- +1 yıl
Erkek daha çok sever çünkü;
Şöyle düşünün öncelikle kadın erkekten daha güzel ve zarif yaratılmış, karakter olarakta bizden daha olgunlar daha bebeksiler daha masumlar.
Şimdi bir kadın'a olan hayranlıkla , erkeğe olan hayranlık bir olmaz.
Kadın sevilecek bir varlıktır, objektif olarak erkek ise değildir yaramaz ve vahşidir.
Erkekler daha çok sever çünkü kadınlar bizim bir üst modelimiz ulaşılmazımız hayran olacak şekilde yaratılmışlar
Kadınların erkekler kadar çok sevmez çünkü onların bir çok alternatifi var a kişisi olmasa b kişisi b olmasa c. Bin erkek isteyip bir erkek alıyor onları seçenek çok olduğu için ellerinde psikolojileride çok rahat bağımlı olmuyorlar, erkekler ise bir kadını bulmak için neler çekiyor aşk bağımlılık yapıyor erkekte sizin kadar rahat değiliz emin olun. Birde aşk konusunu duygusallık ve ağlamayla kıyaslayanlar kadınların duygusallığı herşeye yöneliktir bir kediye bir köpeğe bir çiceğe, herşeye ağlayabilirler (hadi sevdiği için ağladı denilen kadın) bu eylem onun için çok basit, erkek ise çok sert hiçbirşey onu ağlatamaz o kadar güçlü üstelik erkekler ağlamaz diye bir tabu var, ve buna rağmen bir kadın için ağlıyorsa, bütün kadınların ağlamasına bedel'dir bir erkeğin bir kadın için ağlaması. Şimdi çekilebilirsiniz.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
geçmişte yaşanan aşklara bakıldığında kolaylıkla erkekler diyebiliyorum.. :))
113 Yorumla- +1 yıl
Nerde o eski aşklar sevgiler ah ah
- +1 yıl
Tabi sürpriz yumurtadan cikacak acele etme:))
- +1 yıl
Ruhumuz genç be ne var yasimizda 😂😂
- +1 yıl
heyt bee bak profil resmimde eski aşklara bir örnek var :))
#İçindekiÇocuğuBüyütme :D - +1 yıl
Gördüm gördüm simdi😂😂
- +1 yıl
Evet uyuz ve gicik cuk oturmuş:))
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Kadın demiş ki;
Hiç değmeyecek insanlar için dibe vurduk ama siktr edin güzel sevdik.
Adam demiş ki;
Zararın neresinden dönersem döneyim çok güzelsin.
Yani anlayacağın mesele sevmek değil,
Kime sorsan herkes seviyor zaten..
Mühim Olan Güzel Sevebilmek..
Kırmadan..
Dökmeden..
Yormadan..
Acıtmadan..10 Yorumla
- +1 yıl
Kadınlar sevmeye her zaman meyillidir. Yumuşak kalplidir kadınlar.
Erkeklerin sevebilme ihtimali oldukça düşük ama, erkek adam bir severse dünyayı ayaklarının altına serer bunu iyi biliyorum.13 Yorumla- +1 yıl
Bende katiliyorum buna kesinlikle👍
- +1 yıl
☺️☺️ en maço adam bile çiçek ile gelir. Bahanelere sığınmaz.
- +1 yıl
Kesinlikle seven adamin yapmicagi şey yok hemfikirim seninle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
244Cevap
aslında eşittir.
sadece kadınlar daha sevgisini belli ederken erkekler içinde yaşamayı tercih ediyorlar.10 YorumlaKadınlar daha çok sever ama kişilik karaktere göre kadından daha çok sevip bağlanan erkekte var..
Mutlu akşamlar🌹10 Yorumla- +1 yıl
Sevmesini biliyorsa her iki cinste cok ve guzel sever...
10 Yorumla - +1 yıl
Her ikisi de sever ayrım yapamadım :D
52 Yorumla- +1 yıl
Bende😂
- +1 yıl
İlişkiden ilişkiye değişiyor bunu saptamak zor olacak :D
Hiçbiri herkes seviyor kendi çapında. Ama kimse çok sevmez
20 Yorumla- +1 yıl
Kadın daha çok sever. Yanlış anlaşılma olmasın her kadın değil özel kadınlar.
10 Yorumla Böyle bir ayrım beyin nöronlarımı yoruyor
21 YorumlaGenelde kadınlar daha çok seviyor.
10 YorumlaSevebilecek kadar yetenekli ve cesur olanlar. Herkes beceremiyor, cinsiyetle ilgisi yok.
210 Yorumla- +1 yıl
Hiçbiri artık o ahım şahım hiç bitmeyen son bulmayan bir ömürlük gerçek ve samimi sevgiler geçmişte kaldi günümüz teknoloji ve sosyal medya gibi alanlar insanlarin birbirine olan samimiyeti ve sadakatıni kirdi kirmasada zedeledi cok az sayilari kaldi gerçekten sevgiyi yaşayan ve yaşatan o insanlarin
11 Yorumla- +1 yıl
Haklisiniz.
- +1 yıl
Herkes kendi sevgisinden sorumlu oldugunu bilen gercekten sever ve gercek seven iki insan olunsa iki ayri ruh olmaz. Ve tek ruhtan ortaya sacilan sevginin kimden geldigi belli olmaz guzel olan bu sevgidir kimden cok kimden az geldiginin bir onemi yok.
10 Yorumla - +1 yıl
Erkekler daha çok sever. Videonun kısası yok diye uzununu atıyorum başını izleyin yeter. Bunu diyebilecek kadını pek bulamazsınız. Kadınlar daha çok sever diyenlere de gülerim sadece.
https://www.youtube.com/watch?v=ajL9hNkqmj010 Yorumla - +1 yıl
Babam derdi ki : oğlum karını sevebilirsin ama onun seni ne kadar sevdiğini bilemezsin. Haklıymış. 12 yıl sonra boşandım. Babam daha ben asker olmadan önce ölmüştü. Boşanma davalarında 80 e 20 kadınlar davacı. Bence erkekler öyle ya da böyle kadınlardan daha sadık.
10 Yorumla - +1 yıl
Kadınlar daha duygusaldir sevgisini daha fazla gösterir
Ama erkeklerde sever sevgisini her an belli etmese de
Yağmur yağıyor şemsiyeni almayi unutma der
Hava soğuk sıkı giyin der22 Yorumla- +1 yıl
Güzel cvp olmuş teşekkür ederim👍
- +1 yıl
Rica ederim iyi akşamlar
- +1 yıl
Her ikisi de diyeceğim olması gereken bu ise de Erkek daha çok sever. Maalesef bu devrin kadınları para para para...
12 Yorumla- +1 yıl
Profil resmin çok anlamlı olmuş.
- +1 yıl
teşekkür ederim
- +1 yıl
O ampulle subliminal mesaj veriyorsun bak. Ve erkek daha çok sever
11 Yorumla- +1 yıl
😀😀
bu kişilik meselesi sevgi meselesi karakter meselesi cinsiyet değil
13 Yorumla- +1 yıl
Fazla atarli giderli oldu bu ama neyse acmayim yarani
- +1 yıl
Cinsiyet i olmuyor seven için fakat şöyle bir gerçek var ki kadınlarımız dışa yansıtmakta sevgisini. Erkek ler daha çok iç dünyasında yaşar ve kadınlarımız daha çok seviyormuş gibi görünür.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı. sevginin cinsiyeti olmaz... seven sever ama sevilen kıymet bilse keşke değer verildiğini anlayınca yarı yolda yüz üstü bırakıp gidiyor kala kalıyorsun sevginle hüznün ile bir başına yapayalnız çaresiz.
20 YorumlaKarakter meselesi cinsiyetin önemi yok adam gibi sevmek herkesin harcı değil.
30 Yorumla- +1 yıl
Benim gibi betalar sevilmeyeceği için sevmeye de çekineceğiz kadın mı sever erkek mi bilemeyeceğiz...
10 Yorumla - +1 yıl
Sevginin cinsiyeti yoktur.
Ama en çok seven vardır.
Hep bir taraf en çok seven olur.
Ve en acısı da o tarafın kaybetmesidir...10 Yorumla - +1 yıl
Kadin çok sever ama erkek sevdimi asla bırakmaz ama kadinda birakmaz ki... üfff kafam karışti bilemicem bunu
10 Yorumla - +1 yıl
Genellikle kadınlar. Ama kişiden kişiye ve çiftten çifte de oldukça değişkenlik göstermeye müsait bir soru bu.
10 Yorumla Duygusal olan taraf, aşırı duygusallıkta boğulan taraf daha çok sevdiğini sanır. Gerçekte kimse sevmiyordur.
10 YorumlaErkek daha çok sever sevdiğinde kadın unutması zordur ama kadın sevdigi zman da o askın tadı bir başka olur
10 Yorumla- +1 yıl
Cinsiyet ile hiçbir alakası yok. Karaktere bağlı bir şey bu. Ama genel olarak bakarsak erkek daha çok sever. Benim gördüğüm kadarıyla böyle...
10 Yorumla - +1 yıl
Bu durum tamamen ilgi ile alakalı. İlgisiz olursan seviyorsa bile bir süre sonra sevmez. Her iki tarafta ilgi verirse eşit olur. Gerçi kimse sevildiğine emin olamaz oda ayrı bir konu
10 Yorumla - +1 yıl
ne bileyim ben kadınlar ne kadar çok sevebiliyordur. ben kendimi biliyorum en çok ben seviyorum.
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 718 cevap paylaştı. İkisi de sever ve ikisini de tonları çok farklıdır..
20 YorumlaCinsiyetle alakası yoktur. Kalbi olan herkes sever. Ama erkek adam bir başka sever.
20 Yorumla- +1 yıl
Bunun anketini yaptim gunun sorusu olmadi seninkini yapmislar
18 Yorumla- +1 yıl
Mukadderat diyelim:)
- +1 yıl
Sistemin bana garezi var :)
- +1 yıl
Deme öyle deme:)
- +1 yıl
Ama oyle ben yazinca yok baskasi yazinca gunun sorusu super soru :)
- +1 yıl
Super olsa iyi vitrinde 😂
- +1 yıl
Sende buldun bunuyon :) ama :)
- +1 yıl
tamam tamam sustum😀
- +1 yıl
Bizde populer oluyor anca :)
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Erkek daha çok sever ayrılınca bayan daha çok üzülür.
10 YorumlaKimin sevmeye yüreği yeterse.. Bunun bir cinsiyeti yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. Ben henüz bir kadının beni sevdiğine şahit olmadım
10 Yorumla- +1 yıl
Sevmeyi bilen herkes sever. Kadının erkeğe erkeğin kadına üstünlüğü yok.
10 Yorumla - +1 yıl
Kadın da erkek de bunlar da genelleme yapmak saçma bence
10 Yorumla Sevilmeye tapmadan , beklentisiz seven kadın ya da adam, cinsiyeti yok bence...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. kadın sevdiği zaman yeri geliyor kaç yıllık ailesini silebiliyor
10 Yorumla- +1 yıl
En çok ADAMLAR sever, ki ADAM olmanın cinsle alakası yoktur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Kişiye göre değişir ama şu bir gerçek ki sevmeyi erkekler daha güzel bilir
10 YorumlaErkek olarak en çok ben seviyorum genelde ilişkilerde hep gururumu ezen ben oluyorum
10 Yorumla- +1 yıl
Tabiki de kadın. erkek sadece seviyormuş gibi yapar
10 Yorumla Erkek daha çok sever. Hadi bana kadın şair gösterin! Kaç tane var?
12 Yorumla- +1 yıl
@sanalkedi Görüş paylaşırken çok düşünmedim. Kendi gördüklerime, yaşadıklarıma göre cevap verdim ama tekrar düşününce kadın ya da erkek daha çok sevmek karakter meselesi..
Görüş belirtirken düzgün belirt demişsin lakin kötü bir yorum yapmadım.
- +1 yıl
Bu belli olmaz. Kadında erkekte bazen öyle bir sever ki, hangisi daha çok seviyor diye ayırt edemezsiniz. O yüzden bu belirsiz
10 Yorumla Kadın daha çok sever , çünkü annelik ve sevgi içgüdüsü doğasında vardır.
Erkek öğrenir.10 Yorumla- +1 yıl
Kisiye göre değişiyor.. Erkek severde çok belli etmez kızlarda çok dile getirir..
10 Yorumla - +1 yıl
Güzel sevmeyi bilenler elbette cinsiyet ile ilgili değil
10 Yorumla Kadınlar daha duygusaldır daha fazla derinden yaşarlar..
10 YorumlaBence en güzel erkek sever ya onlar sanki herşeyi içlerinde yaşıyorlar duygulari çok ifade edemeyen ler
10 Yorumla- +1 yıl
Erkek tabiki, etrafimda gordugum butun kizlar yilda 2kez farkli kisilere asik olup cok seviyolar sözüm ona. Ama biz ayran gönüllü degiliz Allaha şükür
10 Yorumla - +1 yıl
Bence erkekler daha çok sever hiç kadın şair, ozan ya da aşk bestesi yapan müzisyen var mı hepsi erkek
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevebilme yeteneği olanlar. Cinsiyetle alakası yok. Vefalı olan insanlar. Zaten birini sevemeyen ve vefakar olmayan bir insanı at çöpe 😏
10 Yorumla- +1 yıl
Karakter meselesi değişir kişiden kişiye ama en çok ben severim genelde hep seven cok seven taraf ben oldum hayırlısı
30 Yorumla Gerçekten sevmek isteyen sever cinsiyeti olmaz bu isin
10 Yorumla- +1 yıl
Kadın daha duygusaldır o yüzden daha derinden yaşar.
10 Yorumla - +1 yıl
Her iki tarafta sevebilir ama fedakâr davranan kadın oluyor.
10 Yorumla sevmek sevilmek pek de gerçek şeyler gelmiyor sanırım alışkanlık ya da heves hepsi :)
10 Yorumla- +1 yıl
kimin ne kadar çok ve nasıl sevdiği hiç bir zaman öğrenilmez , ölçütü yok ki bunun...
10 Yorumla Erkeğe sevmek, kadına sevilmek yakışır diye düşünüyorum.
10 Yorumla- Devamını Gör (392)
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar