Sizce eski sevgiliye bayram mesajı atılmalı mı? Şahsen ben kararsız kalmıştım en son bana konuşmak istemiyorum artık demişti. Ama iç sesim de at at diyor ne yapsam bilemedim. Atsam mı atmasam mı?
Eski sevgiliye bayram mesajı atmak?

Yani bir arkadaş olarak dozunu kaçırmadan atabilirsin ben mesela attım. Ama niyetim arkadaşçaydı. Hani eğer dostça olarak bile muhattap olmuyosanız tavsiye etmem. Mesela sokaktan ikinizde birbirinize dostça selamlaşıyor musunuz yoksa iki yabancı mı oluyrosunuz? Bu da önemli. Eğer arkadaş olarak ayrıldıysan eski sevgiline bayram mesajı atabilirsin.
selamlaşıyoruz tabiki de :)
Eski sevgilim bayram mesaji attı smsim yokk nerden atlasam Allahım :D
ahaha en azından atmış nolcak şimdi :D
Whatsapp durumuna
Bayram mesajı atan eski sevgiliye cevap veremeyen sms mağdurlari yazdim :D
Zaten konuşsak kavga ederdik iyki bitmis smsim :D
ahahahaha buna çok güldüm kesinlikle ederdiniz ben attım nolcak bilmiyorum :D:D:D:D:D:D
Ya smsi yoktur belki çocuğun bak hemen kötü düşünme cevap vermezse. S. s. s.. s. s. s. s
tabi canım belki de ölmüştür olabilir bence bunlar :/
Olabilir belki telefonun ekrani kirildi mesaj atamiyor :D hemen ön yargi yapmamak gerek :D
doğru her an herşey olabilir bekliyorum bakalım :D
Haber ver bizede sonra :D
tamam bebeğim :D
:D :D
Onu hayladaha sev deiğini düşünür bence çünki erkekler şımarıktır tamam bende öleyimde sadece sana yardım edmek içni anladın böle bir mesaj onun götünü kaldırır afedersin ama yani öyle derki aaa mesaj attı hatun barışmak istiyor faln filan gibisi ola bilir yani ama senin kararın bence atmam eski sevgili bide :)
eski sevgiliye bayram mesajı atmayın :)
Çünkü resti o çekmiş, eğer mesaj atılacaksa zaten o atardı, atmadığına göre atmanın anlamı yok... Bu tür şeyler büyük çoğunluk tarafından ayrıca "-Konuşma bahanesi" olarak yorumlanmaktadır.
cut.
evet doğru tespit oldu bu :D
Görüş
35Görüş
Atma, boşver.
atılmamalı hatta eski sevgilinin numarasının telefonda bile bulunmaması gerek niye takılıp kalıyosunuz kendinize saçma bir muamele yaparak düşürüyosunuz bence..
Eski sevgiliyle sadece instagram takibi yapın.. gerisi boş iş. merakınız gitsin yeterli.
Uzaktan bakınca profil foton şikâyet etmelik 😂😂😂 ama geç olmadan anladim masum olduğunu 😆😆😆
Hahhaa cok iyi yaa 😄
Bakmakla görmek arasında fark var ne de olsa
hiç yazma sonra o da soru sorucak mesaj atmış ne yazayım diye hep soru kalabalığı oluyor sonra boşver😂
Hayattan bıkkınlık var sende, olsun bu sorular fırsat olur bazı şeyleri söylemek için😂
Eskiyse atma bence yani eskide kalmış yeni sevgilin olsa atarsın yok mu? :P :P
milletin dötünde donu yok ama elinde afyon 6 sı var ---iyi bayramlar:D
oo aklımı okudun şu an :D
Bana atsa dalga geçerim ben mesela ordan yapın hesabı
İstemiyormuş gururunu ayaklar altına almaya değmez bence
eskisi eskide kalmış diye düşünmüyorsan at gene o havalanıp benim eski sevgilim hala benden vazgeçmedi havalanıyım bari der :D
bayramda öküz kesmeyi düşünüyorum müsaitsen bir ara uğra diye yazabilirsin mesela :D :D
Atmayı düşünmüyorum ancak seviyorsan git bayram mesajı at bence bundan iyi fırsat mi var 😂
Atma sakın eski eskide kalmıştır konuşmak için bahane aradığını düşünür
Ben atmadim ama gece saat 1 de eski sevgilim bayram mesaji atti :)
bende tam tersi :D
Aticakmisin :D
bilemedim işte :D
At gitsin ya uzatmazsin sadece bayram mesaji
aynen öyle
Ama digerleri benimle ayni fikirde degilmis kendimi yalniz hissettim. :/
herkesin ayrı düşünceleri vardır normaldir bu hissetme :D
Him tamam o zaman :)
Sakıncalı bir durum atma , tut kendini büyüyün biraz
Ya sizi de anlamıyorum bitmiş gitmiş ne koşcam peşinde
eski sevgililerin çoğu bayramı ve doğum günlerini iple çekerler konuşma bahanesi olsun diye : ))
Ben geçen bayram attım yeni sevgilisiyle olan fotolarını attı asdf
Siz siz olun eski sevgilinize bayram mesajı atmayın..
Gecmis olsun dostum..
Tum listeye toplu bayram msji atiyo gibi yaz msji sonuna da isim soy isim yaz arada kaynamisim bana ozel degil diye dusunsun 😉
ahirda var bir tosun bu tosun sana kosun bayramin mubarek olsun hsgsgdgsdvvddv
Trolsuz KS düşünelemez...😂
bayram gelir ellere sevgi verir dillere ver öpeyim elini elin girsin... :'D
Ahaha bayram günü karakolluk olmamı istiyorsun sen😂
En İyi Görüşler