Kişilik & Karakter Pot kırdığınızda nasıl davranırsınız? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Pot kırdığınız an ne yaparsınız, nasıl davranırsınız?#Edameda ❤️ Güncellemeler+1 yıl 🙋🏼♀️🙋🏼♀️ Pot kırdığınızda nasıl davranırsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bozuntuya vermeden başımı öne eğer ya da başka taraflara bakarım. 1 0 Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hemen bağlarım başka bi yere hiç anlaşılmıyor başıma geliyor arada 😃 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Kırmamış gibi 1 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 399 cevap paylaştı. eda hanım bu aralar yine formda 1 0 Yorumla
Gökyüzü242 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı. Lafı değişiyorum hemen. 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Toparlaması en zor anlardan biri 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Zeki birisiyim bir şekilde toparlardım. 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Kötü hissediyorum. 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Kedi gibi bir kenara püserim 😂 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Toparlamaya çalışırım 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Bazan olabilir çabuk toparlamak gerekir 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. bozuntuya vermem 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Yine normal davranırım 1 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. 🙈🙈🙈🙈🙈yaparım 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Salağa yatıyorum 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. normal davranırım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bozuntuya vermeden başımı öne eğer ya da başka taraflara bakarım.
Hemen bağlarım başka bi yere hiç anlaşılmıyor başıma geliyor arada 😃
Kırmamış gibi
Ben ensem kaşıyorum 😁
eda hanım bu aralar yine formda
Yapmamışım gibi
Lafı değişiyorum hemen.
Toparlaması en zor anlardan biri
Zeki birisiyim bir şekilde toparlardım.
Kötü hissediyorum.
bozuntuya vermeden lafi ceviririm
Kedi gibi bir kenara püserim 😂
Özür diler sarılır öperim direk