Vardır öyle mala mülke önem vermeyen has kadınlar. Sadece sevginin yeteceğini düşünenlerde vardır elbet. Ancak eskisi gibi kuru soğan yiyen kimseyi görmüyorum. 1960’lı yıllarda kaldı sanırım o aşklardan doğan çocuklar. Hadi kuru soğan yemeyen var amenna, bari soğanı kavurarak yiyin.
Kadınlar mal varlığı olmayan “gönlü zengin” bir erkekle evlenir mi?
Para mal mülk değil herşey ama eli ayağı tutuyorsa eğer işe girmek için çabalaması veya asgari ücretle bile bir yerlerde çalışırsa iyi olurdu. Çalışmayan tembel boş insanla evlenmem daha doğrusu en azından eli ayağı tutuyorsa asgari ücretli çalışsın o bile yeterli düzgün karaktere sahipse tabi
Gönlünuzun zengin olup olmadığı mal varlığınız olunca belli oluyor zaten beyler. Fakir adamin gonlunun zengin mi fakir mi oldugunu bilemeyiz. Parayi bulunca degisecek belki nerden bilelim? Erkeğin huyu varlıkta kadının huyu darlıkta belli olur demişler.
Kadının bir erkeği hiçbirşeyi yokken kabul etmesi bir erdemdir ama herşeyi varken kendisine tekmeyi basacak adama inanmasi da enayiliktir. Bizim kızlar biraz salaklar kusura bakmasınlar. Ya para icin serserinin tekini seçiyorlar ya da kendilerini paragöz gibi göstermemek icin hem gönlü hem cebi fakir görmemiş tipleri seçiyorlar. Ondan sonra da yok söyle oldu yok böyle oldu diye zirliyorlar burada.
O kadar da hemcinsini kötülemeseydin keşke. Şimdi ben bu soruyu soruyorum diye aksini komple düşünmüyorum. Her ne kadar sayısı azda olsa bu madana karakteri sağlam dürüst kadınlar var.
Vardır öyle kadınlar elbette insan aşık olduğu zaman gözü hiçbir şeyi görmüyor... Hem şimdi hiçbirşey eskisi gibi değil ki eskiden kıtlık falan vardı fakirlik çoktu. Şimdi herkes şükür evini gecindirebiliyor yani...
Evlenikiyor tabi herşey mal para pul değil ama o cicim ayları bittiğinde hayat acımasızca tüm gerçekleri yüzüne vurduğunda gönül zenginliği pek karın doyurmuyor..
Evlenmez heralde, ama haklılarda bir yandan, kadınların yapısında para harcama var. Erkeğinde bunu düşünüp lna göre bir hayatı az da olsa ona sunmaya çalışırsa daha iyi olur her iki taraf içinde
Seviyorsak olur abicim neden olmasın ama genelde biz kadınlar erkekler için hayatımızda ki bütün imkanları silip onlara geldiğimiz de erkekler birkaç yıla kalmadan bizi aldatıyor.