Üstünüze alınmayın ama malûm devir değişti. Ne düşünüyorsunuz?

Üstünüze alınmayın ama malûm devir değişti. Ne düşünüyorsunuz?

Aslında bu kadından kadına değişir zenginlik her şey sanan şımarık bir kitle var , zengin olan çoğu erkek doyumsuz olur üstelik aldatır, üstelik parayı kumarda kaybeder zenginlik olucaksa illa bunu temiz bir yüreğin zenginliği olarak tercih ederim her zaman ve halükarda derler ki yanımda olsun huzurlu olalım varsın göçebe hayatta yaşayalım hani tamam para da bir yerde çok değerli hatta günümüz topluma baktığımızda ve ekonomiye şahsen bizimle aynı fikirde olmadıkları aşikar ama sana yetecek kadar malın mülkün varsa gerisi fasa fiso çünkü her şeyin fazlası zarardır demişler sevginin bile fazlası zehirdir demişler , insanın yüreğinin merhameti zenginliktir net "
Her kadın aynı değil ki kendi adıma konuşucak olursam hayır..
Gelir, gider değişir. Cennet bahçesi diye bir oyun vardı tepedeyken seni bir anda kaydıraktan kaydırıp geri attıran kartları aşağıdayken yukarı çıkarıcak kartları vardı. Özellikle çocuklar hayatın inişli çıkışlı olduğunu anlasın diye yeğenlerimle vs oynuyorum.
Devir değişse de hayat değişmiyor. İnsanlık her şeyden önemli gerisi de her türlü gelir fikrimce.
Kadın milletine kırk deva yükü aşk ve sevgi versen. Gider kervanın başındaki eşşeğe aşık olur. Aradıkları aşk veya sevgi falan değil, karaktermiş dürüstlükmüş falan bunların hepsi eskiden para eden şeylerdi. Kadınlar gücün ve otoritenin kendisine aşıktır. Para bir güç göstergesi sayılabilir. Yakışıklılık bir güç göstergesi sayılabilir. Kadınlar bu yüzden zaten tipsiz erkeklerle arkadaş olur, yakışıklı olanlarla çıkarlar.
Acı ama gerçek...
Yani her zaman en iyisini arıyor kadın. Doğuracağı çocuk için. Bu genlerde var. Yok ben istemiyorum falan filan da hikaye yani. Her insan doğasıyla yaşar.
Cevap
1Cevap
Lüks hayat güzel ama sırf bunun için bir erkeğe katlanmak çok zor
Parası olmayan erkeği ne yapayım? Ben 2019'dan bu yana kendi işletmemin sahibiyim. Ek olarak borsayla ilgileniyorum. 60 Bin TL civarlarında aylık gelirim var. Parası olmayan, ekonomik yönden başarı yakalayamamış biriyle neden olayım ki. Sevgi karın doyurmuyor kusura bakmayın. Pasif ve başarısız erkeği de erkek olarak göremiyorum.
Hayat zor, erkekler daha güçlü olmak zorunda kalıyorlar. Beklenti bu yönde. Hem fiziki hem maddi
Bunun için erkeğe ihtiyaç yok
Çoğunluğu evet
Evet manevi açıdan lüksü yaşamak istiyorum.
Aslında hiç gerek yok
Yok ben lüks içinde yaşatacağım erkeği arıyorum 😀
Çoğu öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?