Şu hayatta en tehlikeli şeylerden biridir iki yüzlülük. Yapmayın, yapanlardan da uzak durun. Bu konuda tavsiye vermek isteyenlerin görüşlerini bekliyorum. - İki yüzlü insanlar gerçek yüzlerini en çok ne zaman gösterir? #Mireya#İkiYüzlülük#İyiGeceler
İki yüzlü insanlar gerçek yüzlerini en çok ne zaman gösterir?
her insan dualiteden oluşur. denge vardır. dualetiyi anlamanız lazım önce. insanların hepsi iki yüzlüdür. ne demek bu? iyi ve kötü vardır. heh işte bu dengelenmesse dengesiz bir ruh ve karakter ortaya çıkar bu yüzden ne diyoruz alt ve üst çakralar dengelensin ki iki yüzlülük de dengelenmiş olur :) dengeli iki yüzlülük önemli. tabi burada bahsettiğim iki yüzlülük farklı anlamda.
Başarılı ve başarısız olduğunuz anlara iyi bakın, gözlemleyin. Sen başarisiz oldugunda mutluluk gözlerinden okunur, başarılı olduğun zaman ise ne yapacagini sasirabilir hale gelebilirler. Çok mutsuz olurlar, bununla birlikte aşağılık kompleksleri olur. Durduk yerde pahalli hediyeler alirlar kendilerine. Gözlemleyin, deneyin dediklerim tanıdık gelecektir.
Para mevzusu açılınca gösteriyorlar dostum güven bana. Yıllardır tanıdığım insanların içine başka bir ruh girmiş gibi oluyor. Ben bu konuda seni temin edebilirim. Yani çıkarı biten insan seni harcamak istiyor.
Ben arada yapıyorum 😁😁ulan varya herkes iki yüzlü azıcık kuyruğuna bas arkadaş dediklerinin hemen akrep zehrini akıtmaya calışıyorlar ama bana söker mi sökmez💪💪
Gerçek haliyle kabul edilmeyen başkasıymış gibi gösterdiği başarı kendisinin değildir. Bu yüzden ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol denilmektedir
En İyi Cevaplar