Siz ne düşünüyorsunuz? çevreme şöyle bakıyorum da bu tür insanları fark etmek çok kolaylaştı artık. kendilerini belli ediyorlar :D

Siz ne düşünüyorsunuz? çevreme şöyle bakıyorum da bu tür insanları fark etmek çok kolaylaştı artık. kendilerini belli ediyorlar :D

Direkt fark etmek imkansız tabii ki.. İnsanları, bize kendilerini anlattıkları kadar bilebiliriz ilk etapta.. Sonrası bizim elimizde.. Bize gösterdiklerinin ne kadarı gerçeği yansıtıyor, bunu da gözlemleyerek davranışları ne kadar tutarlı bunu anlayarak sağlam bir yere oturtabiliriz..
Evet artık çok çok kolay sosyal medya da bence bunda çok etkili. Bir yerde yaptığı yorumla bir yerde yapılan yorumun aynı olmaması ya da kendi kişiliğini çok başka reelde gösterip sanalda bambaşka olması ve en önemlisi ne kadar çok vakit geçirirsen o kadar bir insanın çeşit çeşit yüzlerini görebiliyorsun😁
İki yüz yetmiyor artık insanlara, yüzlerinden gerçek yüzlerini seçmekte zorlanıyorum. Hangi birine tüküreceğimi şaşırıyorum. Kaç tane yüzleri varsa, kucaklarına tutuşturup yolluyorum.
O kadar karaktersizler ki. kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşırmışlar,
Kendilerini nimetten saymalarını istemediğimden mütevellit, hiç kaale almıyorum. İstiyorlarsa masanın üstüne çıkıp tepinsinler, iplersem namerdim.
Kesinlikle bende takmıyorum zaten ✌️ , ama gülünecek durumdalar
Komik duruma düşenler düşünsün
Teşekkür ederim Barış’can 🌸
Rica ederim kraliçem ✌️🌸
Bazen saflığım tutuyor anlayamıyorum
Cevap
17Cevap
Evey ediyorum tabiki.. Öyle insanlardan uzak kalmayı tercih ediyorum..
5 dakika sohbet edersem kesinlikle anlarım, şüpheliniyorsam zarflarım zaten. Bu çok yaptığım bir eylem, sırrımı açıkladım bak. 😂
Teşekkür ederiz 😂
Evet direkt anlarım ya o tip insanları hatta mesela birisi birisnin hakkinda başkasina dedikodu yapiyo ama arkadanda o kisiyle samimi olmaya çalışıyo cok itici bişey ya baya itiyo karakter meselesi bazı insanlarda hiç yok
Hayır farketmiyorum. Ben insanların bana verdikleri enerjiye dikkat ediyorum bana huzursuz hissettiriyorlarsa uzak duruyorum. Nadirde olsa yanıldığım oldu tabi bu konuda ama genelde yanılmıyorum
Evet ederim, tutarsızlık, samimiyetsizlik ve söyledikleriyle yaptıkları arasındaki uyumsuzluk gibi şeyler hemen belli ediyor zaten. Maalesef çok var bu hayatta iki yüzlü insan.
Bazen evet bazen hayır bazen zaman alır onu tanımam malum insan etrafındaki insanları seviyor ve toz konduramıyor.
Hemen fark etmek mümkün olmuyor biraz zaman geçirmek önemli çünkü insanlar kendini iyi hissedebiliyor iyi gizleyebiliyor
Evet direk hissediyorum ama bazı istisnalar olabilir sinsi insanlar çok artık herkes menfaat peşinde o yüzden kimseye pek güvenemiyorum.
Ben o konuda çok iyi değilim biraz tanımam gerekiyor anca o şekilde kaç yüz olduğunu anlayabiliyorum
Er ya da geç bir şekilde kendilerini ele veriyorlar. Artık iki yüzlü olanlardan çok bukalemunlar türemiş.
Ederim tabi hareketlerinden belli oluyor zaten ama bazıları var ki çok iyi oyuncu onları fark etmek imkansiz
Fark etmem çünkü artık o kadar iyi iki yüzlülük yapıyorlarki meslekleri gibi fark etmem biraz zaman alır
At ile iti ayiklayabiliyorum artık. Eskisi kadar çuvallamiyorum yani
Fark etmek çok zor insanlar artık profesyonel olmuşlar.
Evet farkediyorum öyle insanları hayatımı almıyorum. Iyi insanlarla karşıma çıksın.
Direkt fark edilmiyorlar maalesef ya da ben fark edemiyorum
Hissederim ve çoğunlukta da hislerim beni yanıltmaz
Hemen fark ediliyor artık , kendilerini belli ediyorlar. İki yüzlülüğü de geçtiler artık
Burada benim 2 ayımı çalan bir zalimin 10 yüzlü olduğunu anlamıştım mesela, evlerden ırak olsun.
tabii ki her koşulda fark edilir
Genelde farkederim yanıldığım da oluyor maalesef düşüyoruz oltaya😅😅
O kadar iki yüzlü insan gördüm ki birine bakınca direkt anlayacak seviyeye geldim
Hayatımda sürekli gördüğüm için artık alıştım.
Öyle bir yeteneğim yok, çok bariz bir şey olmadıkça fark edemem..
Kendimi övmek gibi olmasında bende, çevremde insan sarrafı olduğumu bilir. Dolayısıyla, insanları da hemen tanırım iki yüzlü mü yüzsüz mü diye.
Konuşmasına gerek yok gözlerimin içine baktığı gibi anlarım.
Kolay insan çözerim ama bilmiyormus gibi davranırım 🙃
Hiç Zor değil
5 dakika konuşmam yeter
Gözümden kaçmıyorlar.
Direk farketsen o iki yüzlü değildir ki
Hiç kaçmaz benden onun kokusunu alırım
Evet fark edilir
Evet farkeder küfürü basarım.
Kimin kaç yüzlü olduğu ile ilgilenmiyorum
İyi gizleyenler de var
Hayır ama hareketleri onu ele verirdi
Yani birinin arkasından konuşuyorsa