AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
249Cevap
sürekli saçma sapan espiriler yaparım hunharca gülerim aşırı kıskancım bide çok trip atarım kimseye güvenemem *-*
falan, filan, hep aynı kalıplar, ayranım ekşidir, dibim kara, o kadar özellik saymaya gerek yok bir yer geliyor bunların bir önemi kalmıyor
Teknoloji ve Araba hastası, Gayet sabırlı, kolay kolay sinirlenmeyen, duygusal bazen aşırı duygusal, sakin fazla konuşmayan, fazla iyimser...
doğru dürüst delikanlı insanlar benimle konuşurken mutlu oluyolar özellikle yalan söylemem bide sevdiklerime zaarar geldimi acayip şeyler yaparım
Tek tek özellikler pek bir şey ifade etmiyor. Sanırım hepsi nir araya gelince Voltran'ı oluşturuyorlar. Genel anlamda Mülemmele yakınım zaten. :-))))
Neşeliyimdir, istediğim şeyler için çok çabalarım, arkadaşlığa önem veririm, dış görünüşüme önem veririm, çok kararsızım, değişken tavırlarım vardır
Herkesi kendim gibi sanarak yardım etmeye mecburmuşum gibi davranmak. Herkesi temiz, dürüst, yalansız sahtekar olmayan olarak değerlendirmek.
Sakin olmam olabilir ve bakımlı olmam neye dayanarak soyluyorum dersende başak burcu olarak
gerekmedikçe konuşmam
bazen gerektiğinde bile konuşmam
her şeyi açık açık söylerim ki bu benim kötü yönümdür
bu yüzden birçok arkadaşımla aram bozuldu
yalana gelemem , nefret ederim
yalan söyleyen birinin yüzüne dahi bakmam
Yalnız ve soguk bir insanım normal bir insanın arkadas olacagi ya da sevecegi tipten biri degilim, ruh hastalarını severim
bir manyak daha
ben benim özelliklerimi söylemekten haya ederim (utanırım) . önemli olan başkalarının sende gördüklerini söylemesidir :)
Suskunluk, utangaçlık, dürüstlük bir arkadaş grubunda en çok uğraşılan kişi benim espriler beni hedef alır.
aynen la sanki beni tarif ettin ha :)
Bir süre sonra bundan bende keyif alıyorum uğraşılmasından :D
aynen la bende gülüom kendime :D
kin tutamam, çabuk sinirlenirim, çabuk alınırım, bana değer vermeyene değer vermem, çabucak bağlanırım sahiplenirim:)
çok severim, çok kıskanırım, vazgeçtim mi vazgeçerim.
kişilik dürüstlük adam olmak doğru yolda yürümek iyi bir biz olmak için herşeyden önemli dürüstlük.. :) haksızlığı kabul etmem sözümün arkasında dururum
Fazla safım yani iyi kalpli, samimiyim, güler yüzlüyüm, sırdaşım, kendi dertlerime pek çözüm bulamam ama başlarının dertlerini çok iyi dinler ve çözüm bulmaya çalışırım :)
Cok sert biriyim, cok kiskancim, sabirsizim, nazliyim, inatim, durduk yere agliyabilirim.
Dürüst olmaya özen gosteririm. kolay kolay sinirlenmem ama sinirlendim mi abooww. Sabirsizmdir. insanların arkasından konusmayi sevmem. bana Dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın demisimdir her zaman. gülmeyi güldürmeyi severim az biraz inatciyimdir.
yorumlara bak ne kadar yapmacık. hepinizden tiksiniyorum mk.
öfkeli mutsuz huzursuz amaçsız bedbaht ve suratsız öyle ki gülünce yanak kaslarım acıyor artık.
Aklımdan geçeni şak diye adamın yüzüne yapıstırmam :D
iyi : İdealist olmak
Kötü : başkaları üzülmesin diye kendimden feragat etmek
Bir haksislik oldugunda susarsam ben ben degilimdir... mecburen isin icine girecem.
