Beklemek yoruyor insanı... ?

4 Ay önce yeni işe girdiğim bir yerde 2. günü bir kızla göz göze geldik geliş o geliş 1 hafta sonra konuşmaya başladık çok çekingen birisiydi. Daha önce aldatıldığı için hiç bişeye inanmıyodu bu böyle sürüp gitti 1-2 ay güvenmesi için elimden geleni yaptım ama o istemeyince olmuyor neyse 2-3 hafta ayrıl kaldık ve ben işten ayrıldım ayrıldığım günün akşamı görüştük ve bir daha görüşmedik. Arkadaşından şalını aldım kokusun özlemiştim bende bilekliğimi verdim üzerinde benim parfümüm olan kokumdan hemen tanımış zaten arkadaşına onun kokusu falan daha sonra karşılaştık otobüste ve inince tuttum kolundan konuştum içimde ne varsa döktüm hiç özlemedin mi diye sordum özledim dedi kafası yerde. Seni üzmek istemiyorum ama benim güven sorunum var bunu aşınca gelicem ozaman kalbimle gelmiş tam gelmiş oluyum dedi tamam dedim. ve öylece kapandı. (Başka birisi hayatında olamaz biliyorum face-twitter-vs hiç biri yok numarasını değiştirdi hiç kimse yok kız arkadaşları hariç) Şimdi beklemek beni çok yoruyo özlüyosun bişey yapamıyosun falan ne yapmamı önerirsiniz? Yavaş yavaş vazmıgeçiyorum öyle hissediyorum..
Beklemek yoruyor insanı... ?