Sosyal Fobi olanlar var mı?

Arkadaşlar merhaba ben insanlarla konuşurken hiç rahat değilim cümle kuramiyorum insanlar ne der diye çok düşünüyorum 8 seneden beri aşırı kötüyüm kendimi ifade edemediğim için okulu bıraktım annemler aşırı tepki gösterdi içime iyicene kapandim en basitinden markete bile gidemiyorum kendimi hep ezik hissediyorum. Teyzemle bile konuşamıyorum sanki herkes beni sevmiyormus gibi geliyor kendimi aşırı önemsiz hissediyorum. Annemde biliyor durumumu dalga geçiyor hep beceriksizsin diyor ben annemin yanında bile kendimi rahat ifade edemiyorum sürekli kasiyorum kendimi. Arkadaşım yok dışarı 1 ayda bir çıkıyorum zorla çıkıyorum. Özel psikiyatriye gittim 2bucuk sene önce anksiyete bozukluğu dedi ama ben hep konuşmam gerekirken heyecan duyuyorum kaygılarım sebepsiz değil devlet psikiyatrisine gittim o da tanı koymadı ilaç verip gecistiriyor ilaç kullanıyorum 5 aydan beri hiç fayda etmiyor kalbim çok çarpıyor zorla insan içine giriyorum ama artık çok yoruldum sürekli insanlardan kaçma isteği geliyor. Sanki insanlar beni canım gibi görüyormuş hissinden kurtulamiyorum ise giriyorum 1 gün zor duruyorum annemin de kenarda köşede parası var psikologa götürmüyor iyi gelmez diyor para boşa gider diyor bende kendimi fazlalık hissediyorum evde tek kızım kardeşim yok yük oluyormusum gibi geliyor sanki annem beni sevmiyormus gibi geliyor hiç rahatım yok korkularimin üzerine gitmeme rağmen geçmedi, geçmiyor üstüne gidersen yenersin demeyin denedim çok yardımcı olun lütfen çok kotu durumdayım 😥

Sosyal Fobi olanlar var mı?