Kişilik & Karakter Kadınlar Evlilikte Zengin Enayi bir Beta Erkek mi ararlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Redpill bence her zaman haklı tabi ki ben de yukarıda anlatılan gibiyim ama bilincliyim artık en azından Güncellemeler+1 yıl Bu doğru mu sizce? Kadınlar Evlilikte Zengin Enayi bir Beta Erkek mi ararlar? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet paraya ve tipe bakarlar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çoğu ne istediğini bilmiyor ki sahiplenip baskın olsan sorun alttan alıp üzmek istemesen ezik derler eeee ne yapalım size 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Redpillinize soxam 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Redpill ' i kabul etmek red etmek ile başlar Cevap sahibi +1 yıl Ya dayı aglama Soran +1 yıl Evet sevinçten ağlıyorum çünkü gerçekliği gördüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet paraya ve tipe bakarlar
Çoğu ne istediğini bilmiyor ki sahiplenip baskın olsan sorun alttan alıp üzmek istemesen ezik derler eeee ne yapalım size
Redpillinize soxam
Redpill ' i kabul etmek red etmek ile başlar
Ya dayı aglama
Evet sevinçten ağlıyorum çünkü gerçekliği gördüm
Çoğu evet.