- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yargılanacak bir şey değil daha doğrusu benim umurumda bile değil yani kim ne istiyorsa istesin ben kimseyi yargılamam ama zengin erkek istemeleri çok saçma çünkü aşk olmadan sırf para odaklı yaşamaları duygusuz ruhsuz bir robot yapıyor onları bu da bana itici geliyor oldukça. ama yargılamak için demiyorum çünkü dediğim gibi karışmam saygı duyarım ama bana saçma geliyor sadece ki zaten herkesin düşüncesi kendine herkese her şey mantıklı gelmek zorunda da değil mesela. ama bence bir evlilik de benim için aşk ön planda olmalı ne para ne de cinsellik böyle olduğu zaman zaten çok kısa sürede daha zaman geçmeden ayrılıyorlar ya da olgun erkek merakı yüzünden acı çekiyorlar...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır tabii ki ben açık söyleyeyim yani insanın maddi durumu mutluluğunu da belirler tamam her şey maddiyat demek değildir sevgi huzur anlaşma aynı dilde buluşmak çok önemlidir, Ama şu noktada da gerçekçi olalım ki insanın cebinde parası yoksa maddi geliri iyi değilse akşam olduğu zaman evine ekmek götürürken karısı çocukları bir şey istediği zaman sevgiyle aşkla bunları almıyor her şey için para gerekiyor öncelikle insanın maddi durumunun yerinde olması gerekiyor.
Daha sonra sizin anlaştığınız ve birbirinizle uyumlu olduğunuz insanla zaten evlilik yapıyorsunuz ama durum böyle değil de diyelim ki kişinin işi yok gücü yok evde oturuyor karısı çalışıyor para getiriyor adamın dünya umurunda değil karısının kızının kazandıklarını elinden alıyor Kendi harcıyor hiçbir şey yapmıyor buna da evlilik diyemezsiniz yani, dolayısıyla kadınların zengin koca istemesi yadırganacak bir şey değil Ben de mesela 5 yıl sonra emekli olacağım bedensel engelliyim özel bir firma üzerinden sigortam yatıyor çalışmıyorum Ama sadece sigorta primim ödeniyor, Ben de mesela rahat geçinmek için öncelikle anlaşacağım biri olacak daha sonrasında da güzel bir şekilde bir meslek sahibi olup da para kazanmasını isterim eşimin en azından ekonomik olarak rahat geçiniriz Yani bu konuda kadınlara kızmaları bana artık saçma geliyor.20 Yorumla
+1 yılKadın seçtiği erkekle değerini belirler. Erkeklerin değerinin parayla ölçüldüğü toplumlarda kadınların zengin koca istemesi anormal değil. Aynı toplumda kız babası olan ya da kız kardeşi olan erkekler de zengin damat istemiyor mu zaten? Zengin koca istemenin doğru olduğunu ben de iddia etmiyorum elbette ama kadınlarin bazı yönelimlerinin zeminini de siz hazırlıyorsunuz beyler.
Asıl meseleye gelecek olursak bir kadının zengin adamla evlenmesi marifet değil o zenginliği sabit tutabilecek veya fakir adamla evlense bile daha zengin hale getirecek ferasette olabilmesi daha önemli. Diğer türlü zengin adam kadına deger vermeyeceği gibi kadın da adamın batması ihtimaline karşılık yedekte başka zenginler tutmaya çalışacaktir.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılTercih meselesi aynı şekilde zengin kafin isteyen erkekler var. Karakter mühim istekler önemli ve bugünün zengini yarının çulsuzu olabileceği gibi bugünün çulsuzu yarını zengini olabilir. İhtimaller çok fazla önemli olan bence çalışkan dürüst kişi olması karşıdakinin yoksa her şey değişmeye müsait.
Değişmeyen tek şey fıtrat dürüst çalışkan kisi daima başarılı olur. Aç kalmaz.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılYargılamam ama normalde karşılamıyorum tamam herkes refah konfor ister ama herşeyde bu değil sonuçta manen bakıyorum bu konuya para içinde yüz sevgi yoksa neyem yarar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılZaten bir erkeğe ya asiksan ya zenginse dayanilir😄
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılYargılamam ama normalde değil, çıkar üzerine bu denli ilişkide...
10 Yorumla
+1 yılYargılanacak bir şey mi? de cümlemi Allah aşkına. Bir atasözü vardır. Kadın para yokken erkek para varken kendini bozmuyorsa sağlamdır diye. Allaha şükür bolluğu da gördük darlığı da. O yüzden deneyimledigim kadarıyla kadınların geneli alışveriş hastası ve inanılmaz kararsız. İstedikleri şeyin ne olduğunu kendileri bile bilmiyor. O yüzden para yokken kadın sizi sevdiyse kaçırmadan bir an önce onu nikahınıza alın ve yuvanizi kurun. Siz zenginken her kız bakar zaten, size değil paranıza.
