Siz kibirli insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz ben kibirli değilim ama sadece kimseyi kendimle eşit görmüyorum sadece insanları kendimden aşağı görüyorum kendimi farklı görüyorum 1hafta önce rüyamsa kibirle alakalı bir şey gördüm çok kötüydü rüya kan ter içinde uyandım ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yüksek ihtimalle onların menfaatine karşı olumsuz yanıt veriyorsun , kibirli diyerek sizin duvarınızı kırmaya calisiyorlar
Kendimi kimseyle eşit görmüyorum dışarıdaki insanları aşağı görüyorum
İnsanlarla aynı yerde olmak beni geriyor çünkü kimsenin benle aynı yerde olmaması lazım ben farklıyım
Bu insanoglunun kökünde olan bir duygu hepimize var sen sadece yansıtıyorsun , empati kur aşağılama hepimiz topraktan geliyoruz
Ben farklıyım derken? Özel kişi olarak mi görüyorsun?
Anne baba ya da seni yetiştiren birinde mukemelliyetcilik var mıydı?
Özel kişi değilde işte farklıyım yok anne baba mükemmeliyetçi değil
Topraktan geliyoruzda ama ben farklıyım işte
Bunun zengin olmakla VS alakası yok zengin değilim zaten ama farklıyım işte mesela kimsenin benle aynı yerde bulunmasına katlanamıyorum
Sen de mukkemelliyetcilik var
Mesela evleneceksem en güzeliyle üniversite okuyacaksam en iyi üniversite en iyi bölüm kendini ustlerde görüyorsun Allah şifa versin
Hayır evlenmeyi düşünmüyorum en iyisi olmayı düşünmüyorum sadece ben farklıyım işte kimse benimle eşit olamaz
Farklı derken? Narsistsin kardeşim işte
Narsistmi hm öylemiyim
Bana kardeşim deme lütfen ben kimsenin kardeşi değilim hepiniz insansınız herkese kardeşim de ama bana deme ben farklıyım
Tövbe yarabbim 😂🤦
Kardeşin olsaydım beni sevmezdin kesin
Kibirli olma senide diğer insanları da Allah yarattı
Ama kibirli değilim bence sadece kendimi farklı görüyorum
Mesela bir kadın bir kız benle konuştuğu zaman o kimki benle konuşuyor diyorum ya da biri beni ellediği zaman tiksiniyorum
Kendini üstün görüyorsun bu da kibir sen kabullenmesende
Ya ama insanların beni ellemesini istemiyorum bunun neresi kibir
Ona bişey demiyor diğer dediklerine dedim
Ben gayet iyi bir insanım kibirli olmakta beni yüceltir diye düşünüyorum
Kime göre neye göre
Nasıl yani anlamadım
Sana göre öyle sadece
Hayır bana göre değil bence herkese göre olması lazım kibir seni yüceltir daha rahat olmanı sağlar kibirli olman lazım kibirli olki düşüncelerin iyi şekillensin koçum ok
.
Pis kibirli insan seni
Kibirli insanlar tek yerler tek ölürler igrenc bir sey
Bana öyle deme lütfen
Kibirli değilim ben
Iyi igrenc adam
Ya ben iğrenç değilim ben bundan kurtulmak istiyorum
İnsanları kendinden aşağı görürsen doğal olarak da sana kibirli derler 🤷♀️
Ya ama elimde değilki ben kibirli değilim demi
kuzum aşağıda görüp öyle hissettirirsen tabi kibirli derler sana, kibirli olup olmadığını burdan anlayamam hoş kesin olarak.
Ben kibirli değilim zaten sadece farklıyım mesela kimse beni ellemesini istemiyorum insanlarla aynı yerde bulunmak istemiyorum çünkü bu olamaz ben farklıyım benle aynı yerde olmalarına hakkı yok kimsenin beni kimsenin sevmesini istemiyorum çünkü ben farklıyın
Kimse seni isteğin dışında elleyemez dokunamaz zaten veya bir yerde olman için zorlayamaz ve bunun yüzünden sana kibirli diyorlarsa tabii ki de değilsin ama farklıyım derken ki kastını anlayamadım?
Hayır öyle değil bir yerde bulunmam için zorlayamaz zaten mesele şu ben bir yerdeyken başkaları o yere gelemez yani onlar kimki geliyor ve şey ben farklıyım derken işte farklıyım yani kimseyle eşit falan değilim
bir rahatsızlığın mı var anlayamadım halen ✨
Yok rahatsızlığım yok
Kimseyi kendimle eşit görmüyorum o kadar
Anladım ne diyeyim kuzum
Kuzum deme lütfen ya off
Bana birinin böyle kelimeler kullanması beni alçaltıyor
Bence bir pskiyatriye gitsen iyi olacak gibi bir travmadan kaynaklı mı böyle davranıyorsun anlayamadım ama davranışların pek normal değil ✨
(kötü niyetle demiyorum asla)
Ya şey rahatsızlığım falan yok gayet iyiyim ama bana kuzum falan diyince kendimi kötü hissettim çünkü bana böyle kelimeler kullanılması rahatsız ediyor
Yok kimsenin sana dokunmasını istememek sonra bu gibi söylemleri bence buraya değil bir pskiyatrıye söylesen daha iyi olur en azından sana bir tedavi ile yaklaşır, burdan sana bir tanı koyamam sonuçta✨
Bana kimsenin dokunmasını istememek normal değilmiki
Normal ama senin durum pek normal değil onu ifade etmeye çalışıyorum
Ya durumumun nesi normal değilki anlatsana
Benim anlatmam bir şey ifade etmez çünkü senin doktorun değilim 😅
Ki bence sende bu durumdan zevk alıyorsun , eski bir sınıf arkadaşıma benziyorsun hatta da neyse iyi günler ✨
Tamam çekilebirsin
yoldan çekilirsen çekilirim😘 hadi bay bay kuzumm
Lan kuzum deme birde öpücük atmış yaw yapma
Beni diğer insanlarla karıştırma
tamam kuzum😘
Lan deme bak valla kötü oluyorum kalbim acıyor sanki valla
kibirli olmamaya çalış
Değilimki ama
Mütevazi ol anlayışlı ol
kibirlilik ne yapıyorsun mesela