1 hafta önce sevgilimle o istediği için ama aile tanışması faln olduydu o istediği için ve de nişan olacaktı, sonra laf bölmek geç yazmak vs gibi nedenler dolayi ayrılmak istedi tartışma sonrasında, çok çabaladim kazanmak için olmadı biranda bana düşman gibi oldu işin ilginç yanı ailesiyle de düşman gibi oldu ailesiyle de konuşmuyor tamamen kendi dünyasına çekilmiş durumda ve hiç kimse anlamıyor bu durumunu taniyamiyoruuz nasıl böyle oldu diyorlar. Sizlerin de görüşünü merak ettiğim için sormak istedim. Sizce neden böyle davranıyor olabilir ki?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ciddi bir şey olmuştur kesin ailesi ve sana aciklayamayacagi bir durum
Tamda ayrıldığımiz gün itibariyle mi
Senin ve ailesinin bilmediği bir şey olmuş olabilir ya da işler ciddiye binince yapamayacağını anladı stres falan yaptı
Bitirip ilişkiyi bana ailesine düşman olması çok tuhaf ama üstelik cok çabaladim düzelmesi için benimle düşman gibi oldu iletişim sifirlandi ailesiyle de öyle
Kendi içinde belki size yansıtmadığı bir sorunu vardır
Pişmanlık faln mıdır acaba cok değişik ya
Çözemediği bir sorunu olabilir
Bir sorunu yoktu ki ilişkiyi bitirdikten sonra ailesi bile tanıyamadiğini söylüyor
Size anlatmadigi bir derdi vardır durduk yere insan evrim gecirmez böyle
Pişmanlık faln mi duymaya başlıyor da acaba
Tavırlarından bunumu anlıyorsun yani sana yazmaya dönmeye çalıştımı
Hayır bunu anlamıyorum tabiki sadece bu hala gelme nedenini merak ediyorum tavirsal olarak
Pişmanlık varsa bile ailesiyle arasını bozması için bir sebep değil aksine sana gelip anlaşmaya çalışır farklı bir sebebi var gibi
Bende bu yüzden anlam veremiyorum ailesine de bu denli tepkili kendi dünyasına çekilmiş olmasına çünkü ayrılık gününden itibaren oldu böyle tam o günden sonra
Hurafe gibi düşünebilirsiniz ama büyüde yapılmış olabilir
Yok ya hic ihtimal veremiyorum aklımın ucundan dahi geçmedi bile
Olmaz deme pis niyetli insanlar herzaman vardır Allah uzak etsin öylesinden peki konuşmak isteseniz ulaşamazmısınız kendisine
Tartışma anında engelle beni dediğim için lafımı dinlemeyen adam dinleyesi tuttuğu için her yerden engelliyim. Ailesiyle iletişime geçse keşke o da iyi gelir eminim benimle iletişime geçmek zorunda değil artık
Öyle deme merak ediyorsun hala bişey hissediyorsun demekki içten içe hissetmesen banane dersin diyemiyorsun umarım çözülmez gibi duran sorunlar çözülür
Çok şey yaşadık güzel şeylerde çok kötü günlerde ve hala seviyorum bir yanım nefret etse de beni bir tartışma anında terketmiş olsa da işte. o bana ben ona çok destek olduk 3 yıldır. O istediği için tanışma yapıldı sonra ailesiyle cok güzel anlaşiyorum ve ufak tefek şeylerden tartışma anında bitti her şey ve ben çok çabaladim gönlünü almak için ama yok engelliyim onda. Ailesiyle de konuşmuyor konuşsa en azından iyi gelir konuşmak onlarla çünkü iyi olsun istiyorum bitmiş olsa bile her şey üzülüyorum herşeyin onun biran da böyle olmasına
Var bişeyler ama her şey bittiyse önüne bak sende düşünüp kendine işkence etme zamana bırak bakalım zaman ne gösterir bilinmez
Öyle yapıyorum elbette ki bende önüme bakıyorum zamana bıraktım da. Onun böyle olmasını anlayamıyorum çünkü aileside sürekli diyor böyle olmasını bir anlamsızlıkta bilinmezlikte sessizde olduğunu
Yani bı sebebi vardır muhakkak üzme kendini
Çok teşekkür ederim görüşlerin için🌼
Rica ederim
Peki bir şey sormak istiyorum görüşlerin çok mantıklı ve düşünerek veriyorsun teşekkür ederim alalade değil bunun için🌼
Şunu da sormak istiyorum da bu konuşmalardan pişmanlık duymasi ve geri dönme ihtimali olur mu sence peki
Olabilir ama aklındaki sorun her ne ise onu çözmeden sana gelmemesi daha hayirli
Elbette ki öyle ama onunla iletişim kuramıyor olmam beni çok üzüyor ailesiyle de konuşmuyor ve ailesi bana onu kötülüyor resmen bununda farkındayım çünkü o bana çok destek oldu zor zamanımda, bende o yüzden arkadaş olarak kalmak destek olmak istiyorum üzülmesini istemiyorum onun da arkadaş kalmayı başarmak varken böyle düşman gibi görmesi ağrıma gidiyor ya
Ailesi neden sana onu kötülüyor
Onlarla da konuşmuyormuş çünkü annesi ablası faln hep diyorlar dönerse daha kabul etme boş ver faln diyorlar o kadar ilginç ki ailesinden herkes beni arıyor öğrenmek için ne olduğunu ama aynı zamanda onu kötülüyorlar bana boş ver sen kendi yoluna bak vs diyorlar o kadar karmaşık hale geldi ki biranda tartışma anında engelle beni dediğim için engeli de acmiyor ki onunla konuşabileyim
Başka bi iş var bunun içinde ailesi neden böyle söylesin
Ya sizinle özelden konuşsam olur mu konuyu lütfen
Olur
Ama nasıl olacak ki gizlideyiz sizde bende😔
Takip ediyorum seni
Oluur
Takipçi kısmı boş ben de
Var bende bikac kişi
Sorunu beğendim
Takibe aldım sizi ama mesaj gönderemiyorum 1 xper olduğum için😔
Bende xperim ben size attım mesaj
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve