Ben attığıma, atacağıma pişman oldum. Beklemiyordum böyle bir tepki vermesini. 😔

Ben attığıma, atacağıma pişman oldum. Beklemiyordum böyle bir tepki vermesini. 😔
Adam o kadar haklı ki, seni seven biri varken sen adamı terk et 5 seneyi çöpe at, birde bir şey yok gibi mutlu mutlu bayram kutla. Bayram gelince atılan kazıklar unutulmuyor maalesef her insan senin gibi rahat değil...
Aranızdaki ilişkiyi bilmiyorum ama bazen bazı kişileri geçmişte bırakmak gerekir gerekiyor onunla olmak zorunda değilsin ama böyle yazınca da dalga geçmiş gibi olmuş
Aslında bilerek yaptım kendimi hatırlatmak istedim. Nedendir bilmiyorum ama beni düşünmesini istiyorum hep. Yazmasını, aramasını. Ona geri döneceğimden değilde ne bilim istiyorum işte :/
Ya ne bekliyordun? Bak sana bir şey söyleyeyim mi , şu çocuğun yaşadığının aynısını bende yaşadım ve inan hayat çok boktan oldu ondan sonra bı sure kendime gelemedim. Hayatım mahvoldu kızlara karşı güvenimi yitirdim.
Cevap
47Cevap
Sabah sevgilime atmıştım şimdi eski oldu :D atmış oluyor muyum acaba
Hayır çok itici
Yani sen de zamanında yapmışsın yapacağını. Üstüne bir de bayram mesajı atıp kaşınmışsın. Biraz hak etmiş gibisin, kusura bakma..
Ouww! Kızgınlığı geçmemiş 😁
Eski sevgiliye mesaj atmam, eski; 'geçmiş' demek.. geçmişimle irtibat kurmuyorum
Arkadaş için pek iyi şeyler anımsatmıyorsun anlaşılan
Haketmişsin kusura bakma ama terk etmişsin ne demeye mesaj atıyorsun...
İçten içe bir özlemin var belli ki çünkü sana değeri kıymeti güveni o vermiş
Onun çok canını yakmışsın belli ki ama o da çok kırıcı konuşmuş. Ama böyle bir şey yaptın madem sanırım özür falan yok aradan zaman geçince ilk bu mesajı atman abes geldi.
Bayramını kutlamak zorunda değilsin, çektirdiğin acıları da keza hatırlatmak zorunda değilsin.
İnsanlıktan kutladım
Valla iyi demiş. Sen büyük ihtimalle bayramı bahane edip geri dönme sinyali vermişsin o da bu manevrayi görüp önlem almış.
Adı üstünde eski, ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum. Güzel ayrıldıysan belki de normalde olacak şey değil.
Hak etmişsin senin gibi yüzsuzlere böyle yapmak lazım az bile yapmış aslında insanda bir utanma olur
sonu böyle bitmiş bi ilişkide bayram mesajı çok cazip değil olaylı ayrılık bu içinde acısı kalmış normal bi tepki, ben kendisi atınca cevap yazdım
Ömür boyu mu çıkcaksınız, illa ki bir taraf ayrılmalı. Sanki ömür boyu birlikte olmak zorundaydın ya Allahım ne değişik tipler var
Terk edip böyle hareket yapman Allah sizi ıslah eylesin
Bugün bayram, bayramını kutlamak istedim. Ailesini öldürmüşüm gibi yorum yapmayın.
Ama öyle terk edenin affı yok gözümde Allah bilir o neler yaşadı sizin gibiler yüzünden aşktan soğudum ya
Yapacak bir şey yok. Sözleşme imzalamıyoruz ömür boyu kalmak için. 5 sene sevdim, varlığımla mutlu ettim. En azından 2 ay sevmedim herkes gibi.
Sıkıntı o ya kime ne anlatıyorum ben ya 5 sene sevdin ama bi kalemde terk ettin 5 sene olsa ne olur çöp ettin
Terk edip, adamın onca yılını ziyan edip nasıl bir karşılık bekliyordunuz?
Nezaket bekliyordum, beklemek hataymış.