Kötü yanım saf oluşum ama iyi yönümde güvenilir oluşumdur :)
Beni ben yapan özenti olmamam olduğum gibi ben olmam..
dürüstüm, sivri dilliyimdir bu yüzden sadık biriyimdir güvenilirimdir sevecen sıcakkanlı biriyim işte :))
Yakaladım nihayet seni kızım. Eski nick lerim aklıma gelmiyor ki. Kamaşullah mesela. Karaman. Canan sen.:)) Beni tanıdın umarım kızım.:)
tanıdım abim senmisin :))
Haksız olupda artistlik yapan adamları sopayla saatlerce dövesim geliyo :)
bir başarıyı ya da kötü bir olayı abartmakta üstüme yoktur sanırım her şeyin enlerini yaşayanlardanım, fazlasıyla çekingen olmamda cabası.
Narkozlu insan gibiyim aklima geleni söylerim ayip sudur budur dinlemem
Sabırlıyım çok inatçıyım çok kıskancim açık sözlüyümm :)
Çok çabuk bağlanmam en kötü özelliğim ve aşık oldum mu gözüm kör oluyor adamlar kaçıyor :D
kafama ne eserse onu yaparım, canım sıkıldı diye otobuse biner rastgele gezerim falan o an ne istiyosam onu yaparım
Sinirliyimdir ama sabirliyimdir, guler yuzlu calismayi seven, sansli olusum...
Ohooo eic seçilmiş insanın cevap yazasi kaciyo ya :)
İnsanlara haddinden fazla değer vermem ve onları kırmak istememem.
İnat olmus olmam. Herseye çok çabuk karar veremiyor olmam... :)
çok güldüğümde hıçkırmam gibi mi:))
kimsede göremedim, var mı öylesi
Hmm İnatçılığım ölmeden bırakmam inadımdan :D Birde çok sadığımdır
iyi niyetli olmam , yardım etmeye çalışmam , iki yüzlü olmamam , politik olmam , insanları kırmamam , haklı olduğum konuda inatçılığım , aşırı sosyal olmam :D
beyefendi duruşum ve nerede ne yapacağımı bilmem bence
Kötü olanlarım : Maço ve sivri dilli !
İyi yanlarım zaten iyi ÖVMEYİ SEVMEM !
Karekterim ve Allaha olan korkum !
Birde anlimin ortasindaki benim
dürüst olmak
merhamet sahibi olmak
dik kafalı olmak
3 kelime ile cevap veriyorum
1. gamsız olmam
2. hayata neşe ile bakmam
3. ben olmam
Espirili , cana yakın , agresif olmam en belirgin 3 özelliğim
tembel eğlenceli durust guvenılır bırazckta dobrayım :D
kafamda kurguladığım olumsuz olayların hep başıma gelmesi
Narsist, egoist, inatci, zeki, zengin, gicik, uyuz, sport ve sanat hastasi
İki saattir düşünüyorum bişey bulamadım. Ne kadar karaktersizim
inatcıyım, asiyim, agresifim, sevmediğim insanların yüzüne karşı rol yapamam tahammülümde yoktur..
Dürüst, ciddi yardımsever , hoşgörülü , ahlaklı erdemli biriyim
Kalitem
Kibirli oluşum
Yalan ve ikna kabiliyetim
Ticari zekam
Giyim kuşam hastalığım
uykudan uyandığımda direk bilgisayarın başına geçiyorum
sürekli gülümserim :) poztitifim, her olaya olumlu yaklaşırım ve inatçıyım malesef :)
Fazla neşeliyim, somurtmayı sevmem ve arkadaş canlısıyım girdiğim ortamda illaki bir ortamım olur mesela.
Sempatik, Eğlenceli, Çılgın, Masum, Esprili, Az konuşan, Yardımsever, Dürüst, Yalan söylemeyen birisiyim..(:
az konuşurum buna ragmen espirilerim güldürür sogukkanlıyım dürüstüm lafımı esirgemem insanların arkasından konuşmam
Haddinden fazla değer verip sonradan param parça olup kendimi hiç bişey olmamiş gibi yeniden toplayıp gülmek galiba;))))
Saçmayım ben hani şu tüfek saçması gibi 4 yana dagılır ya bnde onun gıbıyım ne yapıp ne yapmıyacam bellı olmuyor
Cilginim , ukalayim, napicagim hicbir zaman belli olmaz , asiri arkadas canlisiyim, insanlari cok seviyorum , asiri kiskancim