Kim dizayn etmişti insanın kendi kendini düşürmesini?
Ne saçmaydı! Nasıl sorulurdu ki böyle sorular insanlara karşı? Gülesi gelmez miydi soru soranın? Mikrofonu tutan kadın neden ciddi bir suratla karşımda dikiliyordu hala?
Neymiş? "Tiyatronuz tam anlamıyla büyüleyiciydi. Koreografilerin başarısı seyirciyi oyun boyunca dikkat kesilmiş bir vaziyette izlemeye itti. Oyun bittiğinde en az oyuncular kadar seyirciler de yorulmuştu.
Peki siz sahnelediğiniz karakterin oyununu nasıl buldunuz?"
Hah!
Oynadığım karakterin nasıl oynadığı fikirlerimi istiyordu benden.00 Yorumla
Dürüstüm, ikiyüzlülük yapmam, sabırlıyım, kimsenin arkasından konuşmam, espiriliyim, yardımseverim, ama kızdığım bir durum olduğunda inatçıyım ve özellikle haklıysam geri adım atmam.
1219 Yorumla- +1 yıl
Aynen ben... =) artılar ve eksik yok... Oğlak'ım aynı özelliklere sahibim demek ki burçlar fasiri fusur ... =)
- +1 yıl
:)...
- +1 yıl
hemen hemen aynı özelliklerdeyiz dostum.. yazmama gerek kalmadı.
- +1 yıl
her solelene inanman ((: bende tam tersi :)))
- +1 yıl
Oh be yazmaktan kurtuldum
- +1 yıl
fazla kendini beğenmiş
- +1 yıl
hangi burçsun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
247Cevap
+1 yıltükürdüğümü yalamam, yalan söylemem mecbur kalıp söylediğim zaman da beceremem hemen anlaşılır, fazla safım arkamdan bıçaklanırım en yakınımda ki yapar bunu bir başkası gelip söylerse de ona kızarım yalan söyleme derim artık saflığı geçip aptallık olduğunu düşünüyorum, bir şeyi kafama takarsam yaparım tuttuğumu koparırım yani, hayvanlara, yaşlılara, çocuklara ve zor durumda olan insanlara karşı çok fedakarım dondurucu soğukta montum lazım olsa veririm gözümü bile kırpmam. (bir keresinde bir yavru köpeğe araba çarpıp kaçtı gitti herkes iğrendi üstleri batar diye ben köpeği kucağıma alıp yere oturup yardım gelene kadar bekledim) Zor durumda kalan işi düşmanım bile olsa canım pahasına yardım ederim, çok kıskancım sevgilime karşı benim olana kimse canım bile diyemez.
10 Yorumla
+1 yılsonuç odaklıyım. analiz ve çözümleme de iyiyim. aktif, yaşam dolu, hareketli, sosyal biriyim. yeni bilgilere, öğrenmeye her zaman açığım. çok okurum. kendimi herkesten 1 adım önde ve farklı kılmak için elimden geleni yaparım. başarılıyım. fiziksel olarak çok güçlüyüm ve sağlıklıyım. iyi bir tartışmacıyım. ikna kabiliyetim yüksektir.
Sinirlenince orantısız davranışlarım oluyor. Eleştiriye çok açık değilim. Ukala, saygısız, sosyopatlara karşı saldırgan eğilimim var. El becerilerim çok zayıf. denizler gibiyim, geç ısınır geç soğurum.00 Yorumlaİnsanları ilk başta dener ve ona göre değer verip vermeyeceğimi anlarım... Çok sabırlı bırıyımdır, İnsanları dınlerım ama inanmam... ÇOK konuşkan değilimdir, Ortam da ne konuşuluyor dıye kulak mısafırı olurum bakarım boş konuşuyorlar sessizce uzaklaşırım. Çok mert insanımdır, Gözü tok karşımdaki aç sa önce onun doymasını isterim. Sırlarımı herkesle paylaşmam herkesın bıldıgını bılırım benım bıldıgımı herkesın bılmesını istemem... Yardım sever bır ınsanımdır, kötülük bilmem hep iylik yapma gayesinde olurum.'' Sıcak kanlıyımdır hemen ortama ayak uydurur ve karşımdaki ınsanın sempatısını kazanırım.''
20 Yorumla
+1 yılDoğalımdır. Yapmacıklık en sinir olduğum şeydir. Doğal olunca çevrem tarafımdan seviliyorum. Bir de bu başkasında var mı bilmiyorum. Arkadaşlık benim için çok aşırı önemli. Çoğu kimsede bunu göremiyorum bu devirde. Arkadaş birbiri için canını verecek kadar sevecek derecede, aile gibi olmalı. Böyle düşünüyorum. Beni ben yapanlar bunlar.
10 Yorumlaİnadım inatır o şey olan kadar yüzüm gülmez , her zaman coooooooook gülerim ve güldürürüm :))))) çok konuşurum bazen gerek olmasa bile , bir insan karşımda yemek yerse gidip alırım sormadan ondan (aile arkadaş) çok değer veririm ama anladiysam salak bir insansa yani değerim hak etmiyorsa hemencikde silerim , birşey hoşuma gitmese pat diye suratına derim öyle düşünsem bir söylimi diye yapmam , kavgadan korkmam he p ben başlatırım , dövdümü ağlatana kadar döverim :( bukadar haha içlerinde manyakcalırda var ama napim bu benim :)
00 Yorumlainsanları çok kolay eleştiririm ama kötü eleştiriye kendim katlanamam ve çabuk kırılırım kırıldığım insanları da hayatımdan çabucak atabilirim birdaha yüzlerine bakmam. yani böyle havadan sudan nem kapan uyuz bir tipim amaa yine de başka özelliklerimden olsa gerek sevilirim genelde :)
00 YorumlaDürüst olduğumu düşünüyorum, inatçıyımdır. Kimsenin yanında değişmem erkek arkadaşlarıma nasıl davranıyorsam, kız arkadaşlarıma da öyle davranırım. Çocuğun yanında da aynıyımdır, anneannemin yanında da aynıyımdır. Pek duygusal biri değilim. Tarih severim. Bilim severim. Bol bol ansiklopedi okurum.
00 Yorumla
+1 yılKendim olmam, hep doğrulari istemem, ikiyüzlü olmamam, kararlı, inatçı, asla doğrudan ve kendi hedeflerinden vazgeçmeyen, hep herkesin ikinci bir şansı olduğunu düşunen vee kendimin bile bazen sinir olduğum bana yapılanları aslave asla unutmam boşveririm ama unutmam,
00 Yorumla
+1 yılOlduğum gibi davranırım. Birini etkilemek için davranışlarımı, konuşmamı değiştirmem. Ağzıma kolay kolay küfür almam, edenide sevmem. Dürüstüm, bir gün böyle bir gün şöyle değilimdir. Zıp orda zıp burada değilimdir. Kendimi tanıyorum öyleyse kainata meydan okuyabilirim.
00 YorumlaUtangacım, her durumda gülebilirim, herkesle muhabbet etmeye çalışırım tabi yaşıtlarımla konuşurken utanıyorum daha çok belediye işçileri, esnaf gibi kişilerle sanırım bunlar iyi taraflarım kötü tarafım ise bir şeyi asla unutmam ve kinci olduğumu söylerler :D
00 Yorumlaiyi kapliyim, iyi niyetliyim, viçdanlıyım, zekiyim, çok neşeliyim, dürüstüm, konuşkanım ve çok espiriliyim ama çok çakalım algı sezgilerim cok yüksektir, kimin ne mal olduğunu bakışından şıp diye anlarım. Tabi bu üsteki saydıklarımı ben demiyorum bunlar benim başkalarından duyduğum ama benim için söylenen özelliklerim
00 YorumlaHer şeyi herkesin yüzüne söylerim kimsenin arkasından konuşmayı sevmem. Kin nefret duymam ama bana yapılan bir haksızlığı kötülüğü unutmam ve intikamımı alırım. Alışverişi seven bir tip değilim ya da çikolatayı seven bir tip değilim. Her şeye gülerim çok hassasım duygusalım film izlediğimde ne olursa olsun ağlarım. :) Yani soru sormaktan çekinmem ama şöyle bir şey var mesela sınıfta derste hoca bir şey soruyor cevabını biliyorum ama utancımdan cevabını söylemiyorum. Böyle bir tipim. :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılolabilecek son noktasına kadar özgürlüğü desteklerim. kimse zarar görmüyorsa rızalar varsa akla gelecek her şey mübahtır.
