AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
249Cevap
Asla satmam - yalanı - arkadan iş çevirenleri - kul hakkı yiyenleri - başkasının bişeyinde gözü olanları babam olsa tanımam..
Dürüst olmam, bazı olaylar karşısında fazla rahat kalmam, bazen de fazla atara gelmem, teknolojiye bağlı olmam, güvenilirim, hayır lafını çok söyleyenem, iğrenç espiriler yaptığım söylenir. 😊
Dürüst, esprili, bazen sakin, gizemli oluşum ve güvenirliğim. Aklıma koyduğumu yaparım. Sıcakkanlıyım. Yardımsever biriyim. İnsana insan oldukları için değer veririm. İkiyüzlü davranmam kimseye.
çok saf kalpliyim her şeye inanırım, asla yalan söylemem, insanlara yardım etmeyi çok severim :)
insanları satarım, hile yaparım, kandırırım, dolandırırım, paralarını alıp ödemem, kumar oynarım, içki içerim, çok pis kalp kırarım kızların meyva suyuna ilaç atarım diyemedim ya la :)
Şüpheceyim. Egom cok yüksek. Böyle saçma şeylere niye ciddi cevaplar verdiğimi anlam veremem bazen. Ortamlarda çok esnek birisiyimdir her ortama uyum sağlarım.
bence her konuya fazlasıyla duygusal yaklaşmam bu özelliğimi çok sevmiyorum çünkü insanlara güvenmemi ve hata yapmamı sağlıyor bunu her konu için söyleyebilirim ticaret , arkadaşlık aşk vs. vs.
sabırsızlığım kötü özelliğim. çocuk ruhum ve hayalgücüm iyi özelliğim bence
ikizler burcunun özelliklerini cok iyi tasıyormusum o yuzden pke iyi değil heralde.. ama aksıne cok güvenilir birisi oldugumu dusunurum ve oyleyımde hanı cevremde öyle derler bir kisi harıc.. yalan söylmeyişimlede cok artım vardır.
insanlar kendını anlatmayı ne kadar sevıyor konu hit olmuş
Cok gülerim çoğunlukla mutluyum en kucuk seyle bile mutlu olurum herkesle aram iyidir
Pozitif olun, (y)
Sicak kanliyim.
Uyuzum :)
herseye ragmen gulumserim
Dogalim :)
H
beni ben ypan şeyler anlatmakla bitmez ama şerefsizlerden olmadığı için mutlu gururlu ve huzurluyum :)
alçakgönüllüyüm, inatçıyım, adaletçiyimi doğru olanı yapmaya çalışırım ve haksız olan en yakınımda olsa haklının yanında olurum. kötü gün dostuyum
savaşçı özelliğim ve inatçılığım sanırım bir de agresif bir yapım olması
Hep güler yüzlüyüm, herkesle bir mesafem vardır.. En cokda beni ben yapan doğallığım ve düzenliyim
gerizekalılarla aynı yerde olmaktan nefrett ederim :)
duygusal
inatçı
sürpriz yapmayı seven bir ergenim işte
alıngan , kıskanç ve duygusal olmam.
vefalıyımdır ve çok ince detaylara takılırım.
Doğrucu, adalete haddinden fazla önem veren, dobra.
kıskancım, ilgi görmek isterim, hep bana olsun isterim, şımartılmayı severim falan filan işte...
Eğlenceli biriyim. Baya saçma takıntılarım vardır.
İnatçılığım da bana özeldir.
Böyle bir inat görmedim kimsede.
Kime çektiysem ben :D
Herkesi kendim gibi sanmak , ama bu benim kötü özelligim olarak bilisin sonradan pisman oluyorum kendim gibi sandıgıma
Kararından şaşmamam, düşündüğümü direk söylemem, herkesle samimi olmamam, hayatımdaki insanları tüm özellikleriyle kabullenmem
her zaman dınlemesını ve anlamasını becerebılıyorum, durust oldugum ıcın cogu kez kaybedıyorum, haklı olanı savundugum ıcın kotu bırı oluyorum vs.
