Hastahane, postahane, pide, bilet gibi gibi hangisinde daha tahammülsüz bir toplumuz?
Doktorun kapısında herkes hastayken, herkesin randevusu varken neden herkes birbirinin üstüne çıkar?

Hastahane, postahane, pide, bilet gibi gibi hangisinde daha tahammülsüz bir toplumuz?
Doktorun kapısında herkes hastayken, herkesin randevusu varken neden herkes birbirinin üstüne çıkar?

Saygılı insan bulmak çok zorlaştı. Özellik tek bir cevap veremiyorum bu soruya. Herkes kendi çıkarını düşünüyor, kendisi hariç kimseyi düşünmüyor. İki gün önce eczaneye zor yürüyerek ağrı içinde gittim zor ayaktaydım sıra bana gelince yeni gelen teyze sen gençsin ben beklemek istemiyorum diye olay çıkardı. Bilmiyorum ben mi saygısız o mu
O saygısız. Öncelik neye göre belirleniyor? Hastanede yalnızca acil vaka beklemez geri kalan herkes gayet bekleyebilir. Bir taraf hafta diğer taraf yaşlıysa, yaşlı olan bekler.
Herkes kendi işini bir an önce halletmek istiyor işte. Sanki tek meşgul hayatları olan onlarmış gibi
İnsanlarım bence artık genel olarak hiç bir şeye tahammülü kalmadı, herkes artık çok tahammülsüz.
.. insanlar bencil o kadar vakti boş yere geçirirler olay Bir sıra olayına gelince kendi kendini nimetten sanıyorlar buda ne kadar oyuncak olduğunu gösteriyor...
Ülkemiz için konuşuyorsak maalesef ki bizim kültürde sıra bekleme yok herkes bir an önce alıp gitme derdinde herkes herkesin önüne geçme derdinde..
Abla gelmiş hastayım diyor, tamam da herkes hasta 😂
Biz hasta değiliz zaten öylesine tatile geldik :D
Cevap
7Cevap
İnsanların genel olarak birbirine tahammülü yok ki sıra olsun tek mesele :D
o kadar haklısın ki :))
Ben yemek sırası beklerken sinir oluyordum ya askerde özellikle
Doktor bence 😅bir de benim işim kısa , bir şey soracaktım! demezler mi 🧘♀️🧘♀️🙄
Derler. 😂
😂
sağlık ocağı..
Birazdan gideceğim büyük ihtimalle deliricem
Sakin.
Ben sevdiğim insandan haber almamaya dayanamam diğer kuyruklar vız gelir tırıs gider üstadım
Onun dayanılmazlığını çok iyi biliyorum. 😏
hiçbir şekilde beklemeyi sevmiyorum.. Hastane, banka...
Aynen doğru söylüyorsun bankalarda bile 1 saat bekledigim oluyor. En sıkıntı olan hastane diye düşünüyorum çoğu hasta insanlar yerinde duramazlar çünkü kendileri zaten hasta.
İnsanlrın sıra beklemeye tahamülü yok genel olarak böyle sabırsız bir toplum olduk farkında mıyız asla
Açıkçası genel olarak her şeyde diyebiliriz.
Benim için muadili olan yerde beklemek çok tahammülsüzce
Ramazanda pide sırası hocam 😁
Hele ki aç aç 😂
Herkesin çok acelesi yetişmesi gereken yerleri var hepsi diorum o yüzden.
Ekonomik sıkıntıdan hiç bu şeye sabır yok
Özel hastane deki sira daha acı verici
Komple tahammülü unutmuşuz gibi geliyor bana
Hiç bir sıraya girmem ben 😥😅😅😅🤘
Hiç birine tahammülüm yok
Hastane sırası başı çekiyor bence
Metrobüs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?