• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Kadınların zengin koca istemesi yargılanacak bir şey mi?

вуηαяcσѕ
вуηαяcσѕ Takip Et
FenomenMentor Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
129
Yapay Zekaya Sor
Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
21 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.

Hayır yargılanacak bir şey değil daha doğrusu benim umurumda bile değil yani kim ne istiyorsa istesin ben kimseyi yargılamam ama zengin erkek istemeleri çok saçma çünkü aşk olmadan sırf para odaklı yaşamaları duygusuz ruhsuz bir robot yapıyor onları bu da bana itici geliyor oldukça. ama yargılamak için demiyorum çünkü dediğim gibi karışmam saygı duyarım ama bana saçma geliyor sadece ki zaten herkesin düşüncesi kendine herkese her şey mantıklı gelmek zorunda da değil mesela. ama bence bir evlilik de benim için aşk ön planda olmalı ne para ne de cinsellik böyle olduğu zaman zaten çok kısa sürede daha zaman geçmeden ayrılıyorlar ya da olgun erkek merakı yüzünden acı çekiyorlar...

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
    AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır tabii ki ben açık söyleyeyim yani insanın maddi durumu mutluluğunu da belirler tamam her şey maddiyat demek değildir sevgi huzur anlaşma aynı dilde buluşmak çok önemlidir, Ama şu noktada da gerçekçi olalım ki insanın cebinde parası yoksa maddi geliri iyi değilse akşam olduğu zaman evine ekmek götürürken karısı çocukları bir şey istediği zaman sevgiyle aşkla bunları almıyor her şey için para gerekiyor öncelikle insanın maddi durumunun yerinde olması gerekiyor.

Daha sonra sizin anlaştığınız ve birbirinizle uyumlu olduğunuz insanla zaten evlilik yapıyorsunuz ama durum böyle değil de diyelim ki kişinin işi yok gücü yok evde oturuyor karısı çalışıyor para getiriyor adamın dünya umurunda değil karısının kızının kazandıklarını elinden alıyor Kendi harcıyor hiçbir şey yapmıyor buna da evlilik diyemezsiniz yani, dolayısıyla kadınların zengin koca istemesi yadırganacak bir şey değil Ben de mesela 5 yıl sonra emekli olacağım bedensel engelliyim özel bir firma üzerinden sigortam yatıyor çalışmıyorum Ama sadece sigorta primim ödeniyor, Ben de mesela rahat geçinmek için öncelikle anlaşacağım biri olacak daha sonrasında da güzel bir şekilde bir meslek sahibi olup da para kazanmasını isterim eşimin en azından ekonomik olarak rahat geçiniriz Yani bu konuda kadınlara kızmaları bana artık saçma geliyor.

2
    0 Yorumla
  • Muzluupuding
    Muzluupuding Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Kadın seçtiği erkekle değerini belirler. Erkeklerin değerinin parayla ölçüldüğü toplumlarda kadınların zengin koca istemesi anormal değil. Aynı toplumda kız babası olan ya da kız kardeşi olan erkekler de zengin damat istemiyor mu zaten? Zengin koca istemenin doğru olduğunu ben de iddia etmiyorum elbette ama kadınlarin bazı yönelimlerinin zeminini de siz hazırlıyorsunuz beyler.

Asıl meseleye gelecek olursak bir kadının zengin adamla evlenmesi marifet değil o zenginliği sabit tutabilecek veya fakir adamla evlense bile daha zengin hale getirecek ferasette olabilmesi daha önemli. Diğer türlü zengin adam kadına deger vermeyeceği gibi kadın da adamın batması ihtimaline karşılık yedekte başka zenginler tutmaya çalışacaktir.

1
    0 Yorumla
  • Hayatİstanbul77 u
    Hayatİstanbul77 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 49
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.

Tercih meselesi aynı şekilde zengin kafin isteyen erkekler var. Karakter mühim istekler önemli ve bugünün zengini yarının çulsuzu olabileceği gibi bugünün çulsuzu yarını zengini olabilir. İhtimaller çok fazla önemli olan bence çalışkan dürüst kişi olması karşıdakinin yoksa her şey değişmeye müsait.

