Guvenecegim bir sey yok, hisettigim bir duygu yok, bulamiyorum amacsiz, bos bos yasadigimi hisediyorum. Tek hisettigim eksiklik, boşluk..
Öncelikle şunu söylemek istiyorum azerbaycanliyim turkiyede okuyorum, bu durum belki de buyuzdendir ama psikiyatriste gittigimde turkcen gayet iyi burada yabanci degilsin dedi
Ben bu yakinda bir arkadaşıma ailevi durumlarimi anlattım o da , bana "bana guvenebilirsin "dedi ve öyle dediği gibi samimi sevecen davranıyor da ama ben istediğim şeyi hala bulamiyorum, o çocuk bana aşık olduğu halde bu şey bende gecmiyor
Neyim eksik olabilir ki?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
mutluluk hormonlarında düşüklük olabilir. Bir süre boyunca fakir gibi yaşamayı dene, film dizi izleme, abur cubur yeme, ihtiyaç dışı şeyler alma, lezzetli şeyler yeme, sadece işe git gel, kahve, çay bile içme. Sigara, alkol içiyorsan içme, telefon ve bilgisayara bakma. 1 Hafta bunu dene. Eski mutluluğun yerine gelebilir bu sayede. Bu bağımlılıklarımız bizi mutsuz ediyor çünkü. Eğer sorun bunda değilse bilmiyorum cevabını.
İçimde özlem hissi var geçmiyor
Bunu denerim bana ananemi hatırlatıyor mesela bu da
Yine de deniycem
Neye özlem hissediyorsun? Ülkene mi?
Ailemi istiyorum biryere ait olmak istiyorum
Yani ben kim için çalışıyorum? neden bu kadar şeyi yapıyorum? daha doğrusu yapamıyorum çünkü güçsüz hisediyorum kendimi
Zor zamanlarda kimse destek çıkmayacak, iyi günümde beni taktir etmeyecek böyle biri yok
Bunlar olmaya bilir hani de
Ama ben arkadaşlarımdan bir şey gördüm aile desteği sevgisi onların ailelerine bağları vardı annesi babsı onları düşünüyordu seviyordu kardeşleriyle insanlarla ilişki bağları güçlü ve normaldi ama bende bunlar yokki
Bi ananeme karşı vardı o da vefat etti
Sen kendin için çalışıyorsun. Kendi geleceğini güzelleştirmek için. İleride kendi aileni kurduğun zaman çok mutlu olursun. Sevgilinin olduğunu söyledin. Sana destek çıkacaktır, o seni sevip seni takdir eder.
Sevgilim yok hiç olmadı hatta 3 ay önce rededildim
Beni seven biri var ben onu arkadaşım gibi çok seviyorum ama diğer türlü hayır
Kendim için çalışıyom da nasıl desem bilemiyorum hisetmeyen anlamaz tğrden bir his
Sanki o şey olması gerekiyor olsa her şey iyi olcak gibi
O kadar tabiri caizse açım ki bu hislere biri annesine sarıldığında anlamıyorum kötü oluyorum zorlanıyor duygularım birçok hissi aynı anda yaşıyorum ya da babası o kişiyi düşünüp bir şey yaptığında çocuğu için
Hatta arkadaşlarımla birlikte eğlendiğimde de oluyordu
İnsanları istiyorum ama biryerden sonra kaçıyorum
Ve bu şeyler kendimi sevmeme kendim için birşeyler yapmama da engel oluyor açıkcası
Anne baba sevgisi ya da ilgisi görmediğin için böyle oluyor sanırım. Seni seven, ilgi gösteren ve anlayan birisi ile olduğunda kendini zamanla iyileştireceksin
İşte o arkadaşım benden hem hoşlanıyor hem de arkadaşız ama geçmiyor ki bu🤷🏻♀️
Eskisinden daha iyi yakınlık kuruyorum ama biranda ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum ya da herhangi birşeyden alınıyorum ve ya bu bana fazla geliyor korkup kaçıyorum düşününce de ağlayasım geliyor gözüm dıluyor filan
Belki o arkadaşın seni severse mesela yüzünü okşasa falan, zamanla iyi hissedebilirsin ve korkmazsın