bir de çok da dürüst olmadığımı, çok üzerime gelinir ve kısıtlanırsam yalan söyleyeceğimi, aldatılırsam aldatacağımı, ters bir harekete göre şeytanlaşacağımı en başta itiraf ederim. sorumluluk kabul etmem.00 Yorumla Saygılıyım insanları hemen yargılamam onlar mutlu olsun diye de dediklerini yapmam mantık süzgeçimden geçirirm. Duygusalm inatçıyim ikna kabiliyetim çok yüksek ve sevdiğim insanlara karşı şefkat ve sabırli olma durumum biraz daha fazla ve bide Tatlı dilliyim ;)
00 YorumlaAraştırmacıyım, iyi niyetliyim, yardımseverim, inatçıyım. hayal gücüm, el becerim ve yaratıcılığım çok gelişmiş. teknolojiyi takip ederim, Keskin bir zekaya sahip olduğum söylenir. Spor yaparım, Sekse düşkünüz Negatif olarak: Beni ezmek iseteyenlere karşı çok sert ve acımasız olabiliyorum.
kıskançım, takıntılıyım, unutkanım. Bazen sabırsızım. Hayatımı şekillendiren özelliklerim bunlar. Benden herşey çıkar duruma göre.00 Yorumla
+1 yılSabırlıyım, alttan almaya çalışırım, çok dik kafalıyım, sulugözüm, espriliyim komiğimdir, girdiğim ortama hemen adapte olurum, kolay sinirlenirim, biri bana karşı hata yapmışsa ona fazlasıyla ekstrasıyla geri döner. Uysalım, küçükken bana arkadaşların yaptığı hatalardan dolayı ikiyüzlü biri olmuşumdur kendi isteğimle değil. Çok konuşurum ama abartarak değil, karşımdaki konuşmamı sevdiği için konuşurum.
Ay say say bitmiyor :D00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılSahibin, Allah. rehberin Müslümansan s. a. v. efendimiz kitabın kuran-ı kerimse gerekenler orda var dünya ve ahiret hayatı var. Allahın bildiğinden öte bilgi varsa seni sen yapsın..
30 Yorumla
+1 yılazmim, çalsam dahi ben çaldım demem ve inandığım ve doğru bildğim şeyden asla ve asla pes etmeden farklı yolları deneyerek o hedefe sonuç almasam da defalarca ulaşmaya çalışmam. bunun dışına eksilerim; abaz. a oluşum, sevişmekte aşırı istekli oluşum, duygularımı kadınlar üzerinde yoğunlaştırmış olmam ama istemesini bilmemem.
00 Yorumlaİnsana tepeden bakarsanız, köle köpek görürsünüz. Aşağıdan bakarsanız ilah görürsünüz. Karşıdan bakarsanız kendinizi görürsünüz. Ben insanlara hep karşıdan bakıyorum ve hep zarar görüyorum. En güzel özelliğim beni ben yapan iyiliğimdir. Kazansam da kaybetsem de hep iyi biriyim. Beni ben yapan özelliğim iyi olmam diye düşünüyorum...