Değişmeyen tek şey fıtrat dürüst çalışkan kisi daima başarılı olur. Aç kalmaz.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

62

Cevap

41

Cevap

• Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Yargılamam ama normalde karşılamıyorum tamam herkes refah konfor ister ama herşeyde bu değil sonuçta manen bakıyorum bu konuya para içinde yüz sevgi yoksa neyem yarar

1
    0 Yorumla
  • Neveaşıkbiri
    Neveaşıkbiri Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 23
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Zaten bir erkeğe ya asiksan ya zenginse dayanilir😄

1
    0 Yorumla
  • Acid_Qeenn
    Acid_Qeenn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.

Yargılamam ama normalde değil, çıkar üzerine bu denli ilişkide...

1
    0 Yorumla
  • Pendikli34313302
    Pendikli34313302 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Yargılanacak bir şey mi? de cümlemi Allah aşkına. Bir atasözü vardır. Kadın para yokken erkek para varken kendini bozmuyorsa sağlamdır diye. Allaha şükür bolluğu da gördük darlığı da. O yüzden deneyimledigim kadarıyla kadınların geneli alışveriş hastası ve inanılmaz kararsız. İstedikleri şeyin ne olduğunu kendileri bile bilmiyor. O yüzden para yokken kadın sizi sevdiyse kaçırmadan bir an önce onu nikahınıza alın ve yuvanizi kurun. Siz zenginken her kız bakar zaten, size değil paranıza.

2
    0 Yorumla
  • Kardelen236
    Kardelen236 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Herkesin kriterleri farklı olabilir. Kimisi malına mülküne kimisi güzelliğine falan bakar. Saygı duyarım. Ama bu kriterleri insanlarda ararken kırıcı olmak bana ters geliyor. Yani konuştuğun kişinin parasının olmadığını anladığın an hakarete varaca kadar aşağılama yapmak da doğru değil. Üslup meselesi biraz.

2
    0 Yorumla
  • GoogleAmcanız
    GoogleAmcanız Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Çevremde bir sürü asalak var zengin koca arayan hayır zengin erkeğin tek eşlilik ile işi olur mu ben zengin olsam dost hayatı yaşarım eğer eşim benim zengin olduğum için seçtiyse nasıl olsa para var derim önüme gelene yazarım işine gelmiyorsa babasının evine gider

2
    2 Yorumla
    • kusurunabakarım
      kusurunabakarım
      +1 yıl

cebindeki para miktarına göre karakterini belirliyorsum yani :)

Yorumla
    • GoogleAmcanız
      GoogleAmcanız
      +1 yıl

Hayır zengin koca arayan biri ile zengin erkeğin işi ne olabilir ki zengin koca arayan kişi acaba donanım olarak denk mi neler başarmış neler yapmış gibisinden yoksa öyle Cafe de otur zengin koca bekle fizik kanunlarını kullanarak ayrıca erkeğin cebindeki para resmi nikahı olmayan hiç bir kadını ilgilendirmez aşk sevgi okey

Yorumla
  • Ayzibeyzi
    Ayzibeyzi Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Yani yargilanicak bisey değil ama akıllı olan kadın kendi maddi durumu iyiyse zengin koca ister şimdi sen fakir bi kadınsın diyelim adam zengin yani her erkek icin söylemiyorum ama bazı erkekler var ki maddi anlamda kadını ezip gecmeyi seviyorlar ben kocama ezilmemk icin kendi maddi durumunu göz önünde bulundurup seçim yaparım

1
    0 Yorumla
  • igdonducakss
    igdonducakss Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    +1 yıl

Benim için evet.. Bı kadın ya da bir erkek kendi başının caresine bakabilmeli..

Birinin eline bakmak kadın da olsan erkek de olsan hoş değil..

1
    0 Yorumla
  • Olympe
    Olympe Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Önceden yargılardım artık yargılamıyorum. Özellikle arkadaşlarımdan karşısındakinin gelirine göre evlilik yapanlar gayette mutlu😂😂 Zengin olmasa bile maddi durumunun birçok şeye elvermesi özellikle iyi bir şey. Düşün yani tatile gideceksin, gezmek isteyeceksin, bir şey almak isteyeceksin sürekli bir maddiyat sorunu engel oluyor ama diğer türlü hayattan zevk alma oranın daha fazla.