Aslında ben geçen ona sarılmak yakın olmak istedim ama arkadaşım gibi gördüğüm için umut vermek istemeidm ve kaçıyorum ondan şu an (
Hmm :/ belki mutlu olursun onunla
Ama nebileyim sanki o
O kişi değil
Aynısını 4 sene önce bende eski sevgilimde demiştim. Ama 4 sene beni sevdi. Bende onu sevdim ama sadece İnternette. Sonra ayrıldık falan ama sonradan o gerçekten o bence ve sevmese neden 4 sene benimle konuşsun dedim ama en son 7 ay küstüm ona ve geri geldiğimde sevgilisi vardı artık 😔
Ah be üzüldüm ama hayat devam ediyor
Ben de sevdim birini o beni sevmedi arkadaşımdan hoşlandığı için benimle konuşuyormuş yakın olması samimiyeti hepsi o kız yüzğndendi kız da bari bişeye benzese
Olmadı işte ama şu an bakıyorum iyi olmuş diyorum boş serseri birş gibi duruyor avare hani derler tam öyle
Ama iyi ve dürüst biriydi
Şuanki çocuk benle arkadaş olarak başladı bu konu üzerinden konuştuk kendisi farketti geldi sordu sonra beni teselli etti öyle fikirlerimi söyledim ben ilişkiler konusunda sonra birlikte zaman geçirdik herhalde o ara hoşlanmıştır bilemiyom
Bide işte kız arkadaşımdan hoşlanıyormuş beni redetti dediğimde o ne alaka yani bi benzetöe yaptıda şu an söylemiyim jdjdj
Sürekli beni övüyor ve yardım ediyor ve ben ilk kez beni bu kadat dinleyen hislerime empati yapan birşni görüyorum
Çok güzel, belki mutlu olursunuz ileride
Ama fiziksel olarak çekici değil
Bide nebileyim sanki o değil işte
O hiss yok
Kimya elektrik olayı yok
Fiziksel olarak çekici olmasına gerek yok. Benim sevdiğim kızda fiziksel olarak çekici değildi. ama kendini sevdiren birisiydi. Elektrik alma olayı ilk başlarda olmuyor. Zamanla olabiliyor. Veya ondan farklı bir şey bekliyorsun. Ne biliyim gülmesini veya seninle farklı konuşmasını falan. En son beni teselli etmek için onunla buluştuğumda her şey çok daha iyiydi, onunla göz göze gelip güldük sürekli o gün ama bana "ben artık sana karşı bir şey hissetmiyorum, hayatımda yeni sevgilim var. Bu yüzden kemdi hayatına bak, sen üzülürsen bende üzülürüm" dedi. Sonra bende zorda olsa kabul ettim.
Senin adına üzüldüm gerçekten can yakıcı bişey
Ben ona karşı aşk hisetmiyorum sadece sevgi var arkadaşça gelecek düşünemiyorum kadınsı hisedemiyorum yani cinsellik kısmı yok
Birine aşık olmak için illa cinsel bir his olmasına gerek yok. Bu şekilde olursa ilerleyen süreçlerde iki taraftada "ben şu an mutlu değilim artık onunla" demeye başlamalar olur
Özelden sohbet edelim mi
Olur edelim
takip isteği atan sen misin
Evet mikasa gjkgs
İnsanlara olan güvenin kayıp duygun kayıp ve çoklar içinde yalnızlığı yaşıyorsun
O arkadaşım da bana öylr dedi
Bana içini açmanı benle rahat olmanı istiyorum dedi herşeyi anlattım
İnsanlara güvenin kırılmış ve yakın olmaktan kaçıyorsun korkuyorsun tekrar aynı tepkileri almamak için dedi
Ama bana güvenebilirsin dedi
Ama benim istediğim şey ona güvenmekle geçmiyor
Güvenmek veya inanmak değil ki buradaki mesele sen yalnızlığa tutulmuş bir kişisin yalnızlık seni kendi içine çekmeye çalışıyor hem fikren hem bedenen
Ne yapmalıyım o zaman ben?
Psikologa gittim daha önce psikiyatriste gidiyorum şu an ilaç alıyorum
İlaç ne verdi öğrenebilir miyim? Ayrıca şunu demeliyim ki sana kafandaki düşünceler neler bilmiyorum ama hayatını bazen akışına bırakmak lazım. Səni başa düşdüyümə əmin ol
Azerbaycanlısan?🙃yoxsa prosta ele bele?
