Yanına bırakmam diyenler mi çoğunlukta es geçip bir kenara yazanlar mı 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kimseye kolay kolay kırılmam ben çünkü o denli yakın tutmam hayatıma. Bana yakın olan biri de beni incitecek bir şey yapmaz kolay kolay. Hadi diyelim yaptı, o zaman da kolay kolay intikam alma planları kurmam, sadece kırdığı gibi kesilir o parçayla.
Kâlp kırmak mühim bir cürettir, elbette ki kıranların yanına kâr kalmamalı. Haksızlık yapmamaya, kul hakkına girmemeye titiz olduğum kadar, kendimin ve sevdiklerimin haklarını korumaya da azami dikkat ederim. Bu gibi vakalarda başlangıç olarak mutlaka Allah'a havale ediyorum zaten. İntikam her zaman mümkün olmayabilir. Ama âh etmekten de asla vazgeçmem. Âh etmeyi insanlar nedense ezikçe beddua etmek falan sanıyorlar. Hâlbuki âh etmek, kırılan kâlbin sessizce hakkını istemesidir. Çünkü onu sadece Yaradan duyar ve işitir.
Teşekkürler ⭐🌿
Neyin intikamını alacağım ki, incindiğim yerden incitirsem bana bunu yapandan ne farkım kalır. Görmezden gelmek kadar güzel bir seçenek varken hem de.
En büyük intikamım Allaha havale etmek olur.. Rabbim adaletlidir.. Elbet bir gün herkes yaptığını karşılığını yaşar..
Cevap
11Cevap
İntikam almam beni kaybetmeleri zaten en büyük intikam olur onlar için. ben sadece hayatımdan silerim.. ama kinciyimdir asla unutmam..
Ben kırıldığım zamanlarda temkinli ve sakin olmayı tercih ederim
İntikam alma niyetinde olmam ama daha çok parlamaya niyetlenirim. Parlayıp yükseldikçe de intikam etkisi yaratabilirim.
Sadece vakit ve değer verdiğim insanlara intikam duymuyorum, diğerlerine alev olup başlarına yağarım.
Üstadım bana intikam zayıf insanların talebi gibi geliyor. Ben daha çok intikam almak yerine hesap soruyorum.
İntikam almak benim haddim değil. İlahi adalete inanırım o daha Çetin oluyor
Her kırıldığımda değil. Ancak öyle bir durum ortaya çıkıyorsa korksun benden.
İntikam peşinde koşan biri değilim. Evren gerekeni yapıyor.
Allaha bırakıyorum en güzel şekilde benim için intikam alıyor. Hiç bir damla gözyaşı yerde kalmıyor.
Şimdi kim kırıldığına bağlı bir şey ve neden ona göre hareket ederim 🤔🤨😌😌😏
intikam alırım çünkü beni üzmek o kadar basit bir şey değil öyle büyük bir intikam alıp silerim onu
İntikam almak o an sana mutluluk verse bile sonrasında o insandan hiçbir farkın kalmadığını anlamaktır
Ne olursa olsun ona olabilecek en büyük intikam onların davranışları olmadan veya onlar olmadan hayatınıza devam edebilmenizdir
Hayır İntikam olayına pek girmiyorum
Düşünce bazında evet ama eyleme geçecek kadar değil
Kırıldığım zaman pek intikam almam umrusamayı bırakmak en büyük intikam şeklidir zaten
İntikam almam. Sadece uzaklaşırım.
İntikam almaya çalışmak boş bir şey
Canımı çok yaktıysa evet
Kırıldığım yerden kırarım
İntikam almak bana göre değil
Hayir, intikam pek benlik degil.
Kimin kirdigina bağlı
Gram umurumda olmaz. Siler geçerim
Kayıtsızlık en büyük intikamdr şekerim
Almam , zaman a bırakırım
hayır uğraşmam sadece izlerim ve beklerim
olmak isterim ama olmam olmadım olmayacağım...
Kimin ne şekilde kirdigina bağlı.
Allaha havale ediyorum direk.
Fazlasıyla..
İntikam iyi bir şey değildir evlat
Affedici olurum
Hayır hiç uğraşmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?