1
    0 Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

yargılamaktan ziyade zengin olanı herkes ister. Birde mılletın agzında pelesenk olmus aşk karın doyurmuyor lafı. Burada fark yaratan mütevazi olan kadın , seninle bir ekmeği bölüşüp... sevgimiz herşeye yeter diyebılen. Önünde birsürü fırsatı varken seni seçen.. bu tarz ınsanlar cok az bulunuyor cok degerlıler... Böyle kadın için savaşada girilir çabada gösterilir...

1
    0 Yorumla
  • ángelsinalasyocéano
    ángelsinalasyocéano Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Kimisi rahat bir yaşam sürmek için bu arayış içine girebilir ama bana ters.. Karakterinden ödün vermek gibi dolayısıyla istisnalar hariç yargılarım. Sırf bu yüzden birisi geçen zamanlarda sevmediği ve lüks hayatı sevdiğinden biriyle evlenmişti.

1
    0 Yorumla
  • FiqHShott
    FiqHShott Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    +1 yıl

Değil ama para için de birisi sevilmez o ilişki hüsran olur

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bence normal değil ama normal aterkil bir dünyada hor görülüyorsa o kadında aterkilligin kendisine pozitif yaklaşımı olan zengin erkek isteme hakkını kullanabilmesi ama bence aterkillik saçma eşit dünya düzeni olmalı eğer eşit bir dünya düzeni olursa böyle bir şeye kesinlikle karsı durarım.

1
    0 Yorumla
  • BanaNeHa
    BanaNeHa Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır değil, ben de istiyorum. Kariyerime eğitimime yatırım yapmama rağmen istiyorum çünkü sonumuz belli değil. Benim kazanacağım parayla alamadığım şeyleri zenginle evli kadının oturduğu yerden alabilmesi koyuyor mesela insana

1
    0 Yorumla
  • Qwerty13579
    Qwerty13579 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 81%
    +1 yıl

Dünyadaki büyük kaosun nedeni eşyaların sevilip, insanların kullanılmasıdır. Şöyle açıklamak istiyorum; öncelik meselesi aslında, parayı ön planda tutup karakterine veya sevmeye meyletmiyorsa tabiki yargılanır.

1
    0 Yorumla
  • kucukomerdk35
    kucukomerdk35 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Eğer kendisi hayatta hiçbir şey başaramamış, tembel tenekenin tekiyse, " Kocam çalışsın, kazansın; ben de onun kazandığı parayı yiyip yan gelip yatayım " diye düşünüyorsa evet; ama öyle değilse bence yargılanacak bir şey değil.

1
    0 Yorumla
  • Ekmek_Kırıntısı
    Ekmek_Kırıntısı Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.

Değil. Zaten dinimizde buna müsaade etmiş. Hatta kadına evlenirken erkekten istediği kadar malı talep etme hakkı verilmiş. Kadının doğasında böyle bir şey olduğu için bu hak onlara verilmiş

2
    0 Yorumla
  • Kimbukimberly
    Kimbukimberly Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 49%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Yargılanacak bir şey değil kendi tercihleri ama iki tarafında ayaklarının üstünde durması en normali çünkü yarın bir gün ne olacağını kimse bilemez.

1
    0 Yorumla
  • Osmtnl
    Osmtnl Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.

İsteye bilirler bu onların hakları arasında bulunan bir şey. Şu zaman da neredeyse nefes almak paralı olacak duruma gelmiş. Hali ile onların böyle istemeleri beklemeleri de tuhaf değil.

1
    0 Yorumla
  • TheisK
    TheisK Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Kesinlikle değil. Herkesin farklı tarzları olabilir bunları yadırgamadan saygı duymak düşer. Eskiler olsaydı yadırgarlardı işte parası için evleniyor falan diye çünkü para o zamanlar için bir ihtiyaç değildi. Yani derler ya bana para verme dua et. Ama devir değisti şimdi bir sakız bile 50 tl yani şimdi kadınların ise ekonomik olarak rahatlığı için zengin koca yadırganmamalı.