00 Yorumla
+1 yılBeni ben yapan özelliklerim... Benim boyutlarımdaki insanların normalde kolay kolay yapamayacağı şeyleri çok rahat yapabiliyorum. Buna olan cesaretim ve özgüvenimi çok seviyorum. Yalandan nefret ederim. Bir de taşı gediğine oturtmayı, atılan zarfa hemen icabet etmeyi biliyorum, bunları seviyorum :)
00 Yorumlasabirsiz bir insanim malesef, istedigim birseyin hemen olmasini ister bunun icin elimden gelen ne varsa yaparim. isimi cok ciddiye alirim ve hep gülerim, suratim sadece yalniz oldugumda asilir, kolay kolay sıkayet etmem herseyden pozitif birsey cikarmaya calisirim. yalniz olmayi sevmiyorum etrafimda sevdiklerim olmali
00 YorumlaOlumlu Özelliklerim: Keyifli. Neşeli, îş bilir. Açık zihinli. Adapte olur. İyi yargılar, Felsefik. Özgürlüğüne düşkün. Dışa dönük. Dindar. Eğitimli. Olgun. İyi niyetli. Sportmen. Yüksek hayal gücü. Şanslı. Neşeli.
Olumsuz Özelliklerim: Aşırı iyimser. Gürültücü. Sorumsuz. Kaprisli. Ani ilgi. Çabuk bıkmak. Sabırsızlık
yani kısacası yay burcunun özellikleri beni ben yapıyor00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 449 cevap paylaştı. Istedigim olayi takarim istedigim zaman takmam. Kendi kurallarim terazi gibidir muhatabimi tartmadan is yapmam. Biri bana bir sekilde sinirlenirse karsimdakinin en kucuk olumlu tarafina bakar o ufacik iyiliginde birazcik samimiyet bulursam bizzat kendim ozur dilerim hakliysam bile. Ama haksizsa bir daha muhatap olmam taki bana hal hatir aorana dek. Biraz inatciyim. Oglak iste ^^
10 YorumlaFarklıyım, kafama koyduğumu yaparım, sevdimmi tam severim, ya hep ya hiç prensibi yüznden ne yapsam sonuna kadar gitmek isterim, lider ruhluyum, hemen hemene 10 larca sitede yöneticilik yapmışımdır sitelerim olmuştur, arkadaş gruplarında lider olmuşumdur, hak benim için çok önemlidir, mütevaziyimdir ama kimileri öyle görmez, en kötü yanım haksızlığa vs. ye karşı çabuk parlamam, adalet hak hukuk olmalı, Bilim'e büyük saygım vardır Din'e de gittikçe yaklaşıyorum bilim'in de etksiiyle
00 Yorumlaoldugum gıbıyımdır, ne goruyorsan o kadar işte altımda ustumde ıcımde baska bırsey yoktur natural greeneyes:)
10 Yorumla
+1 yılKötü olarak bağırma huyum var sevmiyorum ve takıntılık :) iyi olarak da dirençim var... hemen herşeyi bitirivermiyorum... :)
10 YorumlaÖzgün olmak tabi ki kardeşim kendin ol. yaptığın haraket davranış söylediğin söz bunlar da tek düşünmen gereken acaba yaptığım hareket, söylediğim söz bana yakışır mı bunu düşün bence bu yani ağır başlılık erdemli olmak işte daha nolsun
00 Yorumla
+1 yılBeni iyi yapan özelliğim
-hiç bir yardımı geri çevirememe özelliği
-hep fedakar davranma özelliği
-insanlar kırmamaya sabır özelliği
Kötü özelliğim ise herşeyi açık bir şekilde belli etme gereğimdir iyi veya kötü.00 Yorumla
+1 yılÇok inatçıyım, hazırcevabım, her şeyi kafama takar dakikalarca düşünürüm. Kibarım biraz utangacım, yeri geldiğinde çok rahat olabilirim, ortama göre değişirim, arkadaşlarıma çabuk bağlanırım, Amerikan espirileri yaparım.
00 Yorumla
+1 yılSabirsizim bir kere. Aşırı kiskancim. Kararsizim. Sevdiğim zaman elimden gelen herşeyi yaparim. İnatciyim dusuncemden asla dönmem. Yabancılara ve iki yuzlulerle isim olmaz onlar asla ve asla taviz vermem.