20 Yorumla
+1 yılHerkesin kriterleri farklı olabilir. Kimisi malına mülküne kimisi güzelliğine falan bakar. Saygı duyarım. Ama bu kriterleri insanlarda ararken kırıcı olmak bana ters geliyor. Yani konuştuğun kişinin parasının olmadığını anladığın an hakarete varaca kadar aşağılama yapmak da doğru değil. Üslup meselesi biraz.
20 Yorumla
+1 yılÇevremde bir sürü asalak var zengin koca arayan hayır zengin erkeğin tek eşlilik ile işi olur mu ben zengin olsam dost hayatı yaşarım eğer eşim benim zengin olduğum için seçtiyse nasıl olsa para var derim önüme gelene yazarım işine gelmiyorsa babasının evine gider
22 Yorumla- +1 yıl
cebindeki para miktarına göre karakterini belirliyorsum yani :)
- +1 yıl
Hayır zengin koca arayan biri ile zengin erkeğin işi ne olabilir ki zengin koca arayan kişi acaba donanım olarak denk mi neler başarmış neler yapmış gibisinden yoksa öyle Cafe de otur zengin koca bekle fizik kanunlarını kullanarak ayrıca erkeğin cebindeki para resmi nikahı olmayan hiç bir kadını ilgilendirmez aşk sevgi okey
Yani yargilanicak bisey değil ama akıllı olan kadın kendi maddi durumu iyiyse zengin koca ister şimdi sen fakir bi kadınsın diyelim adam zengin yani her erkek icin söylemiyorum ama bazı erkekler var ki maddi anlamda kadını ezip gecmeyi seviyorlar ben kocama ezilmemk icin kendi maddi durumunu göz önünde bulundurup seçim yaparım
10 Yorumla
+1 yılBenim için evet.. Bı kadın ya da bir erkek kendi başının caresine bakabilmeli..
Birinin eline bakmak kadın da olsan erkek de olsan hoş değil..
10 YorumlaÖnceden yargılardım artık yargılamıyorum. Özellikle arkadaşlarımdan karşısındakinin gelirine göre evlilik yapanlar gayette mutlu😂😂 Zengin olmasa bile maddi durumunun birçok şeye elvermesi özellikle iyi bir şey. Düşün yani tatile gideceksin, gezmek isteyeceksin, bir şey almak isteyeceksin sürekli bir maddiyat sorunu engel oluyor ama diğer türlü hayattan zevk alma oranın daha fazla.
10 Yorumla
+1 yılyargılamaktan ziyade zengin olanı herkes ister. Birde mılletın agzında pelesenk olmus aşk karın doyurmuyor lafı. Burada fark yaratan mütevazi olan kadın , seninle bir ekmeği bölüşüp... sevgimiz herşeye yeter diyebılen. Önünde birsürü fırsatı varken seni seçen.. bu tarz ınsanlar cok az bulunuyor cok degerlıler... Böyle kadın için savaşada girilir çabada gösterilir...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimisi rahat bir yaşam sürmek için bu arayış içine girebilir ama bana ters.. Karakterinden ödün vermek gibi dolayısıyla istisnalar hariç yargılarım. Sırf bu yüzden birisi geçen zamanlarda sevmediği ve lüks hayatı sevdiğinden biriyle evlenmişti.
10 Yorumla Değil ama para için de birisi sevilmez o ilişki hüsran olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence normal değil ama normal aterkil bir dünyada hor görülüyorsa o kadında aterkilligin kendisine pozitif yaklaşımı olan zengin erkek isteme hakkını kullanabilmesi ama bence aterkillik saçma eşit dünya düzeni olmalı eğer eşit bir dünya düzeni olursa böyle bir şeye kesinlikle karsı durarım.
10 YorumlaHayır değil, ben de istiyorum. Kariyerime eğitimime yatırım yapmama rağmen istiyorum çünkü sonumuz belli değil. Benim kazanacağım parayla alamadığım şeyleri zenginle evli kadının oturduğu yerden alabilmesi koyuyor mesela insana
10 Yorumla
+1 yılDünyadaki büyük kaosun nedeni eşyaların sevilip, insanların kullanılmasıdır. Şöyle açıklamak istiyorum; öncelik meselesi aslında, parayı ön planda tutup karakterine veya sevmeye meyletmiyorsa tabiki yargılanır.