1
    2 Yorumla
    • Muhammet43
      Muhammet43
      +1 yıl

Saçmalamadığından emin misin. Biz parasız erkeklerle evlenin diye bir şey demiyoruz işi gücü evi olan asgari ücret 11 bin iken 15 bin TL kazanan erkek varken siz otelleri olan yatları olan erkekleri istiyorsunuz soru bu yani ben şahsen yargılamıyorum ama soruyu farklı yerlere çekme

Yorumla
    • TheisK
      TheisK
      +1 yıl

@Muhammet43 size göre saçma gelebilir önce saygı duymayı öğren sen. Soruyu farklı yerlere çeksem nolur? ne diyorsun sen

Yorumla
  • Lemean
    Lemean Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Ben kızıyorum, eleştiriyorum bu zihniyettekileri. Eksik insanmış gibi geliyor bana parayla mutlu olacağını sananlar… Duygular, hisler nasıl paraya satılır aklım almıyor, almayacak da…

1
    0 Yorumla
  • seymabasu1
    seymabasu1 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Evet yargılanacak bir şey
    Samimiyet olmadıktan sonra
    ne yapsın evliliği saçma sapan işler
    Türk dizileri gibi aldatma sonlu falan mıymıymıy

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Önceden zengin koca peşindekileri çok yadırgardım.

Şimdi erkeklerin ne kadar dış görünüş için peşinden koştuklarını görünce kadınların da para veya yakışıklı aramalarını normal karşılıyorum. Aşk sevgi hasret özlem kalmamış.

2
    0 Yorumla
  • primadonna_girl
    primadonna_girl Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Yargılamak istemiyorum ama kadının çalışmayıp zengin birinin parasını harcamak istemesi gurur duyulacak bir şey değil.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Zenginlik uğruna solan çok hayatlar çok insanlar gördüm her şey para değil heleki aşkta evlilikte hiç değil varlık içinde sevgi yoksunluğu ilgi yoksunluğu çekiliyor maddi olarak rahatsın ama bu tek başına mutlu etmıyor ki

1
    0 Yorumla
  • Gzz00
    Gzz00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Zengin koca istemesi değil de zengin diye amcası yaşında adama koca diyebilmesi yargılanabilir belki 😂

1
    0 Yorumla
  • Aesir
    Aesir Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Yargılamak istersen yargılarsın, yargılayasın yoksa yargılamazsın. Pek kimsenin hüküm koyabileceği şeyler değil bunlar.

1
    0 Yorumla
  • Degisik_-_
    Degisik_-_ Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Salt para istemekse evet. Çünkü et parçası değilsin ki fiyat biçilesin. Rahat yaşamak istediğine ulaşılabilmekse bunu her cins ister.

1
    0 Yorumla
  • öğrenimelemanı
    öğrenimelemanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.

Benim için diploması mal varlığından daha önemli. Mesela 3-5 evi olacağına öğretim üyesi olsun ahkdkdkk statü önemli benim için

2
    9 Yorumla
    • napcamgeçmişi
      napcamgeçmişi
      +1 yıl

Statü = Zenginlik zaten

Yorumla
    • öğrenimelemanı
      öğrenimelemanı
      +1 yıl

@napcamgeçmişi statüm var ama zengin değilim açıklasana hadi bunu usodllslsl

Yorumla
    • napcamgeçmişi
      napcamgeçmişi
      +1 yıl

Nasıl bir statü mesela? üniversitede öğretim elemanıysan aylık 50 bin tlye yakın paran vardır

Yorumla
    • napcamgeçmişi
      napcamgeçmişi
      +1 yıl

Aylık 50 bin tlye de fakirim diyorsan ne diyim

Yorumla
    • öğrenimelemanı
      öğrenimelemanı
      +1 yıl

@napcamgeçmişi ya akademinin az çok içinde olmasam inanıcam evet 50k aldıklarına hskfokwksl