00 Yorumla
+1 yılsoguk kanlı olmam ve olaylara bazen hızlı yaklasmam bazende yavas olmam. aceleyı sevmem mantık her zaman benı dogru yola ıletır o yuzden olayları iyi incelerim bunun asıl sebeb, de hayatı yalnız yasamak zorunda kalmamdan ileri gelir
00 YorumlaBizi biz yapan özellik demek, sadece bize özel olup başkasında bulunmayan demektirki; Bu gurupta ancak Tc kimlik numarası parmak izi gibi şeyleri diyebiliriz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeseliyim, guler yuzluyum. Tanimadigim insanlarla bile yolda gozgoze geldigimde gulumserim. Kibarim. Kendi dogrularim vardir ve ancak kendi cabalaeimla ogrendigim bir sey degistirebilir insanlarin anlattiklarini pek onemsemem. Umursamazim. Ne hissetigimi belli etmem. Ama cok sinirliysem aklima geleni soylerim.
00 YorumlaDısım bır parca, içim bımbır parcadır. yanı dısardan cok mutluyumdur ama ıcımde ısler ıyı degıl. mutsuzlugumu kımseye gostermem. Samımı bır ınsanımdır. Asla kendımı haksızlıga ugratmam felan ::D
00 Yorumlakendimi durduramamam, mesela ateş yakıcaz odun topluyoruz falan ben kucak dolusu getiririm ve yapma denilince durmam, şakayı fazla abartırım (samimi olduklarımla) bide büyük düşünürüm ve işe, ne olursa olsun hemen başlarım
00 Yorumla
+1 yılsıcakkanlı espırılı yardım sever hafıf ınatcı empatıye onem veren dagınık bakımlı cabuk baglanan kıskanc hayalperest kırıldıgını bellı etmeyen affedıcı sabırlı ve sabırsız bırıyımdır ve ayrıca annesının karnından bes dakıka gec cıkmayıp kedı olmaktan kurtulan bır kızım :)
01 Yorumla- +1 yıl
Alın bu arkadaşı
Kendimim her ne olursa olsun etrafmdakilere karsi cok yumusak huyluyumdur kiramam insamlaru kirilsam bile susarim hep en kotu huyumda faxla deger vermm ve cok guvenmm ama elimde degil
00 Yorumla
+1 yılher soruna mantıkla yaklaşırım, lider ruhluyum burcumdan dolayı. değer verdiğim bir insan yalan söylediği an silerim, inatçıyımdır. istemediğim hiç bir şeyi yapmam :)
00 Yorumla
+1 yılDobralığım bir nevi patavatsızlığım.. Bir şeye yorum yaparken asla duşunmediğim bir şeyi soyleyemem hep doğru olanı soylerim. Bazen kötü sonuçlar versede insanların sözüme güvenmesi güzel bir şey.
00 Yorumlaİçimden geldiği gibi hissettiğim gibi yaşarım öyle davranırım. Yüreğimin gösterdiği yönde yürüyen biriyim. Neysem oyumdur içim de dışım da birdir. İnsanlar konusunda fazlasıyla da seçici biriyim.
00 Yorumla
+1 yıldikkatli, düzenli, duygusal, sürpriz yapmayı seven, kadın ruhundan anlayan, hafif maço, yalan sevmeyen nefret eden. başak burcu özelliklerini taşırım ;)
00 Yorumla
+1 yılses tonum sanırım. geçen ilkokul arkadaşımla karşılaştık bir tek ses tonun ve konuşman değişmemiş hala aynı enerji aynı heyecanla tam gaz devam ediyosun dedi. zaten sesimden tanıyıp selam vermiş :)
00 Yorumla
+1 yılkeçi gibi inatçıyım:) hayır dediğim şeye asla evet demem üzüldüm mü gözyaşlarımı hiç tutamam... mutlu oldum mu en mutlu benim... dikkat ettimde galiba her şeyi uç noktalarda yaşayan biriyim:)
00 Yorumla
+1 yılİnsanları oldugu gibi kabul ederim, kin gütmem, titizim, neşeliyim, istemediğim konularda duble üşengeç ve umursamazım. organizatörlük ruhumda var planlamayı ve yönetmeyi severim.
