Ben çok konuşkan bi tip değilim ama yinede gerektiğinde gayet mantıklı ve güzel konuşurum milletle sohbetim var ama bazen kendi aralarında konuşuyorlar sanki geri planda kalıyor istenmeyen konumuna düşüyo gibi oluyorum nasıl daha sevilen ve konuşulmak istenen birisi olurum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İlmini ve bilgini artır. Onlar senin peşinden koşsun. Yok koşmuyorlarsa zaten onlar senin frekansında değillermiş deriz. Seninle aynı frekansta olanlar ile arkadaşlık etmeye başlarsın
Frekans diye bişey yok.
Arkadaşlıklara öyle özel anlam yüklemeye gerek yok arkadasliklar tesadüf eseri gelişen degersiz seyler
Güzelde yanlızlık zor geliyor aşarım umarım
@uykununbe yaşamın kendisi bir frekans. Frekans olmasa enerji olmazdı. Biraz fizik notlarını karıştır olmaz mı
Enerji diye de bişey yok zaten
Tek başına iki üç kere tiyatroya gitmeni öneririm. Yanlızlık duygusunu aşabilirsin bi nebze. Ne ilgisi var deme. Dene ve farkı gör
@uykununbe tamam senin bu bilgisizliğin sende baki kalsın yapacak bişey yok. Ümitsiz vakıasın
Kal nolucak ki. 15-16 maksimum 20 yaz fertleri bunlar. Biraz daha buyu arkadaşlık denilen şeye ihtiyacin olmadığını anlayacaksın.
İnsan dediğimiz varlıktan gelecek sevgiye ihtiyacımız yok. Çünkü o varlığın verdiği sevgi koşullu cikarli bir sevgi. Arkadaşın seni seviyor çünkü komiksin muhabbetin iyi onu mutlu ediyorsun
Çoğu arkadaş sen depresyona girince yanindan ayrılır çünkü onu mutlu etmezsin artık. İnsan dediğimiz varlık budur. O yüzden onlarla arkadaşlığa onların sevgisine ihtiyacımız yok onların sevgisi gerçek değil çünkü.
Herkes bu dünyada tek başına. Tek başına yaşamayı ogren. Para kazan
Arkadaşlıklar fazla anlam yükleme. Bir yere gitmek için belki onları kullanabilirsin o kadar.
Bende hep bi boşluk oldu aslında ihtiyacım yok biliyorum ama içimden git yanlarına vs gibi dürtüler oluyo diğer türlü çok asosyel oluyorum
Asosyal olmak ayı p değil kötü bişey değil sen liselisin eminim lisede düşünmen gereken tek şey iyi bir universite kazanmak olmalı o çok dert ettiğin insanları lise bitince bir daha goermryeceksin sen kariyerine odaklan
Nerden anladın bea lise 2 yim çok batıyo arkadaşsız kalmak sohbetsiz kalmak
O yaşların dertleri böyle ders calisders çok gençsin arkadassizlik hayatın sonu değil sen ergenlik tribiyle arkadasizligi kötü bişey sanıyorsun
Önemli olan iyi bir universite kazanmak olmalı yokmu böyle bir hedefin
Var aslında ama şu sıralar isteksizim sanki pek inancım yok gibi olucağına gayesiz geliyo dersler vs depresyona girdiğimi bile düşünmüşlüğüm var
Bu şekilde olmaz daha erken ama Lise ortalaması da yks de önemli yani arkadaşin yok zaten son 2 yılını derslere ver nolcakki daha çok gençsin 70 yaşına kadar yaşayacaksın şu an arkadassizsin diye hayatı kacirdigini düşünme
Eğitim üniversite daha önemli lisedeki çoğu insan bozdur emin ol lise bitti mi hiçbirini goermryeceksin o kadar takma o yüzden okulda merhaba selam falan de yeter yani bu kadar kafaya takılacak bişey değil sen ders valis üni kazanamazsan sen ben senin depresyonunu o zaman görürüm
Sağol çalışmam lazım farkındayım biraz alınganım o konularda hep öyleyim bildim bileli yardımın dokundu reis saçma olduğunu fark ettim kalmış 2 yıl zaten
2yil full çalış ODTÜ kazan mesela neden olmasın. Böyle bit motivasyonla hareket et
Lisedeki insanların hepsi boştur çoğu lise bitince bir halta sap olamaz sen farklı ol
Oluruz umarım sen baya başarmış gibisin ben daha genç olduğum için sen kazanabilmişmiydin ya da lisede böyle sorunların olmuşmuydu
Ben 31 yaşındayım kazandık okuduk bitti şükür. Elektronik mühendisiyim.
Vay be bende olmak istiyorum ama mühendislik türkiyede zor baya iş sıkıntısı var o yüzden ben doktorluk düşünüyorum
İnşallah olursun.
2 yıl güzel bir zaman
Belki de seni kıskanıyolardır güzel ve mantıklı konuşuyosun diye
güzel bakış açısı ama arada sıkıldığım için yanlarına geliyorum zaten
Ben çok öyle duruma düştüm en son hepsi kesti konuşmayı ne olursa sana sorarlar sana güvenirler yakın bulurlar kesin arada seni sevmeyen biri vardır yoksa bir sorun yokken neden böyle bişey olsun ki
var arada beni sevmeyen çok batmaya başladı komple konuşmamayı düşünüyorum
Günah almak gibi olmasın ama kesin o yapıyordur insanları anlamak en iyisi muhatap olmamak ama kendini yalnız da bırakma
Kendimi yanlız bırakmak istemiyorum bende dediğin gibi ama batan kişinin çok sohbeti var sınıfın yarısı nerdeyse ve bende diğer yarısıyla iyi anlaşamıyorum çok yakın olduğum arkadaşlarımla aynı sınıfta değilim bi tık çıkmaza girdim kötü hissettiriyor baya
Hissettirir tabi ya insan ne yaparsa yapsın arkadaş grubu her zaman farklı ve güzel oluyo özellikle okul ortamın da. Keşke elimden gelen bişey olsaydı 😣
Alıştık artık sorun değil okulda zaten iyice boşlaşmaya başladı çok böyle hissetmezdim son aylarda ders falan olmadığı için herkes gruplaşıp sohbet ediyor o yüzden yani sağol ama :)
Neyse ki az kaldı umarım senin eline düşerler de içimiz biraz rhaat eder 🤭 gerçi sen yine yardımcı olursun da olsun yinede 🤣🤭
Eh iyi kalpliyiz diyosun öyleyiz ama
Kaybetmek kaderimiz de var demiyelim çok dertli olur 🤭
Muhabbetleri seni sarmiyor
baya ama seviyorum işte iyi insanlar aslında ama daha çok sarması için ne yapabilirim
Sarmaz düşünceleriniz farklo
Aslında dinleyince güzel geliyo ama sanki çok dinleyip konuşucağım zaman konuşasım gelmiyor düşünceler değilde direkt kişiler sıkıntı gibi geldi bana
Bilemem tanımıyorum kimseyi