Yorumla
    • napcamgeçmişi
      napcamgeçmişi
      +1 yıl

Tahmini olarak dedim 50 k diye

Yorumla
    • napcamgeçmişi
      napcamgeçmişi
      +1 yıl

Bilgim yok

Yorumla
    • napcamgeçmişi
      napcamgeçmişi
      +1 yıl

Ayrıca öğretmen olmanın çok da üst düzey statü olduğunu sanmıyorum

Yorumla
    • öğrenimelemanı
      öğrenimelemanı
      +1 yıl

@napcamgeçmişi kanka ben de üst düzey demedim zaten kendi kendine tribe girme udkdlsllsls

Yorumla
  • Alfia
    Alfia Takip Et
    Master Yaş: 106 , eic 100%
    +1 yıl

Evet zengin olmalı ama zengin olan cüzdanı değil gönlü olmalı. Parayı ben alnımın teriyle kazanırım nasıl olsa...

1
    0 Yorumla
  • bbusssrra
    bbusssrra Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Zengin olabilir ama insanın önce para harcamayı bilmesi lazım. Kimi zenginleri görüyoruz cebinde akrep var

1
    0 Yorumla
  • Golumta
    Golumta Takip Et
    Yoda Yaş: 52 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

İyi bir hayat sürmek istiyor. Bence normal. Ama sürdüğü hayata ihanet ederse katli vacip.

1
    0 Yorumla
  • everkeğii
    everkeğii Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Hayır canım gayet normal, bende zengin koca istiyorum 😌💅

1
    0 Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Bunlara inanmak istemesem dahi yaşananları gördükçe veya okudukça ilişkilere daha soğuk bakar oldum

1
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Kadının yaşam standartı yüksekse kriterlerden biri bu olabilir pekala. Denklik önemli..

1
    0 Yorumla
  • bateristartist
    bateristartist Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

o kadın açıkça ve çok net bir şekilde koca değil para istiyor

1
    0 Yorumla
  • PilotBeyyyy
    PilotBeyyyy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Her insan birlikte olacağı kişiyi seçmekte özgür. Yargılamam.

1
    0 Yorumla
  • Şokagirenbimkasiyeri
    Şokagirenbimkasiyeri Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

değil ama kimsyeye muhtaç olamdan yaşamaları gerekiyor

1
    1 Yorumla
    • Şokagirenbimkasiyeri
      Şokagirenbimkasiyeri
      +1 yıl

*kimseye*

Yorumla
  • Senaaanuur
    Senaaanuur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.

Yargılamıyorum fakat doğru da bulmuyorum her şey maddiyat değil

1
    0 Yorumla
  • UzaydakiTırtıl
    UzaydakiTırtıl Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Herkesin kendi tercihi kararı. Kimseyi yadırgamam bu nedenlerden.

1
    0 Yorumla
  • kaz-ayagi
    kaz-ayagi Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

bu kız anasının inadına evlenmişti yalnız zeengin koca meramina değil🤣

1
    0 Yorumla
  • Nesliççe
    Nesliççe Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Erkeklerin güzel kadın istemesini yargılayan yok ama

1
    0 Yorumla
  • asuasuasuman
    asuasuasuman Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Çalışsın da.. kadının duygularını doyursun ilk önce..

1
    0 Yorumla
  • criollo
    criollo Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.

artık hayat şartlarından dolayı normal karşılar oldum

1
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Kimse kimsenin isteğini yargılayamaz bence. Emin ol o kişi de bunun imtihanını yaşayacaktır.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Fakir erkeğe tahammül etmem en küçük şeyde terk ederim. Yaptığı her şey batar. Ama zengin adama tahammül seviyem bir tık daha fazla. Normalde zaten çok tahammülsüz biriyim.

1
    0 Yorumla
  • AK__BEY__52
    AK__BEY__52 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.

Kadınlar zengin Hoca istiyor Ondan sonra yiyorlar sopayı oturuyorlar aşağı Afiyet olsun

1
    0 Yorumla
  • Isimsizx0000
    Isimsizx0000 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.

Erkeklerin yemek yapan, temizlik yapan, cocuk bakan, guzel kadin istemesi yargilanacak bsy mi

1
    0 Yorumla
  • lotus-patra u
    lotus-patra Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Kimseyi yargılamam herkesin kendi bileği iş fakat benim düşünce tarzıma aykırı...