Mən türkəm
Azərbaycan dilini bilirəm
Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan Türkmenistan ve bugün gibi tüm Türk dillerini öğrenmeye gayret ediyorum
Aa ne yaxşı ela tebrik edirem seni)))
İlaç ilk önce citolesle başladı ama ben biranda bıraktım kusma filan oldu bide ben rededildim onunla birlikte iştah kilo alma verme uyku düzeni her şey dağıldı ilacı bıraktım sonra fonksera ya başladım 1 ay sonra ilacı değiştirdi doktor şu an kullandığım selecrta
Teşekkür ederim 😊. Güzel insansın bu psikolojik savaşın ve duygunun üstesinden geleceğine inancım tam
Ah... o da öyle diyor gerçekten bana değer veriyor
Ve hep sevilmediğimin uzun zaman sonra ilk kez sevildiğimi hisettim ama ağlayasım geliyor bide kaçasım
Ve bu boşluk hissi hala geçmediğini gördüm ihtiyacım olan sevgi diyordum ama değilmiş
İlaç değişiklikleri ve red edilme seni bu hale getirmiş. İlaçların bıraktığı etki de cabası ama eminim ki sen üstesinden gelirsin. Düşünmen gereken şey kimsenin vazgeçilmez olmadığı ve kendine olan önemini düşün
Sevgi insan için ihtiyaç değil gerekçe o neden ile sana ihtiyacın olan şeyi senden başka kimse veremez. Bu durumunu göz önünde bulundurup seni kullanamayada kalkabilir unutma her şey olabilir bir Allah bir sen varsın bu dünyada
Biraz anlam amaç eksikliği var bende kitap okurken , spor yaparken , bir leyi bitirip başardığımda azalıyor ama sonra daha çok derinlere gömülüyor bu şey
Biraz kitaplar azaltıyor psikoloji için bikaç kitap deniyorum o yüzden
Benim inancım pek yok gibi zaten bağ kuramıyorum daha doprusu sorun yaşıyorum bu konuda kuran aldım bu yakınlarda ama hala hazır hisetmiyorum okumaya
Bakalım napcam
Ruhun ve bedenin savaşıdır bu ruhu Allah bedeni toprak çağırır derler eskiler bu tip insanlara bekle zamanı geldiğinde aklımda kalbinde doğru yolu sana gösterecek. Seni üzgün ve yalnız gören rabbin kendisini sana hatırlatmış ben varım demiş yakındır kurtulursun. Seni gibi oldum bende zamanında geçti gitti zamana ve kendine olan saygına sevgine bırak
Benim hoşlandığım insanlarda gördüm hoşlanıp ulaşamadığım onlar hepsi kuran okuyorlardı merak ettim ne var acaba bunda diye
Bide ananem okuyordu ben de küçüktüm bazen alıp okuyordum anlamasam da gğzel anılardı
Anla anlamadığın hiç bir şeyi okuma çünkü rabbin seni anlıyor sende Rabbini anla emin ol mutlak mutluluk yakın. Çok şey diyebilirim sana ama bu dediklerim de yeterli diye düşünüyorum
Evwt anlamadan kuran okunulmaz
Bu bende hep vardı birgün okucam diyordum küçükken 8,9 yaşlarımda başladım ama bıraktım
Hazır olduğumda okuyacağım
Bide ne 21 olcam ben ne 24 -26 yaşlardakilar gibi olgunum ne de 17-19lar gibi çocuk ve umut dolu
Bilmiyorum ki napsam çok eksiğim var ama aynı zamanda hayatı da yaşamam lazım bu boşluk beni herşeyden alıkoyuyor hergün düşünüyorum böyle saatlerce acaba neyim eksik diye neden ben böyle oldum diye
Senden bir şey istesem yapar mısın? Eline kağıt ve kalem al ve başlık şu olsun ben kimim daha sonra kendini bu kağıda anlat aklıma geldikçe yaz hiç durma ve sonunda eşik olduğun konu ortaya çıkacak. Bu taktik Farabi nin önerdiği bir şey dene sendeki eksikliği bu şekilde bulabiliriz belki
🥹bunu da o arkadaşım bana dedi o gece
Sen kimsin ne seversin ne sevmezsin vs vs gibi
Dedi de yani bilemedim denizi severim dedim bitek)
Senin ile flört etmek için sormuyorum kız 😂😂 sen kendini kendine anlat kendi özünü bul
Hayır yssgkuxsdbh zaten onu kastetmedim)
zarafat edirəm
Uyşş😊
İstədiyiniz vaxt mənə yaza bilərsiniz, dm qutum açıqdır.
Belki olmak istediğin yerde değilsindir ondan dolayı hislerin tam değildir boşluk hissinin bircok nedeni var
İnanıyor musun azerbaycana geri dönmek istemiyorum
Orayı özlediğimi hisediyorum ama gittiğimde o his geçmiyor ve yabancı gibi. Hisediyorum kendi ana vatanımda sevmiyorum yaşam tarzımızı
Özlediğim tek şey küçükkenki o ailem ama o yok maalesef şu an