Kişilik & Karakter Erkek mi daha çok sever kadın mı? ilyo4624 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 erkek mi daha çok sever kadın mı? ERKEK DAHA ÇOK SEVER KADIN DAHA ÇOK SEVER Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkek mi daha çok sever kadın mı? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 157b cevap paylaştı. Karaktere göre değişir bu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Kadınlar. Cunku ayrildigi zaman hic aglayan erkek gormedim 0 4 Yorumla ilyo4624 9 ay emin misin ben askerdeyken terk edildim o gün nasıl ağladığımı bir ben bilirim Yorumla Cevap sahibi 9 ay Seni bilmem ama kizlar ayrildigi zaman aglarken cogu erkek o sirada baska kizlarla flort ediyor. Yorumla ilyo4624 9 ay herkes bir değil ona kalırsa kızlarda 3 /4 kişiyle konuşyorlar Yorumla Cevap sahibi 9 ay Herkes bir mi dedim? Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 33 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 23,5b cevap paylaştı. Kadın. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Karaktere göre değişir bu
Kadınlar. Cunku ayrildigi zaman hic aglayan erkek gormedim
emin misin ben askerdeyken terk edildim o gün nasıl ağladığımı bir ben bilirim
Seni bilmem ama kizlar ayrildigi zaman aglarken cogu erkek o sirada baska kizlarla flort ediyor.
herkes bir değil ona kalırsa kızlarda 3 /4 kişiyle konuşyorlar
Herkes bir mi dedim?
Kadın daha çok sever
Kadın.