1
    0 Yorumla
  • DedektifMinnie u
    DedektifMinnie Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Hayır, her insanın kriteri var ama para için insanlara yaklaşan insanlardan hoşlanmıyorum.

1
    0 Yorumla
  • İrsisback
    İrsisback Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Tercih meselesi, yargılamam ama benim doğrularım arasında yer almıyor.

1
    0 Yorumla
  • hayatınoteyakası
    hayatınoteyakası Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Erkeklerin isteklerinin yanında çok masum kalıyor ama yine de buna göre ayırım yapmamak lazım.

1
    0 Yorumla
  • webtoonseverbirisi
    webtoonseverbirisi Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.

Herkesin kriterleri farklı olabilir bir şey diyemem

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Evet bir erkek yakisiikli degilse guzele baksa suc oluyor bi kiz fakirse zengi isteyemez kullanip atarlar

1
    0 Yorumla
  • mervebiran2
    mervebiran2 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Kendisi çalışmıyor ise yattığı yerden emek vermeden zengin eş arıyorsa yargılarim. Zengin insanlar parayı yoldan bulmuyor arkadaşlar Birikim yaparak çalışarak Zengin olunuyor ben benden aşağıda birini istemezdim açıkçası

1
    1 Yorumla
    • Muhammet43
      Muhammet43
      +1 yıl

Zengin bir erkek zaten böyle bir kadınla kolay kolay beraber olmaz. Zengin insanlar nereye ne kadar yatırım yapacağını iyi bilir. Kadın 10 15 yıl sonra yaşanacak ve değeri düşecek bu da ölü yatırım

Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Evet.
    Zengin koca isteyeceğine kendi zengin olsun madem.
    Bir ilişki olacaksa bu aşk, sevgi, mutluluk için olmalı para, açgözlülük için değil

0
    0 Yorumla
  • ruhhalim2828
    ruhhalim2828 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

erkeklerinde genc güzel kiz istemesi yargilancak sey ikisid eayni sey anliycan
    erkekelr paaraya bakan kadinlari cok seviyor burayi gelip isyan edenleri anlamiyorim cok komiksiniz

1
    0 Yorumla
  • Ecemayol
    Ecemayol Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Yooo kim durumunun iyi olmasını istemez ki? Kendi zevklerinden kısarak mı yoksa her istediğini alarak mi yasamak istersiniz acaba? Hak ediyoruz da asko bb

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Artık erkeklerde çulsuz kızlara bakmıyor sadece kadınları paracı olarak görmek haksızlık

1
    0 Yorumla
  • respectemir
    respectemir Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.

Aslında haklılar gelecegini guvene almak istiyorlar

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadınların zengin koca istemesi yargılanacak bir şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınlar için sadece zengin koca kıymetlidir? 7 cevap verildi
Zengin koca isteyen kadınların da zengin mi olması gerekir sizce? 15 cevap verildi
Feminist kadınlar zengin kocaya hayır der mi? 8 cevap verildi
Bir kadın hem aşktan bahsedip hemde zengin koca istemesi iki yüzlülük mü? 24 cevap verildi
Zengin kocayla evlenmek isteyen kizlar hakli mi? 9 cevap verildi
Kadınların zengin koca araması sizce de acziyet değil mi? 30 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi pişmanlıkla yaşamaya karar verdiniz?
  • Size 14 yaşında yazdığım şiiri bırakıyorum. Nasıl olmuş?
  • Haritaya 25 il daha ekleniyor. Sizce ne gibi artı ya da eksileri olur?
  • İnsan edindiği tecrübe sonrası, hep kendinden bir şeyler eksiltiyor değil mi?
  • Duvarlarınızı yıkabilen oldu mu, yoksa hâlâ örülü mü?
  • Anlaşılma telaşın bitti mi?
  • Dünya kupası başlangıcı! Sizce milli takım ilk maç yanlış kadro muydu?
  • Sevgiliniz rüküş giyinse bunu ona söyleyebilir misiniz?
  • Sevildiğinizi nasıl anlıyorsunuz?
  • Zamanda sıkışıp kalma (Time Loop) temalı dizileri izlerken beyni yananlar? Sizce en zekice kurgulanmış dizi hangisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