Merhabalar Herkese 🌸

Kendinizi kibirli bulduğunuz oluyor mu?
Merhabalar Herkese 🌸

Kendinizi kibirli bulduğunuz oluyor mu?
Kibirli insanların duygusal zekâ geriliği olduğunu düşünüyorum. Güçlü insan kibirli olmaya ihtiyaç bile duymaz, gücünden emin olmanın getirdiği huzurla. Kompleksli insanlar gerçekte ne denli ezik olduklarını bildikleri için hava atıp herkesin canını mutluluklarıyla yakmaya mecbur hissediyorlar, gerçekte cürmü kadar yer yakamaz hiçbiri bile!
bulmuyorum çünkü hayat mottom kibirli olma , ben kibiri sevmem böbürlenmeyi havalanmayı kendini aşırı beğenmeyi vs vs
netice de sahip olduğum her bir şey madden veya manen bugün var yarın var mı belli bile değil
Bana yakın kişiler egolu olduğumu düşünüyor. Bilmiyorum ki bana kalsa ego kibir bunlar hissedilecek derecede bende mevcut değil. Cimrilik var biraz o da aşırı değil yani
Öyle hissettim oluyor geçici tabi belli etmiyorum geçiyor dediğim gibi
Teşekkürler
Cevap
55Cevap
Hayır, soğuk ve mesafeli biriyim. Bu nedenle öyle gören oluyor ama ben kibirli değilim. Kendimi seviyorum ve özgüven sahibiyim. Keyifli günler..
Hayır bulmuyorum. Kibirli insanları sevmem
Merhabalar, hayır kendimi kibirli bulmuyorum egolu da bulmuyorum sadece açık sözlüyüm ama patavatsız da değilimdir. yani bir insan kibirliyse ve bencil ve ben merkezciyse zaten kendini herkesten iyi ve üstün görüyor demektir. ben tam tersi olabildiğince mütevazi olurum. yani bir konu da kötüysem kötüyüm derim kibir yapmam ve hiç bir zaman da kimseyi küçük görmem ayni hafife almam bazen kibir insanın kaybetmesine neden olur ya da kazanamıyor olmasına neden olabilir. ben de hayat boyunca her zaman için kendimi yükseklerde görmek yerine kendimi geliştirmeyi denedim. zaten kibirli olan bir insan ile de anlaşabileceğimi sanmıyorum yani benim karakterime çok zıt bir karakter çünkü bu tip bir insan...
Yok ya sevmem kibirli. canım insan sevmediğim için bazen baskın olabilirim akıllı davransın diye karşıda ki
Çok şükür hiç böyle bir huyum yok ve en sevmediğim şeydir.
Kibir insanı aşağıya çeker..
Genel anlamda bulmuyorum ama kibirli olduğum durumlara sokan kişiler de var. Bu karşımdaki kişiye ve olaya göre değişir.
Kendimi biliyorum ve kendimle alakalı güzel bir şey anlatınca ego sanılıyor. Kibirli değilim nadir anlatırım iyi yüklerimi
kibir çok kötü bir şey ve kendimde bulunmasını istemediğim en iğrenç şey
Değilim bence ama öyle görünmek hoşuma gidiyor
Kibirli biri değilim ama çevremdekiler bırnumun havada olduğunu söylerler
Kibirli insanları sevmem ve daha mütevazi olmak için uğraşırım karakter olarak
Evet.
Ve bundan rahatsızım.
Kibir insanı rezil rüsva eder.
Mücadele efmek şart.
Ben yalnızlığı huzurlu buluyorum bazıları bunu kibir sanıyor temel mesele bu...
Hayır ama birseye karar vermişsem işte ozaman akan sular durur
ben asla kibirli biri değilim ama uzakdan görenler kibirli sanıyor
Hayır. Ne kadar bilgili olursam o kadar yalın oluyorum
Hiç kibirli değilim. Çocuk ile çocuk büyük ile büyük olurum.
Aksine fazla kibirsizim. Özgüven iyidir. Yeter ki başkalarını aşağılama.
Buluyorum, şeytanın avukatı filmi geldi aklıma en gözde günahlarımdan biri kibirdir
Tevazu sahibi olduğumu düşünüyorum. Ama yine de en iyi beni bilen bilir, sorunun cevabını ‽
Kibir gibi kotu karekterleri sevmem bendede olmasi haz etmem
Kibirli değilim ama bilerek kibirli göründüğüm çok oldu, pisman değilim
Hayır aksine çoğu kişinin yaptığı şeyleri yapamam diye yapmadığım bir çok şey var
Karşıdaki densizlesirde haddini bildirmek icin oluyorum galiba.
Kibirden mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyorum
Kibirli değilim ama öyle gözüküyorum bilgili insan elinde olmadan soylulaşır diğer insanlara göre insanların da çoğu bunu kibir zanneder
hakedene hakettıgı gıbı davranıyorum... mutevazılık bıryere kadar... ınsanlar benı kırarken cekınmıyorsa ben neden ınce dusuneyım
Bilmem değilim herhalde ya, hiç öyle bir düşünce almadım kimseden
keske adım kibir olsaymıs cuk otururmus karakterime
Bulmuyurum ama öyle algılandığım oluyordur.
Bilmiyorum çünkü öyle biri değilim.
Allah uzak tutsun kibirdende kibirlidende
Bende kibirin olduğunu hiç zannetmiyorum.
Bazı konularda olabilirim
Zaman zaman evet
Asla oyle biri değilim olmam da
Yaşayan kibirim Maaşallah
Yok kibir diye bir şey yok bende
Arada oluyor
Sonra sömürüyorum
*söndüruyom
Aslında biraz olmam lazım ama olamıyorum 🤦
Hayır bulmuyorum
Evet kibirli olabiliyorum zaman zaman.
Kibirli buluyorum ve bu halimi sevmiyorum
Kibirli insanları pek sevmem. Ben öyle değilim.
Sanırım biraz
Hayır tam tersi özgüveni düşük biriyim
Tatlim gelmiş degilim
Bazen oluyor ama umarım öyle biri değilimdir
Hayır, kibirli değilim.
Bulmuyorum, kibirli insanı da sevmem
Öyle görünüyorum ama değilim
Kibirli değilim
Kibirli değilim
Hayır kibirli değilim 🙃
Hayır değilim
Hayır