Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
Bak ben hiç bir şey yapmadım 23 yaşındaydım kuzenin arkadaşı fındık ayıydı göz göze geldik bu sonra gittim süzdü baya sene sonra yol kesti çünkü beni tanıdı maalesef zaten 3. yol kesmede sezdim eski anı canlandı hep sinirli baktım kurtuldum kuzenim dersen oda ben ne bileyim kuzenim öyle şeyler yapacak tuzak kuracak yine baya sene sonra Allah'tan tuzağını arkadaşı gibi sezdim kurtuldum zaten muhattap olmuyordum ki arkadaşıyla sadece bir kere karşılaştım sonra baya sene sonra düğünde beni tanıdı maalesef ben tanımadım 3. yol kesmede eski anı canlandıda hatırladım kendisini yani kuzenle muhattap olmadım hiç Allah'a şükürler olsun cenaze nedeniyle herkes bir aradaydık ve düşün o cenaze evinde tuzak var hem ölüye saygısızlık hem bizim yaptığımız günah bence o diziye ôzenmiş pislik Allah'tan bu kez hiç bir şey yapamıyor çünkü ikinci göz temasında sezdim niyetini ve sadece hareketler yaptı gizli gizli bu kadar tabiki ders oldular bana mesela arkadaşının ikinci defa denemesi sonra kuzenin baya sene sonra denemesi bu ne demek oluyor bu arkadaşlardan uzak dur kuzenin zaten herşeyi hatırlıyor tehlikedesin çok dikkatli ol o kadar mucizeyi boşuna yaşatmadım bunları sana boşuna yaşatmadım bana çok şükür et
İnsan beyni tek bir işi yapabilmek üzere programlanmıştır. Haliyle odaklanması gereken şey o an her ne yapıyorsa o olmalıdır. Lakin bazı kişiler ek olarak başka işler yapmaya kalkışır.
Bunun sonucunda yaralanmalar , zihin de birtakım problemlere rastlanılır. Bilim insanları da bu yüzden aynı anda iki işi yapmayı tavsiye etmez.
Defalarca kez bunu yapmış , neredeyse sakatlanacak olan biri olarak söylüyorum.