00 Yorumla
+1 yılçılgın hayt doluyumdur aklımdan ne geçerse direkt söylerim (insanlar için kötü birşey düşünmem içmiden ne gelirse onu söylerim ve bazen yanlış anlaşılırım ) çok konuşurum :D bide hiç sabırlı değilimdir:D
00 Yorumlainatçı, kendini beğenmiş, soğuk, çekilmez, adam olmaz, hala çocuk gibi davranan, maymun iştahlı , çok bilmiş, asosyal...
en azından kendimi biliyorum :D00 Yorumla
+1 yılResim çizerim, davul calarim. İnsanlara güvenmek isterim. Ancak "ben durustum" diyene kesinlikle guvenmem. Çünkü bu gibi özellikleri olan insanlar boyle özelliklerini kendileri söylemezler.
00 Yorumla
+1 yılSamimiyim, cana yakınım, espriliyim, gıybet-dedikodu yapmamaya çalışırım, inançlıyım, ibadetlerimi yerine getirmeye çalışıyorum.
Aşırı duygusalım, hayalperestim, karamsarım, sulugözüm.00 YorumlaEn iyi özelliğim içtenliğim olmali bunun dışında adamına göre davranırım kotu özelliğim ise bazen dik kafali davranmak ve tahammül edemediğim şeylere karşı kişileri gözden çıkarmak
00 YorumlaSadece ' AKREP ' burcuyumm özelliklerini saymama gerek bile yok :) herey olduğu gibii yansımışş bana :D
10 Yorumla
+1 yılbeni ben yapan;
zeka, bilgi, iman, inanç, yardımseverlik, dikkafalılık, kıskançlık, aşkta şanssızlık, kibarlık, kızları diğer erkeklerin aksine umursamamazlık, üşengeçlik02 Yorumla- +1 yıl
aynı ben be -,-
- +1 yıl
burcun ne ki?
En iyi yönüm TÜRKİYE KOMUNİST PARTİLİ OLMAM , SOSYALİST VEHER İNSANA EŞİT UZAKLIKTA OLMAM
En kötü yönüm : Aşırı dürüst olduğumdan kalp kırmam
Örnek : Bugün nasılsın , bir b. ka benzemiyorsun gibi...00 Yorumlaçok ileri görüşlüyüm açık sözlüyüm espiriliyim arada hırzlıyımdır kafama geleni illki yaparım sinirliyim. mantıklı konuşmayı ve derin düşünürüm herşeyi düşündüğüm için saç kalmadı kafada plansız mantıksız iş yapmam çok uyanığım
00 YorumlaThemisin bir elinde terazi, öbür elinde kılınç yerine anayasa tutmuş haliyim. Bu iyi tarafım.
Kötü tarafımda Themisin ne zaman baksan uyumasıdır:)10 Yorumlaagresif, sinirli olusum, iyi niyetli olmam, kendimi en umutsuz zamanımda bile depresiflige itmemem...
00 YorumlaYalan yere asla yemin etmem. Ailem ve arkadaslarim soylediklerime inanmadigi zaman yemin ettirir. Bir de ortamina Göre davranirim :)
00 YorumlaYanlış bir kelime ya da davranışta bulunup bunun farkına vardığımda aynanın karşısında kendimle kavga etmem
00 Yorumla
+1 yıldostlarımı asla satmam. malımı sevdiğim insanlardan esirgemem. eğlenceli bir tip ve kaliteli bir muhabbete sahip olduğumu düşünüyorum ki bunları dostlarım bana söylemişliği vardır.
00 Yorumla
+1 yılbir şeyi kafaya taktıysam o kafaya taktığım şey sıçtı. üstesinden gelmeden bırakmam yıllarca uğraşmam gerekse bile.
00 YorumlaKonuskanligim aciksozlulugum pozitif enerjim degiskenliligim affediciligim kin tutmayisim sinirim oyle yaniii
00 Yorumla- Devamını Gör (354)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat