Aldığım bir dersi sizinlede paylaşmak istedim?

Birini çok sevdim ama bitti bazı sebeplerden sonra kendimi bulmak acılarımı hafifletmek için Allah'a yönelmek bana iyi gelicek dedim namaz, zikir aklıma gelen gücümün yettiği şeyleri yaptım. benim bi eşyam yani kablosuz kulaklığım işte, yere düştü kapağı gevşedi ama çalışıyordu aradan zaman geçti ben ibadetlerime hamdolsun devam ettim yine çok saçma gelicek size ama o kulaklık ben ağlarken elimden kaydı düştü ve bu sefer o gevşemek kısmı artık sağlamdı içimden şunu dedim demekki düşmen gerekiyor ki sağlam kalkasın, başka bir zaman o kulaklığın bi tanesi kırıldı tek biri çalışır durumdaydı artık ben bi süre onu kullandım son raddede ise artık o da işlevini kaybetti dedim heralde hani teki yok belki bu yüzdendir ama asıl neden bataryadaymış batarya ölmüş her şey benim anlamam için sanki bi düzen içinde ilerliyordu kulaklığın darbe aldığında gevşek kısmın gevşememesi darbe alırken bazen hayata daha sağlam dönebiliceğimizi, tek bi parçanın aktif olması ile bir bütün asla olamayacağını, sorunun temelde (batarya) olduğunu gösterdi bana evren. Anlatmak istediğimi anladınız mı bilmiyorum yazmak istedim çünkü ben ilk defa evrenin ban bi şeyi böyle adım adım gösterip ders çıkarttığını idrak ettim çok güzeldi

Aldığım bir dersi sizinlede paylaşmak istedim?