O beni işte bir kız için bırakmıştı şimdi o kızdan soğumuş işte nefret ediyormuş ondan. Bugün bana ayrıldığımizdan beri ilk defa kalp attı sence işaret mi bu🙂☺️
Bir kere demişti daha çok yazarsan engel atarım diye ondan korkuyorum o zaman ben ağlarken üzülürken tabi ama şimdi degismis olabilirmi o zaman yalvariyordum ona
Evet çok saçma. Sebepsiz yere ortaklardan kayboluyor. 1 yıl sonra ortaya çıkıyor sonra yine kayboluyor. Sence böyle bir kadınla sevgili olunur mu. Ben her mesaj atıp hal hatır sorduğuma pişman oluyorum çünkü 2 mesaj atıp özledim seviyorum diyor sonra yine ortadan kayboluyor mesajıma cevap vermiyor. Bu insanın bayramını kutlamaya değmez ki. O yüzden yazmadım bende
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
gelseydi, insanlık görevimi yapıp silerdim. sileceğimi bileceği için gelmedi.
Silmek yerine cevap vermek aklınıza gelmiyor mu
gerçekten bulaşmaya gerek var mı?
Gerçek sevgi varsa olur ama
gerçekten seviyor olsam eskide kalmazdı.
Ben attım ona ve kalp attı🙂
Sadece bir kalp mi. Ee sonrası gelmedi mi
Oda benimkini kutladı öyle işte
E hal hatır sormak yok mu. Devamı gelmeyecek mi
İnat mı yapıyorsunuz
Yok inat değil ben seviyorum onu ama işte çok yazipta onu rahatsiz etmek istemiyorum doğrusu sence yazmalimiyim peki
Tabikide yazmalısın o da gurur yapıyor. Bence rahatsız olmaz. Seven sevdiğinden hep mesaj bekler. Uzaklaşma. şu an bile yaz.
Adımı daima kadın atmalı
O beni işte bir kız için bırakmıştı şimdi o kızdan soğumuş işte nefret ediyormuş ondan. Bugün bana ayrıldığımizdan beri ilk defa kalp attı sence işaret mi bu🙂☺️
Bir kere demişti daha çok yazarsan engel atarım diye ondan korkuyorum o zaman ben ağlarken üzülürken tabi ama şimdi degismis olabilirmi o zaman yalvariyordum ona
O başkası için bıraktıysa bence üstüne fazla gitme. Yine bırakır
Gelemez numaramı değiştirdim
Bulamaz seni o halde.
Bulmasın zaten
Ayrılma sebebi neydi
Ciddi ilişki istemiyormuş karı kızla düşüp kalkmak daha iyimiş
Gelmedi yazsada cevap vermezdim
Neden
Kötü ayrıldık hâlâ istek atiyo ona bile bakmıyorum
Ama kalbin halen onda değil mi. Ne kadar kızsanda ondan bişeyler bekliyorsun değil mi ☺️
Ayy benden uzak olsun
Kim suçluydu
Kendisi tabiki
Ne yaptı ki sana.
Küfür hakaret etti o kadar numaramı herkese dağıtmakla tehdit etti adıma fake hesaplar açıp herkese yazicakmis falan suçumda yoktu
Suçsuz yere mi bunları yapıyor
Sevmediğimi anladı dalga geçtiğimi düşündü
Ayy. O zaman sende ona sevgini belli et. Açıklama yap. Bence onu sevdiğini anlatmalısın
Sevmiyorum böyle biriyle isim olmaz
Tehdit ettiği için mi
Benimde eski sevgilim var. 1 aydır bana mesaj atmadı. Ortada bir sebep yok. Şimdi ona bayram mesajı yollasam mı yoksa o mu yollaması gerekiyor
Neden ayrıldınız sız
Sebep yokki. Sıradan muhabbet ediyorduk. Son mesajıma görüldü attı. Ondan sonra da hiç yazmadı
Ondan sonra bende yazmadım tekrar
Sevgiliyken mi oldu bu
Evet sevgiliydik
Aaa çok saçma değil mi boş ver yazma bence
Evet çok saçma. Sebepsiz yere ortaklardan kayboluyor. 1 yıl sonra ortaya çıkıyor sonra yine kayboluyor. Sence böyle bir kadınla sevgili olunur mu. Ben her mesaj atıp hal hatır sorduğuma pişman oluyorum çünkü 2 mesaj atıp özledim seviyorum diyor sonra yine ortadan kayboluyor mesajıma cevap vermiyor. Bu insanın bayramını kutlamaya değmez ki. O yüzden yazmadım bende
Yalann ona olan ilgini sevgini sevmiştir o seven böyle yapmaz yazma boş ver
Yazmadım bende
Bir de huylu huyundan vazgeçmez. Yarın yine aynı şeyleri yapar. En iyisi hiç yazmamak. O yazarsada cevap vermicem.
Gelmedi
Gelseydi ya da sen yaz illa ondan bekleme.
Gelmesin, beklemiyorum da
Ayrılma sebebin neydi
Ne önemi var
Tabikide var. Belki tekrar geri dönebilirsiniz
Hayıır öyle bir şey yok
Peki.