Sosyal Fobi ve hayatımı mahvedişi. sosyal fobili arkadaşlar var mı aramızda?

bu metni yazma amacım canıma tak edişidir. ben yurdışında okuyan ve kendini aynaya bakınca 13 yaşında gören 20 yaşında birisiyim. insanların beni gördüğü gibi ben kendimi göremiyorum ve sosyal fobim var.. misal, arkadaşlarla kafede otururken arkadaş garson kıza telefonunu şarj etmesi için vermişti. kalkacakken dilim gelişsin diye utana sıkıla ben istedim telefonu yarım yamalak dille. ve garson kızımız yanlış anladı ve kendi telefonunu yazdı kağıda.. o gece uyurken düşündüm ve o kızın beni gördüğü gibi ben neden kendimi göremiyorum aynaya bakınca.(zaten kızlarla ilişkim son derece boktan, kasılıyorum.1 kere konuşan kız 2. ciye konuşmuyor benle. veya olayı ben öyle sanıyorum.) evden dışarı adımımı atınca korku içindeyim. ama gün içinde bu sosyal fobim azalıyor ve yerini gözlerimdeki dehşet dolu ifadeye bırakıyor. bu sorunumu doktor ile de paylaştım ve sende sosyal fobi var diyip 2 ilaç yazdı eve yolladı. alkolle de aram iyi değildir. ama bir kere alkol almıştım ve özgür hissetmiştim. diğer olayları atlıyorum burada. ve sonuca varıyorum. insana en çok koyan ne biliyor musunuz? insanın içinde hissettiği potansiyelini kullanamayack kadar sosyal fobi tarafından daracık kek kalıbının içinde tek işi sadece kabarmak olan ve kabarıklığın içindeki küçük boşluklarla hayata tutunmaktan başka çaresi olmadığını kabul ettiren ve içimdeki eksik olan beni yerine koymak için çabaladığım her saniye mayası kaçan hamur gibi omuzlarıma çöken bu illet beni her geçen gün öldürüyor. ve sevmeyi seven ben, yardımsever ben kendime yardım edemiyorum. kendimden başka kimseye zararım yok. teşekkür ederim. aramızda sosyal fobisi olan var mı? veya görüşü olan?
Sosyal Fobi ve hayatımı mahvedişi. sosyal fobili arkadaşlar var mı aramızda?