10 Yorumla
+1 yılEğer kendisi hayatta hiçbir şey başaramamış, tembel tenekenin tekiyse, " Kocam çalışsın, kazansın; ben de onun kazandığı parayı yiyip yan gelip yatayım " diye düşünüyorsa evet; ama öyle değilse bence yargılanacak bir şey değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil. Zaten dinimizde buna müsaade etmiş. Hatta kadına evlenirken erkekten istediği kadar malı talep etme hakkı verilmiş. Kadının doğasında böyle bir şey olduğu için bu hak onlara verilmiş
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYargılanacak bir şey değil kendi tercihleri ama iki tarafında ayaklarının üstünde durması en normali çünkü yarın bir gün ne olacağını kimse bilemez.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. İsteye bilirler bu onların hakları arasında bulunan bir şey. Şu zaman da neredeyse nefes almak paralı olacak duruma gelmiş. Hali ile onların böyle istemeleri beklemeleri de tuhaf değil.
10 YorumlaKesinlikle değil. Herkesin farklı tarzları olabilir bunları yadırgamadan saygı duymak düşer. Eskiler olsaydı yadırgarlardı işte parası için evleniyor falan diye çünkü para o zamanlar için bir ihtiyaç değildi. Yani derler ya bana para verme dua et. Ama devir değisti şimdi bir sakız bile 50 tl yani şimdi kadınların ise ekonomik olarak rahatlığı için zengin koca yadırganmamalı.
12 Yorumla- +1 yıl
Saçmalamadığından emin misin. Biz parasız erkeklerle evlenin diye bir şey demiyoruz işi gücü evi olan asgari ücret 11 bin iken 15 bin TL kazanan erkek varken siz otelleri olan yatları olan erkekleri istiyorsunuz soru bu yani ben şahsen yargılamıyorum ama soruyu farklı yerlere çekme
- +1 yıl
@Muhammet43 size göre saçma gelebilir önce saygı duymayı öğren sen. Soruyu farklı yerlere çeksem nolur? ne diyorsun sen
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben kızıyorum, eleştiriyorum bu zihniyettekileri. Eksik insanmış gibi geliyor bana parayla mutlu olacağını sananlar… Duygular, hisler nasıl paraya satılır aklım almıyor, almayacak da…
10 Yorumla
+1 yılEvet yargılanacak bir şey
Samimiyet olmadıktan sonra
ne yapsın evliliği saçma sapan işler
Türk dizileri gibi aldatma sonlu falan mıymıymıy20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnceden zengin koca peşindekileri çok yadırgardım.
Şimdi erkeklerin ne kadar dış görünüş için peşinden koştuklarını görünce kadınların da para veya yakışıklı aramalarını normal karşılıyorum. Aşk sevgi hasret özlem kalmamış.
20 Yorumla
+1 yılYargılamak istemiyorum ama kadının çalışmayıp zengin birinin parasını harcamak istemesi gurur duyulacak bir şey değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZenginlik uğruna solan çok hayatlar çok insanlar gördüm her şey para değil heleki aşkta evlilikte hiç değil varlık içinde sevgi yoksunluğu ilgi yoksunluğu çekiliyor maddi olarak rahatsın ama bu tek başına mutlu etmıyor ki
10 YorumlaZengin koca istemesi değil de zengin diye amcası yaşında adama koca diyebilmesi yargılanabilir belki 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yargılamak istersen yargılarsın, yargılayasın yoksa yargılamazsın. Pek kimsenin hüküm koyabileceği şeyler değil bunlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSalt para istemekse evet. Çünkü et parçası değilsin ki fiyat biçilesin. Rahat yaşamak istediğine ulaşılabilmekse bunu her cins ister.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için diploması mal varlığından daha önemli. Mesela 3-5 evi olacağına öğretim üyesi olsun ahkdkdkk statü önemli benim için
29 Yorumla- +1 yıl
Statü = Zenginlik zaten
- +1 yıl
@napcamgeçmişi statüm var ama zengin değilim açıklasana hadi bunu usodllslsl
- +1 yıl
Nasıl bir statü mesela? üniversitede öğretim elemanıysan aylık 50 bin tlye yakın paran vardır
- +1 yıl
Aylık 50 bin tlye de fakirim diyorsan ne diyim
- +1 yıl
@napcamgeçmişi ya akademinin az çok içinde olmasam inanıcam evet 50k aldıklarına hskfokwksl
- +1 yıl
Tahmini olarak dedim 50 k diye
- +1 yıl
Bilgim yok
- +1 yıl
Ayrıca öğretmen olmanın çok da üst düzey statü olduğunu sanmıyorum
- +1 yıl
@napcamgeçmişi kanka ben de üst düzey demedim zaten kendi kendine tribe girme udkdlsllsls
Evet zengin olmalı ama zengin olan cüzdanı değil gönlü olmalı. Parayı ben alnımın teriyle kazanırım nasıl olsa...
10 YorumlaZengin olabilir ama insanın önce para harcamayı bilmesi lazım. Kimi zenginleri görüyoruz cebinde akrep var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İyi bir hayat sürmek istiyor. Bence normal. Ama sürdüğü hayata ihanet ederse katli vacip.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır canım gayet normal, bende zengin koca istiyorum 😌💅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunlara inanmak istemesem dahi yaşananları gördükçe veya okudukça ilişkilere daha soğuk bakar oldum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kadının yaşam standartı yüksekse kriterlerden biri bu olabilir pekala. Denklik önemli..
10 Yorumla
+1 yılo kadın açıkça ve çok net bir şekilde koca değil para istiyor
10 Yorumla
+1 yılHer insan birlikte olacağı kişiyi seçmekte özgür. Yargılamam.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıldeğil ama kimsyeye muhtaç olamdan yaşamaları gerekiyor
11 Yorumla- +1 yıl
*kimseye*
- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılYargılamıyorum fakat doğru da bulmuyorum her şey maddiyat değil
10 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi tercihi kararı. Kimseyi yadırgamam bu nedenlerden.
10 Yorumlabu kız anasının inadına evlenmişti yalnız zeengin koca meramina değil🤣
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkeklerin güzel kadın istemesini yargılayan yok ama
10 Yorumla
+1 yılÇalışsın da.. kadının duygularını doyursun ilk önce..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. artık hayat şartlarından dolayı normal karşılar oldum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılKimse kimsenin isteğini yargılayamaz bence. Emin ol o kişi de bunun imtihanını yaşayacaktır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFakir erkeğe tahammül etmem en küçük şeyde terk ederim. Yaptığı her şey batar. Ama zengin adama tahammül seviyem bir tık daha fazla. Normalde zaten çok tahammülsüz biriyim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar zengin Hoca istiyor Ondan sonra yiyorlar sopayı oturuyorlar aşağı Afiyet olsun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin yemek yapan, temizlik yapan, cocuk bakan, guzel kadin istemesi yargilanacak bsy mi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKimseyi yargılamam herkesin kendi bileği iş fakat benim düşünce tarzıma aykırı...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, her insanın kriteri var ama para için insanlara yaklaşan insanlardan hoşlanmıyorum.
10 Yorumla Tercih meselesi, yargılamam ama benim doğrularım arasında yer almıyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin isteklerinin yanında çok masum kalıyor ama yine de buna göre ayırım yapmamak lazım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kriterleri farklı olabilir bir şey diyemem
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet bir erkek yakisiikli degilse guzele baksa suc oluyor bi kiz fakirse zengi isteyemez kullanip atarlar
10 Yorumla
+1 yılKendisi çalışmıyor ise yattığı yerden emek vermeden zengin eş arıyorsa yargılarim. Zengin insanlar parayı yoldan bulmuyor arkadaşlar Birikim yaparak çalışarak Zengin olunuyor ben benden aşağıda birini istemezdim açıkçası
11 Yorumla- +1 yıl
Zengin bir erkek zaten böyle bir kadınla kolay kolay beraber olmaz. Zengin insanlar nereye ne kadar yatırım yapacağını iyi bilir. Kadın 10 15 yıl sonra yaşanacak ve değeri düşecek bu da ölü yatırım
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Evet.
Zengin koca isteyeceğine kendi zengin olsun madem.
Bir ilişki olacaksa bu aşk, sevgi, mutluluk için olmalı para, açgözlülük için değil00 Yorumla
+1 yılerkeklerinde genc güzel kiz istemesi yargilancak sey ikisid eayni sey anliycan
erkekelr paaraya bakan kadinlari cok seviyor burayi gelip isyan edenleri anlamiyorim cok komiksiniz10 YorumlaYooo kim durumunun iyi olmasını istemez ki? Kendi zevklerinden kısarak mı yoksa her istediğini alarak mi yasamak istersiniz acaba? Hak ediyoruz da asko bb
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArtık erkeklerde çulsuz kızlara bakmıyor sadece kadınları paracı olarak görmek haksızlık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılAslında haklılar gelecegini guvene almak istiyorlar
10 Yorumla - Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne