Selâmlar!
İnsanları kırmamak için doğru bildiğin şeyi söylemekten vazgeçer misin...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Selâmlar!
İnsanları kırmamak için doğru bildiğin şeyi söylemekten vazgeçer misin...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Ben her zaman doğruları söylerim ama yerine ve zamanında göre. mesela bir kişiyi rendice edecek herkesin içinde utandıracak şekilde söylemem.. ve söylüyorsam da eğer bunu kırmadan yaparım çünkü yalandan mutlu etmektense gerçekleri demek daha iyi.. ama bir de bazen kırmamak için geçiştirdiğim olur. çünkü kırmak istemem hiç.
Hayır kırılan kırılır. Doğru olanları smylediğim için işten çıkarılmışlığım var. Geçim olarak zorlanıyor çum ama doğrudan vazgeçmem. Babamdan öğrendiğim böyle
Hayır. Kimseyi kırmamaya çalışmıyorum artık. Zamanında bende kırıldım ama hala hayattayım. Birinin duyması, görmesi gereken bir şey varsa söylerim. Kırılmamayı öğrenir o da.
Yerine göre duruma göre ve kişiye göre değişiyor. Her bildiğimiz doğru her yerde söylenmiyor, söylenmemeli de. Patavatsızlıkla dobralığı karıştırmamak gerekir.
Cevap
12Cevap
Çok önemliyse, bilmesi şartsa kırılacağını bilsem de söylerim. Mühim bir şey değilse, kırılmasını göze almaya değmez.
Üslubu yumuşatırım belki ama inandığını söylerim yine.. Politik davranmak çok tarzım değil. Menfaatci insana göre..
doğru bildiğim şeyi söylerim kırılacak olsa bile
Eğer çok önemli bir şey değilse, durduk yere neden inciteyim kalsın öylece.
Açıkçası ben her zaman gerçekleri söylemeyi tercih ederim.
Hayır vazgeçmem üzülse de kırılsa da her zaman doğru iyidir
Kırılacağını bilsemde yanlışını düzelmek isterim.
Aslında kırılmadan doğrusunu söylemek gerekir
Vazgeçmem ama söylerken karşımdaki kişi kırılmasın istiyorsam ne kadar kıvırabiliyorsam o kadar kıvırır ana fikri uygun bir dille anlatırım
Bir hayli süre vazgeçerek yaşadım fakat aldığım sonuç tamamen hüsran oldu. Çok tercih edilecek gibi değil bence
Vazgeçmem direk söylerim
Ne gerekiyorsa onu yapıyorum
Kafasına vura vura söylerim hep
Hayir direkt kırıyorum
Maalesef yapıyorum bunu
İnsanlardan yoruldum artık.
Lafları ağzımda gevelemem direkt yüzüne söylerim
Hayır açık açık söylerim
Doğru neyse onu söylerim
Hayır
Bazen evet
Duruma göre