Kişilik & Karakter Eski sevgililere bayram mesajı atıldı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Toplu mesaj atmak günah mıdır? 🙄Bi de aynı anda 20'den fazla atmıyor bu niye böyle 🤧 Eski sevgililere bayram mesajı atıldı mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Eski sevgilim yok agam atmadım sdgfsdfBayramın kutlu olsun hayırlı bayramlar 🙏 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah aga senin de bayramın kutlu olsun
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Atmak istesem bile ulaşabileceğim ne numarası ne de adresi var. 0 0 Yorumla
muku01 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Eski sevglm bana atti hahahahahahahahaha 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ahaaaa eski enişte atağa kalkmis csfsfs Yorumla muku01 +1 yıl Her sene kutlar iki gozumn cicegi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ne mümin bir adam maşallah Yorumla muku01 +1 yıl Ahahahaha oyledir 😂müloş Yorumla
Nilyyyysss Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Atıp bi tarafını kaldıramam valla 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Uuu olaylı ayrılık olmuş galiba en sevdiğim Yorumla Nilyyyysss +1 yıl Ldkdkdjsjsjsj eee sen atmıyon mu Yorumla Nilyyyysss +1 yıl Gönder kıza bi müslüm Yorumla Soran +1 yıl Zaten o serdar ortaç dinliyo diye ayrılmıştık ne gönderecem 🤧 Yorumla Nilyyyysss +1 yıl Ooo aradaki farka bak 🧐 Yorumla Soran +1 yıl Şaka laa şaşıracan ama sevgilim olmadı ben sadece burdaki kızlara yavşıyorum csfsfs Yorumla Nilyyyysss +1 yıl O da gördüğüne görmediğine yavsıyon heralde allah cezanı vermesin hshshahsjs Yorumla Soran +1 yıl Daha çok görmediklerime yavşıyorum çünküsü süprüzlü seviyorum 💅🏻 Yorumla Nilyyyysss +1 yıl Uuu adamsın arkandayım skkddkofc Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eski sevgilim yok agam atmadım sdgfsdf
Bayramın kutlu olsun hayırlı bayramlar 🙏
Eyvallah aga senin de bayramın kutlu olsun
Atmak istesem bile ulaşabileceğim ne numarası ne de adresi var.
Eski sevglm bana atti hahahahahahahahaha
Ahaaaa eski enişte atağa kalkmis csfsfs
Her sene kutlar iki gozumn cicegi 😂
Ne mümin bir adam maşallah
Ahahahaha oyledir 😂müloş
Atıp bi tarafını kaldıramam valla
Uuu olaylı ayrılık olmuş galiba en sevdiğim
Ldkdkdjsjsjsj eee sen atmıyon mu
Gönder kıza bi müslüm
Zaten o serdar ortaç dinliyo diye ayrılmıştık ne gönderecem 🤧
Ooo aradaki farka bak 🧐
Şaka laa şaşıracan ama sevgilim olmadı ben sadece burdaki kızlara yavşıyorum csfsfs
O da gördüğüne görmediğine yavsıyon heralde allah cezanı vermesin hshshahsjs
Daha çok görmediklerime yavşıyorum çünküsü süprüzlü seviyorum 💅🏻
Uuu adamsın arkandayım skkddkofc
Ne gerek var