Aşk İlişkileri Eski sevgiliye bayram mesajı atılır mı? _SkullCrusher_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sonuçta arada iyi kötü yaşanmışlıklar var. Sizce eski sevgiliye bayram mesajı atılır mı? Eski sevgiliye bayram mesajı atılır mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Hayır ben atmam tabi ki de. atılmasını da tavsiye etmem. eskide kalan bitmiştir 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ben atmam. Atılmasını da tavsiye etmem cksncllscmkx 0 0 Yorumla
DoraEliza Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl bu bayram şekerim ol söz bir sonraki bayrama ben senin kurbanın oluru yaz hep diyorum 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Hee atılır, at at :D 0 20 Yorumla _SkullCrusher_ +1 yıl Eskilerle ne işim olur benim 😃 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Cesaret edemedim bi arka çıkın sorusu bu, nerde görsem tanırım :D hadi at arkasındayız djjd Yorumla _SkullCrusher_ +1 yıl Eski sorulardan çalıntı yaptım bayram olduğu için süper soru seçilir dedim ama adminler takmadı djdjjdjd Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Tabii onlar bayramlaşıyor seninle mi uğraşacaklar 😅 Yorumla _SkullCrusher_ +1 yıl Onlar benle uğraşmazsa ben seninle uğraşırım kısasa kısas 😈😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ya bıraaak, onu bunu bayramımı kutlamadın 🫳 Yorumla _SkullCrusher_ +1 yıl Deliye her gün bayram olduğu için kutlamadım delii 😜 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Çekil git şurdan bir dahaki bayrama kadar küstüm Yorumla _SkullCrusher_ +1 yıl Seni bırakıp gitmek mi, no mümkün ✋ Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Küstüm dedim 😒 Yorumla _SkullCrusher_ +1 yıl Hm Hakkı Bulut mi dinliyorsun küstüm oy oy arabeskci seni Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Orta parmak 😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Alakasız görüş :D çekil şurdan Yorumla _SkullCrusher_ +1 yıl Dua et şarjım bitiyor yoksaa görürdün sen Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Dua ediyorum 🤲🏻 şarj nasip et şu fakire ya Rab djdj Yorumla _SkullCrusher_ +1 yıl https://imgyukle.com/i/Q4PvMbFaturamı da ödeyemedim dibin dibine vurdum sayende djdjdnd Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ben naptım yahu :D tamam iban at lan djjd Yorumla _SkullCrusher_ +1 yıl Delikanlı adam hatuna iban atar mı duymamış olayım 🤨 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Western Union iş görür diyorsun :D postaneden al harçlığını djjd 400 telecik Yorumla _SkullCrusher_ +1 yıl Bak yaa 😤😤 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Ben atmam atanlara başarılar klcşclsşdlş 0 0 Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Atılır, atın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır ben atmam tabi ki de. atılmasını da tavsiye etmem. eskide kalan bitmiştir
Ben atmam. Atılmasını da tavsiye etmem cksncllscmkx
bu bayram şekerim ol söz bir sonraki bayrama ben senin kurbanın oluru yaz hep diyorum
Hee atılır, at at :D
Eskilerle ne işim olur benim 😃
Cesaret edemedim bi arka çıkın sorusu bu, nerde görsem tanırım :D hadi at arkasındayız djjd
Eski sorulardan çalıntı yaptım bayram olduğu için süper soru seçilir dedim ama adminler takmadı djdjjdjd
Tabii onlar bayramlaşıyor seninle mi uğraşacaklar 😅
Onlar benle uğraşmazsa ben seninle uğraşırım kısasa kısas 😈😂
Ya bıraaak, onu bunu bayramımı kutlamadın 🫳
Deliye her gün bayram olduğu için kutlamadım delii 😜
Çekil git şurdan bir dahaki bayrama kadar küstüm
Seni bırakıp gitmek mi, no mümkün ✋
Küstüm dedim 😒
Hm Hakkı Bulut mi dinliyorsun küstüm oy oy arabeskci seni
Orta parmak 😅
Alakasız görüş :D çekil şurdan
Dua et şarjım bitiyor yoksaa görürdün sen
Dua ediyorum 🤲🏻 şarj nasip et şu fakire ya Rab djdj