Öfke problemlerim vardı ve hep kontrol ettim o yüzden her hangi bir tartışmada hakkımı savunamıyordum hakkımı savunmayı geç normal konuşamıyordum bile kafamın içinde patlayan öfkeyi susturmaktan.
Sonra bıraktım 24 yaşıma tekabül ediyor, bağırmaya çağırmaya gerektiği yerde yumruklaşmaya kadar gittim ve rahatladım arkadaşlar.
Yaşadığımı hissetmeye başladım , bundan önce kendimi iki yüzlü sanıyordum ya da hayatta yaşamaya değer hiç bir şey yok gibi.
Aslında ben hatayı en başta yapmışım öfke mizacı üzerine doğmuş birisinin öfkesini yokmuşçasına bastırması hatalı bir temelden başka bir şey değil.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Öfkeni sustur diyen yok ki sana. Şu öfke kontrol işini yanlis anliyorsunuz. Öfke normaldir öfkeyi kontrol edememek anormaldir. Öfkeni kontrol etmek demek de öfkeni bastir demek değil. İnsanca öfkelen demektir. Simdi çikip milleti tarayan da öfkeliydim diyor karisinin boğazini kesen de diri diri insan öldüren de... öfkeni bağirip çağirmadan seviyeli tartisarak belirtebilirsin. Yoksa duygular zaten bastirilmamalidir. Ama bizi hay*andan ayiran sey öfkemizi kontrol etmemiz zaten aklimiz. Hay*van givi ofkelenince milleti kirip geçiriyorsak ne farkimiz kalir
Öfkemi sustur diyen değil direk döven vardı da neyse işte resmen 24 yaşıma kadar tek kolla yaşamışım gibiydi ya da kör olarak. Duygularımı tekrar hissetmeye tekrar nefes almaya başladım. Bakarsın aşık bile olurum d
Öfke mizacı üzerine doğmuş biri mi? Öfkeye nasıl baktığın önemli şimdi sen böyle yaratıldım deyip de öfkeni serbest mi bırakıyorsun doğru mu anladım? Eğer öyleyse bence yanlış düşünüyorsun. Herkes öfkelenir, bazıları daha sabırlıdır, daha mantıklıdır, daha iyi psikolojik sağlığı vardır, kendini daha iyi tanıyordur ve kontrol edebilmeyi öğrenmiştir. Bence bu bir beceri. Bak ben çok öfkeli, sinirli, nefret dolu ve sivri dilli biriyim. Hala öfkemi nasıl kontrol edebilirim diye, nasıl duygularımı kontrol edebilirim diye düşünüyorum. Çünkü ben bazılarına göre daha çabuk öfkelenen, daha sabırsız biri olabilirim falan. Bence öyle düşünme, öfkeni yönetmeyi öğren.
Kendimi çok iyi tanıyorum yıllarca duyguları hissetmiyorum diye dolanıyordum. ( arkadaşlarım sen duygusuzsun şu durumda napayım diye çok gelmişlerdir bana. ) ama hayattan tat alamıyordum. Sonra şu öfkeyi salma işine başladım. Ve şu an her şeyin tadı var. Hissediyorum. Ayrıca öfkemi yönetiyorum ( kadınla çocukla işim olmaz ) . Ancak kavga etmek hayattan zevk aldıyor. Dayak yesem bile. d
Bence yaşın 18, 19 ya da 20 falan. Sen tedavi ol geç olmadan. Öfkemi yönetiyorum deyip kavga etmek zevk veriyor diye çelişkili konuşmak... Sen olayı yanlış anlamışsın.
26 yaşındayım. Öfkeyi doğru kişiye yönlendirmek yönetmek bence. Öfkelenip dezavantajlı insanlara yöneltmiyorum.
Ya ben 24 yaşındayım 25 e giricem. Seninle aynı şeyleri hissettim, öfkeli doğdum deyip salmadım sadece kontrol etmekte zorlanıyorum o da hayat koşullarım yüzünden. Öfke çok normal, insani zaten de yani konudan konuya değişir işte. Mesela market sırasında sabırsız olup kavga çıkarmak genel olarak gereksiz tepki ama ne biliyim bir hayvana şiddet uygulayan biri için öfkelenmek çok normal falan işte.
Aynen öyle şeyler ama öfkeyi seviyorum ben adrenalin ile birlikte geliyor. Nefes aldığımı hissettiriyor