Kalbi kırık insan kalbinin kırıklığını unutup nezaket göstermez. Empati yapın biraz, siz olsanız ne yapardınız?
Ben olsam beddua etmezdim
Tam olarak ne yaşadınız bilmiyorum o yüzden hak etmişsin falan diyemem.
Ama kalp kırıklığı hiçbir şeye benzemez.
Kesinlikle hiçbirine atmam kafamdan sildiğim hiç kimseyi önemsemem benim için her gün özeldir sadece bugün değil
atayımda kocasıda sen kimsin diye geri dönsün
Tabi ki.. eski sevgiliye mesaj atmadan bayram mı geçer
Ne bekliyordunuz çok affedersiniz... Bunca hataya karşılık güzel cevap mı bekliyordunuz...
Eski sevgilime değil bayram msji irtibata hiç geçmem ben
boş ver herkes kendine yakışanı yapar bu mübarek gün senin kalbini kırmış
Niye bıraktın lan çocuğu zalim kadın seni birde dalga geçer gibi İyi BaYrammlar yazmış 😂
Beddua etmesi cok sacma ama mesaj atmana gerek yoktu
Ne bekliyosun tebrikmi eğer terk edip gittiysen tabi
Hayır bu mantıksız olur ama bu kadar da fevri davranılmaz bence bu onu çok önemsedigini gösterir halaa
Benim senin yerine yüzüm kızardı. Senin hiç mi kizarmadi
5 sene de sürer mi ya bari sağlam saplasaymış da değseymiş o kadar yıla
Ya bi icat çıkarmayın eski sevgiliye mesaj atmak nedir.
Doğru diyorsun.
Niye eski sevgiline bayram mesajı attınki? Hem belliki sana kızgın ayrılmış ve kızgınlığı geçmemiş çok belli :(
İnsanlığımdan mesaj attım ayaklarını bırak, sen bencilliğinden attın bu mesajı. Tekrar seninle ilgilensin, sürekli seni düşünsün istiyorsun ama eski sevgilin akıllı biriymiş. Oyununa gelip yelkenleri suya indirmemiş hemen.
Atılmaz bence çünkü eski sevgili bunu aleyhte kullanıyor. Mesaj atmak için fırsat kolluyo oluyoruz sonra
Eski sevgiliye neden bayram mesaji atilir ki cok sacma
Ooovv tepki efsane olmuş ama helal olsun
Adı üstünde eski sevgili eski dönülmez eskiye bakılmaz eski geçmiş bitmiştir
Baya saçma ve yersiz bir hareket bence, hiç gerek yok :D
5 seneyi cope atan her 2 tarafda olur tek taraf olmaz hicbi zaman
Neden yazdın ki şimdi tanıman lazımdı nasıl tepki vereceğini bilmeliydin
Tebrikler bir adamın daha hayatına etmişsiniz
Hayır atmadım
Eski sevgiliye mesaj atan saftır.
Tamam tek akıllı sen ol Allah aşkına.
Suçlu da olsa atılmaz suçsuz da olsan atılmaz çünkü geçmiş irdelenmez. Hele sizin ki hiç mesaj kutusuna girilecek cinsten değil.
Sen de ne yüzsüz çıktın be kızım
Tamam.
Eski sevgilim olmadı olmasın da
hahahahsjdnsndnnsmx king
Sana saplasa yeridir mk😂😂😂
Atmadım 😂 en iyisi arkadaşlarla buluşmak
canm kocam gitsin arıcam yhaaa diye cevap attı
Başka kucaklarda mı gezdin seni seven bi adam varken, az bile söylemiş
Atılmaz ders olur umarım
Hayır tabiiki
Engelli oldugu icin atamiyom sjsjs
Normal bu tepki ne alaka yani
Ne gerek vardi hiç mi gururun yok
Atilmasinin pek bir mantığı yok açıkçası
ee sende terk etmişsin
Artik ne çektiyse valla benim bile içim acıdı 😀
Henüz degil, ama aticam sanirim 🙄
Fake değilse hak etmişsin
Bayram bahanesiyle mesaj atma işleri çok saçma zaten vaktinde kıymet bilmek önemli
Terk etmişsin ne desin
Hala savunma yapiyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?