Beynimi resetlemek için genellikle yapmayı sevdiğim şeyler arasında doğa yürüyüşleri yapmak, meditasyon yapmak, kitap okumak ve müzik dinlemek bulunuyor. Ayrıca, sevdiklerimle vakit geçirmek ve yeni deneyimler yaşamak da benim için harika bir beyin resetleme yöntemi. 😊
Keşke aklimizdakileri beni burada bekle seninalmaya geri geleceğim diyerek bir yerde bırakıp gidebilsek.. ama bu mümkün değil.. nereye gidersek gidelim.. her ne yaparsak yapalım.. peşimizi birakmayacak olumsuz düşüncelerimiz duygularimiz.. keşke bu mümkün olabilseydi..
Telefonu sessize almak bazen oluyorki kapatip dolaba atiyorum telefonu meğerse gereksiz ve can sıkan bildiriler benim modumu düşüruyormuş iyi geliyor sessizlik tv bile açmıyorum radyo yetiyor bana
Olduğum yeri bir süre terk eder, hiç tanımadığım bir şehire ya da ülkeye giderim. Telefonu kapatır, dilediğim gibi gezer yeni yerler ve insanlar ile tanışır, o andan öncesini yaşamamış gibi olurum. Bir iki haftada olsa geçmişten tamamen soyutlamak oldukça iyi gelebilir.
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Keşke öyle bir şey olsa da yapsak.. Bildiğiniz şeyleri unutmak ne güzel olur. Gittiğim her yere onu da götürmek istemesem de. Bulursan öyle bir şey haber veriniz lütfen.
Kur'an okurum ama o da resetlemek için değil kötü insanların, beni üzen insanların ve bu dünyalık sıkıntılardan sonra bir ferahlama kapısı olarak sığındığım kitabımı açarım ve ferahlarım, Allah'a hamdolsun. 🤲🏻
1. Ayağına paleti giy , Gözüne gözlüğü tak, ağzına şnorkeli tak , denize gir suyun altını izleyerek yüz. 2. ya da güzel bir yerde sessizce balık tutmaya çalış.