İçimdeki histen kurtulamıyorum ne yapmam gerekiyor?

nefret ediyorum her şeyden hayatımdan, kendimden, asla benim olmayacak imkanlardan cok kıskanıyorum her şeyi biktim artık bu durumda olmaktan kendimden nefret ediyorum bunalıyorum eve geliyorum evdekilern tiplerini çekemiyorum arkadaslarimla buluşuyorum canım sikiliyo odamda oturuyorum nefes alamıyorum hic bisey yapmak istemiyorum yemek yemek istemiyorum yemiyorum dizi film izleyemiyorum sadece yatmak istiyorum uyumaktan sıkılıyorum uykusuzluktan bunalıyorum konusmaktan nefret ediyorum konuşmamaktan bunalıyorum su bile içmiyorum artık yeter yani herkesi görüyorum mutlular cok özeniyorum istediğim hic bir şeyi elde edemiyorum sınava hazırlanıyorum guya ders çalışmıyorum ona üzülüyorum kimsenin beni umursamamasina üzülüyorum biktim yani anlicaginiz yasami sevinci yok enerjim yok ailem ustume geliyo ben artık dunyada var olmak bile istemiyorum bi anda aglayasim grliyo sürekli basim ağrıyo hemen yoruluyorum bunaldım gerçekten çözümü ne böyle olan var mi benim gibi mevsimsel falan mi anlamadm gitti

İçimdeki histen kurtulamıyorum ne yapmam gerekiyor?