Hiç yüzünüze karşı kibirli biri olduğunuzu söyleyen oldu mu?

Hiç yüzünüze karşı kibirli biri olduğunuzu söyleyen oldu mu?

Yüzüme karşı kibirli demediler. Sadece tanımayan kişiler benimle tanıştıktan sonra dışarıdan çok soğuk duruyorsun havalı gibisin diyorlardı. Buna çok sık rastladım.. Ama seni tanıyınca öyle olmadığını anladım diyorlar. Kibir bana göre herkeste var. Ama az ama çok sadece bazılarımız onun bizi yönetmesine izin veriyor. Bazılarımız da bunun yanlış olduğunu bilip iç sesini susturuyor.
Yüzüme karşı söyleyenler oldu.
Özgüveni kibir olarak algılayan insan sayısı oldukça fazla. Canını, gençliğini, heveslerini, özlemlerini, hayallerini hiçe sayarak galip gelmek uğruna mücadele edersin. Galip gelir haklı bir özgüvene sahip olursun.
Hayatını boş beleş yaşamış, ne kendisine ne de topluma hiç faydası olmamış, birey olmaktan çok uzak birisi çıkar ve kibir der bunun adına.
Yaşanmışlığın ve kazanımların onda birini versem burnu kaf dağına erişecek insanlar.
Takmıyorum.
Kibirli değilim ama ukalayım 😂
Tesekkur ederim
İnsanların hakkımda ne düşündüğü o kadar... değil ki :D ahsh
Anladım noktaların anlamını 😬😬😂
😂😂 e bir zahmet sen anla yavru
Çok iyi anladım hemde 😂
Teşekkürler canım 💋❣️
Rica ederim smellim 💓💓✨
Cevap
28Cevap
Şöyle oldu; uzaktan bakınca ne kadar kibirli birine benziyorsun ama öyle değilmiş diyenler oldu
💛😁
Kibirli olduğumu söyleyen olmadı. Ama sert mizaçlı ve fazla kuralcı olduğumu çok kişi söyledi.
Soğuksun diyen çok oldu. Lakin kibirlisin diyen olmadı.
Bazen düşünebilirler. çünkü herkese hak etiği gibi davranıyorum.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Açıkça söylüyorum, kadın yancım yok, tüm kadınlara karşı ciddi ve mesafeliyim, kimseyle minnoşculuk ponçikçilik oynamam, herhangi bir kadın arkadaş kendisinden nefret ettiğimi de kendisini takdir ettiğimi de tüm şeffaflığımla bilir. Had bildiren ve sınırları hatırlatan duruşum işine gelmeyenler kibirli diye gıybetimi çeviriyor, bi zahmet y_iyorsa gelip yüzüme de söylesinler. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Bu kulaklar neler duydu neler... Evet, onu da duydum. Ama bunu söyleyen kişi sayısı da ya bir ya ikiydi. O yüzden çok fazla takmadım. Yine de şuna inanıyorum, kibirli değilim. Öz güvenliyim ve gerekirse hayatımdan bazılarını çıkarmaktan korkmuyorum ¢
Öz sevgiyi ve öz saygıyı bulmuş biriyim bir zahmet düşünsünler 😁 Bendeki kibir değil ama saflık. Bir nevi insan sarrafı gibi
Tanımayan düşünür. Tanıyanlar yapıldıklarını fark eder.
Mantıklı bir görüş daha 😎
Kibir iyi bir şey değildir. Kibirli olduğumu düşünen insan yok şu anda :D
Söylemediklerine göre düşünmüyorlar ama bunu söyeldiler ki zaten herkeste olduğu için sorun yok 😀
https://www.youtube.com/embed/_2HNfbjy7tQGördüklerinde havalı, kendini beğenmiş, kibirli, egoist biri olduğumu düşünürler. Ama ilgim bile yoktur. Tam tersine aşırı neşeli, aktif ve sıcakkanlı biriyim..
Evet, bazen oluyor bu.
Ama kibrin ne olduğunu ya da nasıl yapıldığını anlamayan ve mesafeli davranmayı kibir sanan kişilerden dolayı bu tepkiyi almak da garip.
Arkamdan söyleyen vardır. Ama ben kibirli değil mesafeliyim biraz haşır neşir olamıyorum hemen bunu kibirlik olarak algılayan kar olabiliyor
Hiçbir zaman kibirli biri olmadım sahip olduğum çoğu şeyi paylaştım hep buna ragmen beni kibirli gören biri olduysa bu onun kaybıdır
Beni tanımayan birini ben de tanımam ne düşündüğüylede ilgilenmen. düşünebilirler bu konuda özgğrler. Kibir yapabilirim de
Tanımadan hep söylüyorlar
Egolu duruyorsun uzaktan diye ama tanıyınca öyle olmadığımı anlıyorlar
Aksini düşünürler. Kibirli gözükmem de, değilim de.
Bilmem. Ancak ne düşündükleri ile ilgilendiğim de söylenemez.
Masum bir görünüşe sahibim. Kibirli olduğumu düşünmüyorlardır. Zaten kibirli biri de değilim. :))
Hiç söyleyen olmadı. Ki zaten kibirli olduğumu da düşünmüyorum.
Yüzüme söyleyen olmadı ama arkamdan ne konuşulduğunu Allah bilir
hayır düşünmüyorum öyle bişey diyen olsa sanırım kulağıam gelirdi
Bazen diyorlar ama içimde gerçekten öyle birisi değilim :/
Dediler bende dedim böyleyim var mı bir itirazın 😂😂😂
ilk bakışta evet ama bir süre sonra beni net anlıyorlar
Hayır bazen narsist olabiliyorum ama kibirli değilim
Evet sıkça bunu düşünürler sebebi ise ben çok insan sevmem bunun sebebi de vaktiyle çok kazık yiyip çok harcandim bunu tekrar yaşamamak için uzağım varsın onlarda kibirli bilsinler :))
İnsanlar ne düşünüyor diye yaşamıyorum keza bilmiyorum düşüncelerini.. ama açık beyan yüzüme kibirli olduğumu söyleyen çıkmadı..
Sanmıyorum. Kibrit kullanmıyorum fosil 😂
Tam olarak istediğim oydu zaten 😂
Bak ya Allah’ın işine karışmasana 😂
Bana kibirli olduğumu söyleyen birileri olmadı ama benim, kibirli olduğunu düşündüklerim var
Evet düşünüyorlar. Hatta öyle biriyim de, haklılar.
Aslında kimin ne düşündügünün pek bir önemi yok kedi uzanamadığı ete mundar der o yüzden takılmıyorum
Tahminim düşünmüyorlar🤔
Aslan burcudur
oho kibir sinir ne dersen var bende insanlara göre
Düşünmüyorlar
Düşünürler, umrumda mı?
Hayır genelde sıcakkanlı ve konuşkan bulurlar beni
Düşünenler var tabi ki...
Bilmiyorum ki yüzüme bir şey söylemiyorlar.
Bilmem olabilirde olmayabilirde..
İnsanlar benimle ilgili her şeyi yanlış düşünüyor.
Zannetmem
evet dediler şımarık diyende var.
Muhatap olmam genelde
Oldu
evet ünkü öyleyim
Evet düşünüyorlar samimi olmadıklarım
Sanmam.
Düşünür
Aslaa oyle bir izlenim yaratmam
Ben hiç duymadım 😃
Hayır
Tanımayanlar evet