Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. kadınlar duygusal anlamda daha çok sever ama eğer bi erkek onla bir ömür vakit geçirmek istediği andan itibaren kadından daha çok sevebiliyor :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben bu konuya şu açıdan bakarım
Kişiliği karakteri baz almadan konuşursak iki tarafta çok sever aslında sadece yansıtan taraf daha çok kadındır...
Erkek kadını için çabalar, emek sarfeder, bir gelecek mücadelesine düşer ve bu ölene kadar sürer... Bu koşuşturma içerisinde kimileri kendini yıpratıyor kimileri de zamanla değişiyor gerek olgunlaşarak gerek deneyimleşerek ve bazı şeylere doyarak... Sevmeye devam ediyor fakat artık daha içe gömülü bir şekilde sürüyor ve her şey yapılan mücadeleye yansıyor sadece.. Yani sözle bakışla yansıtamama olabiliyor..
Kadın ise o evdeki huzuru sağlamaya çalışır, kimi zaman sıkıntıları göğüsler... Böyle ki bu durumda sevgi bile göremese ona sevgisini yansıtır her alanda... Herşeyini verir erkeğe... Bir süre sonra ne kadar yıpransa da değişse de elbette ki sevgisini onunla konuşmasından bile anlayabilirsiniz..
Bu zaten dar görüşlü bir analiz sığmaz kelimeler... Öyle ki cinsiyet ayrımı da yoktur bence bunun... Bir erkek de çok sevebilir kadın da fakat çokluk azlık mevzusu değildir...
SEN SADECE SEVDİN Mİ, YOKSA EMEK VERDİN Mİ? Emek yoksa sevgi de bir işe yaramıyor sevgi verilen mücadele ve emekle tazelenir, gelişir, büyür.
Bazılarımız cidden sevmeyi bilmiyor, ilgi göstermeyi iki tatlı sözü karşısındakinin egosunu tatmin etmeyi emek zannediyor... Emek değil bu... Sadece vakit geçirmektir...22 Yorumla- +1 yıl
Güzeldi👏🏻 Eig
Hangi erkeğin hangi kadınla bir aşk yaşadığına bağlı olarak değişim gösteren bir durum bu kimin kimi nasıl seveceğini tahmin edemezsin ummadık aşk kalp yarar 😃
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
m
+1 yılGenelde ben bugüne kadar hep kadınların daha çok sevdiğine denk geldi seven erkek çok yok
00 Yorumla- +1 yıl
Günümüzde artık kimse kimseyi sevmiyor...
20 Yorumla - +1 yıl
Once kim severse o gerci kim daha once gonlunu kaptirirsa demek daha dogru cunku digeri ya bundan haberi olmuyor ya da o ilgiyi sevgiyi kullanip atiyor
10 Yorumla - +1 yıl
Kaybetme korkusu olan daha çok seviyor, yani sevdiği düşünülüyor. Sevgi falan yok ama ortada hiç bir ilişki sevgi üzerine kurulamaz sevmek kelimesi kadın erkek ilişkilerine uzak bir kelime. Daha farklı bir ismi olmalı bunun.
02 Yorumla- +1 yıl
Farklı bir bakış açısı
- +1 yıl
Bakış açısı değil aslında gerçeği görmek için kendi yaptıklarını sorgulaman yeterli.
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bu değişir. Ama kadın severse harbi sever dusuncesindeyim. Erkekler sevse bile sapitabiliyor
12 Yorumla- +1 yıl
Demii😂
- Cevap sahibi+1 yıl
Erkekler çok sever evet ama bir erkek olarak bu konuda kadınlara hak vericem :D
Bu konuda hem kadınlarla hem erkeklerle sohbetlerim oldu erkek sevse dahi bir başkasına bakabilyorken kadın sevdiğinde gerçekten seviyor tabi ki her erkek için bunu diyemem ya da kadın için ama genelleme yaparsak kadınlar bir tık önde gibi.
Bide erkeklerin bir çoğu sevmesini bilmiyor. Rahatsızlık derecesine kadar getirebiliyor durumu saplantılı olabiliyorlar. Kadınlar belki yazanı çok olduğu içindir mi bilmiyorum red edildi mi kenera çekilmesini biliyor
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Kadınlar sevmez. İlgi gösterdiğin, pohpohladığın, pışpışladığın, egosunu tatmin ettiğin sürece severmiş gibi yapar.
Bunları kes anında benimle ilgilenmiyor beni sevmiyor der. Hep bana hep bana der. Ama beklediklerini asla karşı tarafa göstermez.
O yüzden erkek ömründe birini çok sever. O kişi terkedince bir daha kimseyi sevemez.
Ama kadınlar tam tersidir.
15 Yorumla- +1 yıl
erkek ömründe bir kez seviyorsa gidipte neden aynanda 10 kişiyle oluyor ya da 20 yıllık karısının evine neden 4 yıllık sevgilisini getiriyor ya da neden kuma alıyor ya da neden en çok aldatan erkek
- Cevap sahibi+1 yıl
@xPsychopath bizim için sevmek farklo şey uçkur farklı şey. Ha bu saydıklarını yapan erkekte sevipte s.. kilen erkektir zaten.
- +1 yıl
kadın erkek sayısı neredeyse eşit biliyon dimi yani dediğin şey çok saçma
- Cevap sahibi+1 yıl
@xPsychopath yani? Oran orantı mı yapacaz? Bir erkeğe bir kadın düşüyor mu diyeceğiz.
