Olmazsa olmaz dediğiniz her şey sizin asla kazanamayacağınız bir sınava dönüşür. Bu yüzden; unutmanın ilk şartı unutmaktan vazgeçmektir..

Olmazsa olmaz dediğiniz her şey sizin asla kazanamayacağınız bir sınava dönüşür. Bu yüzden; unutmanın ilk şartı unutmaktan vazgeçmektir..

Umursamamaktır.. bir süre sonra geçiyor zaten.. insan zamanla çok acı yaşadıkça artık ne yaşarsa yaşasın boş ver umursama diyor.. kısaca alışmaktır unutmak.. ya da artık yaşadığın acıları görmezden gelmektir.. başka şeyler düşünmektir..
Unutmak bedelini ödediğin le alakalı o kadar büyük kaybedersin ki hayatın babasına Bedel ödersin büyük kayıpların arkasından gelen çiğ tanesi unutması kolay olandır bilmez çünkü hangi aska hangi sevgiye ne Bedel ödedim sen
Bir terazi burcu hiçbirşeyi unutmaz iyi ya da kötü anlamlı ya da anlamsız gece uykuda bile düşünür 🤦♂️
Teşekkürler 😄
Ben unutma taraftarı değilim. İnsan hatırladıklarıyla şekillenir ve yaşar. Sadece bazı şeyleri fazla düşünmemek gerekir. Olduğu kadar olmadığı kader modundayım :D
Teşekkürler canım benim ❤️💋🥂
Rica ederim smellim benim ✨🖤
Cevap
8Cevap
Akışa bırakmak
Duygularıni baskılamadan yasayabilmek
Düşünmemek o konu hakkında kafa yormaya ve Zamana bırakmak , zihni başka bir şeyler ile yormak
Yeterli bir hafıza asla unutmaz, zamanla o anılara yüklediğimiz anlamlar ve hissettirdiği duygular kayboluyor.
Unutmak diye bir şey yok fosil.
Kabullenip alışmak var
olgun olmak bahsetmemek bencede unutamazın silemezsin çok zor
Hatırlamayı durdurmamaktır. Çünkü o istemeden asla durduramazsın. Bu bana göre öyle 😃
tüm anıları yok etmek olabildiğince onu görmemek
unutma unutulanlar unutanları asla unutmaz
1. Temel kural umursamaz olacaksın
Bilen varsa banada söylesin
Yöntemi yok maalesef
Bahsetmemek
Unutamazsın silemezsin zor
Olgun olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?