Kişilik & Karakter Küfür öfkeyi mayalar mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Küfür, insanı rahatlatır mı yoksa öfkeyi daha da mı körükler? Küfür öfkeyi mayalar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. Ben küfür sevmem ve etmem 1 0 Yorumla
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kısa vadede rahatlatır, uzun vadede öfke mayalar. Çok önemli değil ya. Ben nerede bir o.. spu ve çocuğunu görsem hakkını veriyorum. 1 0 Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Rahatlatmaz dahada körükler... Küfür iyi bir şey değil, saygısızlık. İnsan saygısını her daim koruyabilmeli bence :) 1 0 Yorumla
Prettyqueenww Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Hayir asil küfürü alişkanlik haline gelinirse nananyi yer beyin 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Aynen 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben küfür sevmem ve etmem
Kısa vadede rahatlatır, uzun vadede öfke mayalar. Çok önemli değil ya. Ben nerede bir o.. spu ve çocuğunu görsem hakkını veriyorum.
Rahatlatmaz dahada körükler... Küfür iyi bir şey değil, saygısızlık. İnsan saygısını her daim koruyabilmeli bence :)
Hayir asil küfürü alişkanlik haline gelinirse nananyi yer beyin
öfkeyi arttırır xbxbx
Aynen
Rahatlatıyor ya
öfkeyi körükler