Kişilik & Karakter Bir yere giderken kombinini puanlatir mısın? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor WhatsApp gurubu falan ya da arkadaşa sorar mısın? Güncellemeler+1 yıl Ulan bu fotoğraf bana ait değil o kadar zengin de değilim 😂 Bir yere giderken kombinini puanlatir mısın? Cevapla Fal Soruları WhatsApp Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ben puanlamam hiç direk çıkarım dışarı öyle 0 0 Yorumla
tyjudjjtjsjds Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. Hayır net bir kararım olur kıyafet konusunda sormam kimseye 0 0 Yorumla
Lalala344 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayır kendim karar veriyorum kimseye danışmam 0 0 Yorumla
Wolfg Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. hayır sormam kimseye. o an canım nasıl istiyorsa öyle giyinirim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sormam cunku her yere son dk yetisiyorum kombini cok acele hallediyorum ztn 0 0 Yorumla
golgi_aygıtı Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 331 cevap paylaştı. annem bana puanlatıyor çocukluğumdan beri 0 1 Yorumla golgi_aygıtı +1 yıl ulan 🤍 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hiç öyle şeyler yapmam 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Kendimce aynada arada 0 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. Ten rengin nasıl eşarp ne renk 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hayır sormam😂😂😂 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. İşim olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben puanlamam hiç direk çıkarım dışarı öyle
Hayır net bir kararım olur kıyafet konusunda sormam kimseye
Hayır kendim karar veriyorum kimseye danışmam
hayır sormam kimseye. o an canım nasıl istiyorsa öyle giyinirim
Sormam cunku her yere son dk yetisiyorum kombini cok acele hallediyorum ztn
annem bana puanlatıyor çocukluğumdan beri
ulan 🤍
Hiç öyle şeyler yapmam
Yok benm hoşuma gttiyse tamamdır