- +1 yıl
Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği’nin (CİSED) hem internet üzerinden hem de yüz yüze yapılan anket çalışmasının verilerine göre, Türkiye’de erkeklerin yaklaşık yüzde 58’i, kadınların ise yaklaşık yüzde 40’ı evlilikleri süresince en az bir kez olmak üzere evlilik dışı ilişki yaşıyor. İstatistikler, erkeklerin yaşları ilerledikçe kadınların ise genç yaşlarda aldatma eğilimi gösterdiğini ortaya koyuyor.
- +1 yıl
Erkekler sevdiği zaman kadınların sevgisi tamam oluyor
10 Yorumla - +1 yıl
Bu konuyu bir cinse indirmek saçma olur.
Seven sonuçta insandır. Bir varlık.
Herşeyin iyisi olduğu gibi kötüsü de olacak elbette doğa kanunu maalesef ki.
Kadın da güzel sever erkekte.00 Yorumla - +1 yıl
Tabiki kadın. Çoğu erkeğin bağlanma korkusu var. Bağlanacaklarını hissettikleri anda kaçıyolar. Onlara ilişki sorumluluğu zor geliyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Erkek sever. Kadın çıkarı bitine kadar..! Genelleme ve şahsi görüştür tabi ki, çokça istisnası olabilir.
10 YorumlaTr de sevgi diye bişey kaldığını zannetmiyorum (yeni ilişkiler arasında) her şey çıkar olmuş görüntü olmuş onun için yabancılara yöneldim
00 Yorumla- +1 yıl
Merhaba
Erkek daha çok sever
Kadın daha çok sever
Demek yanlış olur kim düzgün karakterliyse o sever
00 Yorumla - +1 yıl
Merhabalar
Aşık olan daha çok seviyor, hangi taraf gerçekten aşık ise o taraf daha fazla sever.00 Yorumla Erkek mi kadın mı daha çok sever bilmiyorum ama ben çok sevmiştim
00 Yorumla- +1 yıl
Doğası gereği erkek daha çok sever ama dışa vurmaz.
00 Yorumla - +1 yıl
Erkek daha derin seviyor.. kandın sadece heyaecan mutluluk şeklinde sever
00 Yorumla - +1 yıl
ilişkide her zaman kadınlar daha fedakar olur bi günde tekmeyi yer safsınız
00 Yorumla - +1 yıl
Kim haketmiyorsa en çok o sevilir diyip noktayı koyuyorum😉🥴
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kadın tabiki. Ben şu an öyleyiiim. Daha çok hissetiriyorum. Ama o az hissettiriyor.
00 Yorumla - +1 yıl
Değişir bu durum bazen 2 taraf da bokunu cıkarabiliyor bu işin 😂
01 Yorumla- +1 yıl
O başka bişey oluyor artık
- +1 yıl
Kadın sever. Çünkü erkeklerin tek derdi seks. Evlenince vermezsen aldatır bile seni.
10 Yorumla Iliskiden iliskiye degisir ama bence kadinlar daha cok sever
00 Yorumla- +1 yıl
Kimse kimseyi sevmez artık
04 Yorumla- +1 yıl
Neden artık
- +1 yıl
Çünkü öncelik başka şeylerde. Sevmeye gerek kalmadı.
- +1 yıl
Maaelse
- +1 yıl
F
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Kadın. Erkeklerin topu vefasiz. Sevgi ne arasın onlarda..
10 Yorumla ikiside çok sever. ama doğru insan olmasına bağlı
00 Yorumla- +1 yıl
Erkek severse derinden sever
00 Yorumla - +1 yıl
Kimin sevgisi daha fazla ise o daha çok sever.
00 Yorumla Kişiye göre değişir.
00 Yorumla- +1 yıl
Cinsiyet değil yürek meselesi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kalbinde hisseden daha çok sever
00 YorumlaKişiye göre değişir
00 Yorumla- +1 yıl
kadın we erkkk
00 Yorumla - +1 yıl
Kadın diye düşünüyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Cinsiyete bağlamamak gerekir. Seven seviyor.
00 Yorumla - +1 yıl
Seven sever
00 Yorumla - +1 yıl
Seven sever sevmeyen sevmez zaten
00 Yorumla Erkek ya da kadın diye genelleme yapılmaz
00 YorumlaCinse göre degil karaktere göre
00 YorumlaCinsiyet değil karakter meseli
00 Yorumlau
+1 yılAşkı bilen kişi daha çok sever
00 Yorumla- +1 yıl
Kadınların sevdiğini daha görmedim
00 Yorumla - +1 yıl
Gayyler ve lezzbiyenler
00 Yorumla Erkek sever kadın sevilmeyi sever
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Kadın bence ya değerini bilince
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Sevgiyi tanıyan, bilen.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkeklerin duyguları yok
00 Yorumla- +1 yıl
Yat zibar kanka
01 Yorumla- +1 yıl
Sussa hshjssj
Bunu erkek kadın okarak algılamamak lazım
00 Yorumla- +1 yıl
Hiç biri….
00 Yorumla - +1 yıl
Kadin diyenlerin beyninde problem var
00 Yorumla - +1 yıl
Kadınlar
00 Yorumla - +1 yıl
Değişken
00 Yorumla - +1 yıl
Erkek
00 Yorumla - +1 yıl
Kadın olabilir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kişiye bağlı
00 Yorumla- +1 yıl
Değişir, kimi zaman erkek kimi zaman kadın.
00 Yorumla - +1 yıl
Ben daha çok severim
00 Yorumla - +1 yıl
Kadın
00 Yorumla - +1 yıl
Kadin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Erkek
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi