Kırıldığın kişiye yaptığı hatasını anlatır ve özür dilemesini mi beklersin
Sessizce kaybolur musun
Hiç belli etmez, içine mi atarsın...
Hadi anlat kafamız dağılsın...
Kırıldığın kişiye yaptığı hatasını anlatır ve özür dilemesini mi beklersin
Sessizce kaybolur musun
Hiç belli etmez, içine mi atarsın...
Hadi anlat kafamız dağılsın...
eskiden o anlasın diye bekliyordum belki ilk defa kırıldığımda evet ama sonra fark ettim ki yaş aldıkça kimse kırdığını anlamıyor sen alttan aldıkça bunu kendilerinde bir hak görüyorlar
Ve sonra es kaza bilmeden onu kırdıysan veryansın ediyor kendisi seni belki bölük pörçük etmiş ama kendisine ufak bir kırgınlıkla yıkıp yakıyor..
Artık kırıldıysam çok değer verdiğim insan ise bir defalığına toleransım var sonrasında kırıldığımı yüksek sesle dile getiririm telafisi yoksa eğer.. öyle bir geri çekilirim ki hayatımda artık bir yeri kalmaz o bunu hemen fark etmez ta bana ihtiyaç duyana kadar o zamanda geçmiş olsun
Çok doğru bir tavır. Kesinlikle haklısın
Dün iş arkadaşımı rapor aldı mı diye aradım. Açmadı telefonu. Rapor aldı ise sabah geleceğim, almadıysa akşam, söylesin, ne zaman işe gideceğimi bileyim. Bir aradım, açmadı, iki, üç, melkule attı, tamam dedim işi vardır mesaj attım cevap yok. Her derdi olanda arayan kız açmıyor, hamfendi amire kozmış, bana ne..! Benim çok zoruma gitti kırıldım. bu gün işe gitmedim sabah, kendisi gelmiş, akşam bir saat geç gittim, defalarca aradı, açmadım telefonu. Bence haketti, dedim "yapmadığın şeyi beklemeye hakkın yok!"ama halâ kendisini haklı gördüğü için küstü.😊
Ya var yaaa iyi etmişsin helal olsun sana
Baktım ısrarla anlamıyor kırdığını, ben de aynen karşılık verir kırarım..
Bir kırdıysa üç kırarım..
ben sessizce geri çekiliyorum... kapatıyorum...
Kırılıyorsam bu kişi benim için çok değerlidir. Öyle herkes beni kıramaz. Asla susmam beni kırdığını dile getiririm. Gönlümü alırsa ne ala, almazsa uzaklaşırım, üzülürüm. Ama baktım ses çıkmıyor kalbime gömerim hayatimdan çıkartırım.
Ben genel olarak kırılgan biriyim. Ama göstermemeye çalışıyorum. Duvarlar örüyorum, ciddi ve soğuk bir maske takıyorum. Kendimden uzak tutuyorum genelde insanları. Anca bu şekilde koruyorum kendimi.
Benimde duvarlarım var. Fakat çok değer verdiklerime duvar öremiyorum ki bu kişilerin sayısı fazla değil.
Onun dışında duvar ördüğüm kişiler zaten hayatımda fazla yer edilemez.
Her konuşup sohbet ettiğimi hayatıma almıyorum ya da hayatımın bir kısmında yer alıyorsa bile değer verdikleri kadar deger veriyorum ve kırılmıyorum onlara hayatimdan atıp yoluma bakıyorum. Bu daha kolay.
Cevap
17Cevap
Kırılmayı hiç sevmem mutlu olmak varken kırılmak kötü bir seçenek karamsar bulut
Genelde beni kimse üzemez ama karşılık verirdim aynı şekilde
Özür dilemesi hiç önemli değil.
Gerek olduğunu da düşünmüyorum.
Sadece daha sonra karşılaşacağı sorunlar karşında benim gibi anlayışlı birini bulamayacağını görmesini sağlarım.
Konuyu kapatırım.
Gerisi onunla fikirleri arasındadır.
Ben karışamam.
haklısın. ben de...