Herkes iyi ama ben o kadar iyi değilim. Sertim ama dobrayım. Bana zarar verse bile gerçekçiyim. Bir de çabuk sinirlenirim
kofumdur ben en büyük özelliğim
bir de şey gamsızımdır çoğu zamn
aslında iyi bir insan olmaya çalışıyorum hayırlısı
Dürüstlügüm, kisiligim , karsimdakine kendimden cok önem vermem, sabirlililigim , kimsenin arkasindan konusmamam. espiriliyimdir bir nebze de olsa :)
İnatçılığım bazen aşırı hırsım birazcık yaratıcılığım ve zekam birazda sistematik düşünüp yapacağım işin 2-3 adım sonrasını hesap etmem.
cocuksuyum :**
kimseye kin tutamam :***
rap dinlerim ( sansar <3) :***
yavru olan herşeye bayılırım :***
Utangaç sıcak kanlı espirili mantikli biriyim en kötü özelliğimher şeyi kafaya takmak herkesi adam sanmak
zeki olmam karizmatik olmam yakısıklı olmam vb cok ozellıgım varda alçakgonulluyum fazla bahsetmek istemiyorum :):)
Bana hikaye yazsalar sadece sağ ayağımı konuşurlar ama kitap bitiminde solak olmak en büyük isteğidir yazarlar. beni ben yapan sağ ayağımdır.
Ne olursa olsun yapılanların karsısında kişiliğimden ve karakterimden ödün vermem. Bna yapılan haksızlık bile olsa merhametimden vazgrçmemen..
Herzaman doğalım kendimi kendim gibi yaşarım dürüst seviyeli herzaman pozitif olduğum söylenir aşkı ve seksi yoğun dibine kadar yaşarım akrep burcuyum
herkes harikayım demiş kısaca. kimse ben kötüyüm, ben aşağılık briyim demez. bu soruyla gerçek kişileri görmek mümkün değil :)
fakirpim
cinsel aktivitem sıfırın altında
çok kısa
tipsizim
107 kiloyum
memurum
kimsesizim
depresyondayım biraz
sarışınım
bal rengi gözlerim var
böyle işte * k
inatçı, agresif, komplexli, ukela, kendini beğenmiş :D:D
Yaw şu soruyu görmekten acayip sıkıldım ben ama artık, kaldırın şunuuuuuuuuuuuuuuuu
mmm Çirkin oluşum, konuşmacı yapım ve sıcak çayı şat atmam heralde :)
Kararlılığım. Bir şeyi yapmaya karar verdiysem yaparım engel olamazlar.
Hirsliyim kafama koydugumu yaparim
Ayrıca ne olursa olsun gözümden hic birşey kaçmaz :)
kahretsin ki cok egoist biriyim :( nefret ediyorum ama bu
Tarih hastası, karavan tutkunu, bağcıklarını doğru bağlayamayan biri işte, ben!
En kötütü özelliyim bence Korkaklık cok korkak biriyim En iyi ise düşünceli ve dürüst
Acayip açık sözlüyüm ve kimseye iki yüzlülük yapmam
Inatçi, yardimsever, merhametli, geveze, ve asiri kiskanc biriyim
vicdanlı oluşum, sinirli oluşum, yardımsever oluşum, titiz ve düzenli oluşum...
çoklu kişilik bozukluğum, obsesifliğim ve tanrı komplesim
Yav ben çok sıkılıyorum ıkı tane soru paylasamıyorum ne dandık bırsey bu benle ılgılenın arkadas. nasıl Xper sevıyesı yukselecek
Sert bakışli durup yanima gelip konusanlarin hic oyle biri olmadigimi söylemesi bana has bir özellik :)
İki yüzlü değilim sadıgım sakinim espiriliyim yardım severim humanistim yufka yürekliyim sulu gözüm bazı konularda
Istemek istediğini söylemekle olmaz gidip almakla olur. Gidip almıyorsan istiyorum deme ve geniş düşün
ben özelliklerimi saymaktan hoşlanmam çünkü insan kendini anlatamaz ancak onunla beraber yaşayanlar ve tanıyanlar anlatabilirle diye düşünüyorum.
herkesin hakkında iyi düşüncelerim ve kötü özelliğimde bana yapılan davranışa , haksızlığa karşı karşıdakinii fazla üzmem. hatta üzemem.
huysuzumdur cok sıkıcıyım hatta ortamları sevmeme evcilmenim ama
haya sahibiyim tek eşcilik önemli onun içni bu yasıma kadar kimseyle cıkmadım bile
Kimseye önyargılı davranmam, pekde dürüst sayılmam, aşırı kavgacıyımdır, kimseyi takmam hayatta dahil olmak üzere, sevdimmi ölümüne severim yeter herhalde :-);-)
Hem Ülkücü hem Dadas bu ne seref be gardas :D
bir kez daha en iyi cevap seçebilsem bu olurdu :)
secmis gibi oldun tesekür ederim :)
rica ederim
Aşkım kimler var?
+ Mert, Okan falan aşkım.
- Erkek dimi?
+ Yok aşkım olurmu öyle şey travesti bunlar
travesti
Açıksözlülüğüm asiliğim hem şeytanilik hem melekliğim :p