Öyle bir susarım ki hiçbir şey anlamazlar fhgdgc Devamını başka getirecektim ama unuttum. Sadece susarım yani çünkü kırıldığını anlatmak bile o kadar yoruyor ki insanı. Hele bir de "buna mı kırıldın yani" denmiyor mu ¢
Etrafıma bir koza örüyorum... "Beni kırdın, şunu şunu yanlış yaptın" diyemiyorum ve nedenini bilmiyorum. Bugüne kadar içime attıklarım birikti, dağ oldu...
al benden de o kadar.. aynı... susuyorum.. nedenini de bliyorum. şimdi karşımdaki insan, ne yaptığını bilebilecek durumdadır.. ben farkında değilim lafına inanmıyorum
Yıllarca içime attım da, birikti, dağ oldu, taşıyamadığım yerde alkol oldu, uykusuzluk oldu, sabahın dördüne kadar uyuyamamak oldu, sabahın dördünde uyanıp bir daha uyuyamamak oldu...
haklısın... ama atmamak lazım artık.. ben sessiz kalıyorum ama o kişiyle bağlarımı koparıyrum. böylece tam sessiz gibi olmuyor aslında
Ben hiç kırıldığımı, incindiğimi belliei etmedim ki...
yooo ben belli ederim... çekilirim usul usul...
Kırıldığım kişi muhtemelen müneccim olmadığı için neye kırıldığımı söyler derdimi anlatırım ki onun kendini düzeltme şansı benim de ikinci sefer olursa çarkına pisleme hakkım olsun.
makul ve mantıklı bir yaklaşım
Kıran kişiye bağlı olarak değişir bence en çık sevdiği kişiye kırılır insan.
Bazen içime atıyorum bazen soğuyorum soğuk davranıyorum
Kırıcı davranıldığında ilk tepkim şaşırmak oluyor benim. Gerçekten ne gerek var yani, neden böyle bir şey yapar, söyler eder falan. Sonrasında hoşuma gitmediğini belirtirim.
Özür dilemesini bekleyene kadar ölme eşeğim ölme. Anlayan yok. İçime atıyorum. Sessizce kayboluyorum. Bazen ise sadece susuyorum anlayana.
Hah işte ben de usul usul çekip giderim en güzeli en temizi. Vay sen bana bunu ettin desem, samimi bir kabulleniş ve ardından özür gelecek mi? Hayır tabii ki.. İnsanlar genelde inkar üstüne kuruyor savunma mekanizmasını... Hele bi de sessizliğimin sebebini bilmiyormuş gibi davranması... Tam çekilmez... Ne gerek var... Kaybolmak en temizi.
Aynen 👍🏼 en mantıklısı.
Sessiz kalırım hataların çoğu bilinçli yapılıyor özür beni tatmin etmez çünkü hata dediğimiz asıl içindeki düşüncesi
aynı görüşteyim.
İnsanlar değişmiyor sadece geçici süre taklit yapıyor sadece
😀 Cümlede kelime tekrarı hatası oldu
sorun değil. o kadar kusur kadı kızında da olur
Sevmediğim biriyse düz söverim sevdiğim biriyse kırıldığımi belli ederim üzülüp ağlarım genelde hemen engellerim
haklısın
Eğer karşımdaki kişiye değer veriyorsam kavga ederim değer vermiyorsam susarim
seni anlıyorum. ben her türlü susarım
Hem sevdiğim kişiler ile soğuk kalmaya dayanamam o yüzden düzeltmek için tartışirim. Tartışıyorsam düzeltmeye çalışıyorum demektir
kızınca tartışıyorum. kırılınca sessiz kalıyorum.. içe kapanıyorum
Kime ne için kırıldığım önemli ben kolay kolay kırılmam bir çok konuda alttan almaya çalışırım ama iyi niyetimi çok suistimal eden oldu kırıldıysam zor düzelir çünkü kırılmamak için elimden geleni yapmışımdır
Aile ise anlatır diğerleri ise sessizliğe gömülür ama sorulursa söylerim
uzulurum kırılırım sadece tepkim sesiz kalmaktır
Genelde öyle oluyor sanırım.. Kızmak gürültülü, kırılmak sessiz
Konuşmam anlayana ve özür dileyene kadar
Sessiz kaldığım çok olmuştur.
Ben de sessiz sessiz giderim usul usul
Mutlu yıllar dilerim ben de size.. Ailenizle birlikte nice mutlu senelere
Çok teşekkür ederim 🙏 mutlu ettiniz beni. 😊
🙏
Kırılınca keskinleşiyorum
makul bence...
geri çekilirim sessizleşirim